Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2011 TRABZON - Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• keşke kesmeselerdi yayını,güzel oldu kapanışı da.
    Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• çok güzel bir kapanış oldu.helal olsun.....hamsilerin kolbastı oynayışı ayrı güzeldi

Yorum

• ne zaman başpladı ne zaman bitti, anlamadım bu işi.
        Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Çok üzüldüm bittiğine çok çabuk bitti. Eğlenceliydi gerçekten. Çoğu faaliyette bulunmayı çalıştım ve başardımda kendi adıma çok güzel bi haftaydı. Umarım böyle organizasyonların devamı gelir

Yorum

• ne ara bitti la. daha geçen gün açılışı izlemiştik.

Yorum

• Trabzonumuz tarihinin en özel ve güzel haftasını geçirdı.bır gün gelsın o gün,avrupadan kupa getırsın Trabzonsporumuz şehrimize.çok daha mutlu olalım.

Yorum

• muhteşem 5 gün geçti . özellikle bugün iyice kaynaşmıştık tursitlerle sporcularla. trabzon çok şey kazandı ...
                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                -------------
                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• açılışa nazaran daha kısaydı ama yinede eğlenceliydi gripin seçimi çok iyi oldu iyi eğlendik ha birde stad zemini felaket olmuş bukadar beklemiyodum nasıl düzelecek nekadar sürede düzelecek bilemiyorum inş. lige hazır hale gelir..

Yorum

• 1 saat önce 10-15 kişilik bir grup erkek Kalkınma'da bagırarak yürüyodular dedim bizimkiler salça olmasa bari biraz aşagı yürüdükten sonra bizimkilerle bordo-mavi çekiyodular..Bu arada Çek kızları kusura bamasın kimse ama siz insan değilsiniz 17 yaşındasınız daha !

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1 saat önce 10-15 kişilik bir grup erkek Kalkınma'da bagırarak yürüyodular dedim bizimkiler salça olmasa bari biraz aşagı yürüdükten sonra bizimkilerle bordo-mavi çekiyodular..Bu arada Çek kızları kusura bamasın kimse ama siz insan değilsiniz 17 yaşındasınız daha !
                      Fazla gelişmişler renktaş

Yorum

• Çok hızlı geçti
                        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          1 saat önce 10-15 kişilik bir grup erkek Kalkınma'da bagırarak yürüyodular dedim bizimkiler salça olmasa bari biraz aşagı yürüdükten sonra bizimkilerle bordo-mavi çekiyodular..Bu arada Çek kızları kusura bamasın kimse ama siz insan değilsiniz 17 yaşındasınız daha !
                          Renktaş son cümleni tüm avrupa gençleri için konuşabiliriz. Bu sebeptendir ki olimpiyat köylerinde oyunculara ne dağıtıldığını bi araştır.

Yorum

• kapanışın tekrarı var mı acaba yada link ?
                            ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Renktaş son cümleni tüm avrupa gençleri için konuşabiliriz. Bu sebeptendir ki olimpiyat köylerinde oyunculara ne dağıtıldığını bi araştır.
                              biliyorum biliyorum..

Viyana'da okudum zaten az çok çogu insanı görüyorsun haliyle ama Çekler..neyse güzel bir haftaydı bizler için

Yorum

• Türkiye 2 altın ve 7 bronz madalya aldı
                                11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nda Türkiye 2 altın ve 7 bronz madalya aldı.Türkiye, 24 Temmuz'da 49 Avrupa ülkesinin katılımıyla Trabzon'da başlayan ve takım sporlarıyla birlikte 140 sporcuyla katıldığı organizasyonda erkekler voleybolda ve judoda 57 kiloda Kevser Çevik ile altın madalya kazandı.
                                Türkiye, bayanlar disk atmada Özge Yılmaz ve erkekler çekiç atmada Özkan Baltacı, judoda 66 kiloda Murat Bektaş, 70 kiloda Kübra Kara, cimnastikte İbrahim Çolak ile takım sporlarında da bayanlar voleybol ve erkekler basketbolda bronz madalya kazandı.

Judoda 1 altın, 2 bronz, voleybolda 1 altın, 1 bronz, atletizmde 2 bronz, cimnastik ve basketbolda 1'er bronz olmak üzere toplam 2 altın ve 7 bronz madalya alan Türkiye, madalya sıralamasında 25. sırada yer aldı.

Rusya 21 altın, 17 gümüş, 16 bronz ile ilk sırada yer alırken, İngiltere 17 altın, 10 gümüş, 6 bronz ile ikinci, Ukrayna ise 8 altın, 4 gümüş ve 3 bronz ile 3. sırada yer aldı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X