Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2011 TRABZON - Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yarın Hayri Gür'de Erkekler Finalini Basket yada Araklı da yine Erkekler finali Voleybol izlenir ya
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yarın Hayri Gür'de Erkekler Finalini Basket yada Araklı da yine Erkekler finali Voleybol izlenir ya

Aynı anda farklı yerlerde olabilmeyi çok isterdim
      Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• Erkekler voleybolda süperdık.sırbistanı son setlerde sürkalıse ettık.rusya güçlü rakıp,eleyelım alalım altın madalyamızı.

Yorum

• Hayri gür mükemmel bir salon olmuş gerçekten.İlk gittiğimde gözüme küçük gözüktü ama sonra bir dolaşınca farkettim bayağı büyükmüş.Bu arada olimpiyatlardan önce o salonun trabzonsporumuzun basket maçlarının dolmayacağından yakınan arkadaşlar vardı.Benimde şüphelerim vardı ama maça gidip o potansiyeli görünce birde trabzonspor ismi olunca ortada o salonun dolacağını düşünüyorum.En güzeli de insanlar özel arabalarıyla aileleriyle geliyorlar çünkü rahat,güzel zaman geçirebilecek bir tesis.Birde basketbol öyle bir spor ki bir kere insan tadını alınca daha çok izleyesi geliyor.Hayran kaldım ben gerçekten salonumuza.Ben trabzonumuzun basket maçlarını iple çekiyorum
          En son hami08 tarafından düzenlendi; 28.07.2011, 22:43.

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dün horondan evvel bir Lazca Türkü dinletildi kısa süre. Zamanında videosunu izlemiştim. Yaşlıca bir nine ile yanında bir teyze türküyü yayla gibi bir yerde. Nerden bulabilirim ?
            Tekrardan rica ediyorum (:
            Hamiş

Yorum

• bugünkü basketbol maçını izliyorum tvden tribünlerde bir gs formalı adam gördüm ne uyuz oldum ya..

Yorum

• tebrikler erkek voleybolcularımıza başarılar finalde...
                kız voleybolcularımıza üzüldüm ya çok iyi gidiyorlardı...
                ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• Herkesi Tüm Milli takımlarımızın maçlarına destek vermeye bekliyoruz.

Voleybol Türkiye - Polonya (B) 13.30 Arsin
                  Voleybol Türkiye - Rusya (E) 16.00 Araklı Final Maçı

Basketbol Türkiye - Yunanistan (E) 14.30 Hayri Gür
                  Basketbol Türkiye - Rusya (B) 13.30 19 Mayıs
                  Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• erkek voleybolcular şampiyon olmuş tebrikler

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      erkek voleybolcular şampiyon olmuş tebrikler
                      hangi stadda oynandı maç ve yayaın varmıydı tekrarını izleyebilirmiyim

Yorum

• İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hangi stadda oynandı maç ve yayaın varmıydı tekrarını izleyebilirmiyim
                        trtspor yayınladı yıldıztvden tekrarını ınternetten ızleyebılırsın

Yorum

• stad zemini acayip bozulmuşa benziyor, taka geçti olacak o kadar
                          7
                          Cngz_61

Yorum

• uzun havayı söyleyeni tanıyan var mı?

Yorum

• Gripin seçimi iyi olmuş..
                              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• çok güzeldı.Trabzonumuz çok şey kazandı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X