Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• slm arkadaşlar istanbuldan şenol 28 yaşındayım trabzonda doğdum ve trabzonsporlu oldum toprağa kadarda trabzonsporluyum

Yorum

• Trabzonspor'umuzun En Büyük Taraftar'in BMN araniza almanya'dan katiliyorum...
      Adim Atila memleketim Sürmene (Trabzon)

Yorum

• Slm

Ben Alp Ağasarlıyım kim ne derse desin Trabzonsporumun Tek büyük olduğuna inanıyorum

Yorum

• selam..

Merhaba arkadaşlar..
          Ben İstanbul dan Sezgin Yıldırım. Bayburt' luyum ama sonuna kadar trabzonsporluyum. İstanbul Ünv. Makine Müh. okuyorum.
          Bu formu ve siteyi beğendiğim için üye oldum. Elimden geldiğince taraftar sesine katkıda bulunmak istiyorum..

Yorum

• Merhaba Arkadaşlar

İsmim Adem Furuncu KOcaelide oturmaktayım ...kocaeli teknik lisesi bilgisayar meznuyum ..18 yaşındayım
            KORE LEE

Yorum

• merhaba

ben ömer yaran dernekpazarı ormancık köyündenim.iyi bir taraftarım.kaymakam olarak görev yapıyorum.şu anda erzurum un oltu ilçesi kaymakamıyım.
              görüşmek üzere ,her şey trabzonsporumuz için

Yorum

• Sayın Kaymakamım hoşgeldiniz, ama biraz zor zamana denk geldiniz. İnşallah bu günlerde geçecek.
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

• Merhaba Arkadaslar ..
                  Ben Hasan ve istanbulda oturuyorum .. Elektronik ve Haberlesme Mühendisiyim .. Valla Trabzonla veya Trabzonsporla aslinda uzaktan yakindan bi alakam yoktu ama insan sevince iste Trabzonluda oluyor Trabzonsporluda .. yani anlayacaginiz sevginin gucu beni buraya getiren ) Tabii boyle bi gunde de gelmek istemezdim ama bu gune kismetmis artik seneye insallah avrupa kapilara trabzona ve trabzonlulara acik olur ..
                  Cok Sevdim Suc Sayildi, Hic sevmedim Kabahat. Icimden Bir Ses Diyorki; Ölde Kendini Arat...

Yorum

• merhaaba arkadaşlar 20 yaşındayım adım ahmet rizeliyim izmirde yaşıyorum ( ege ünv. meskenimiz ) kısacası bu kadar

Yorum

• Merhaba
                      Ben samsundan orkun
                      ist da üni öğrencisiyim
                      trabzonsporun haline kahrolmaktayım....
                      Şampiyonluk süreci bitmemiştir...

Yorum

• Ben Samsundan Nagehan Bayana YaŞ Sorulmaz Bu YÜzden SÖyleyemem.meslegİm Taratar Olmak

Yorum

• ben istanbuldan fatma 15 yaşındayım ofluyum doğuştan trabzonsporluyum!!!!

Yorum

• ben tolgahan
                            trabzonda yaşıyorumm trabzonlularlın counter daki buluşma adresi tüm bmn lileri bekliyoruzz
                            lütfen kulübe sahip çıkalım

Yorum

• Slm. Anadolu Ünİversİtesİ 4. Sinif ÖĞrencİsİyİm(aÖf-İngİlİzce).uzungÖllÜyÜm Fakat Van Da YaŞiyorum(malesef)....ÖlÜmÜne Trabzonsporluyum...
                              Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• selam arkadaşlar ben turgay gültekin antalyada yaşıyorum ama artvinliyim karadenizliyiz sonsuza kadar 21 yaşındayım dans egitmeniyim antalyada ki tüm trabzonsporlu arkadaşlarla görüşmek isterim msn den ulaşanilirsiniz
                                BMN | ANTALYA
                                Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X