slm arkadaşlar istanbuldan şenol 28 yaşındayım trabzonda doğdum ve trabzonsporlu oldum toprağa kadarda trabzonsporluyum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
selam..
Merhaba arkadaşlar..
Ben İstanbul dan Sezgin Yıldırım. Bayburt' luyum ama sonuna kadar trabzonsporluyum. İstanbul Ünv. Makine Müh. okuyorum.
Bu formu ve siteyi beğendiğim için üye oldum. Elimden geldiğince taraftar sesine katkıda bulunmak istiyorum..
Yorum
-
Merhaba Arkadaslar ..
Ben Hasan ve istanbulda oturuyorum .. Elektronik ve Haberlesme Mühendisiyim .. Valla Trabzonla veya Trabzonsporla aslinda uzaktan yakindan bi alakam yoktu ama insan sevince iste Trabzonluda oluyor Trabzonsporluda .. yani anlayacaginiz sevginin gucu beni buraya getiren) Tabii boyle bi gunde de gelmek istemezdim ama bu gune kismetmis artik seneye insallah avrupa kapilara trabzona ve trabzonlulara acik olur ..
Cok Sevdim Suc Sayildi, Hic sevmedim Kabahat. Icimden Bir Ses Diyorki; Ölde Kendini Arat...
Yorum
-
selam arkadaşlar ben turgay gültekin antalyada yaşıyorum ama artvinliyim karadenizliyiz sonsuza kadar 21 yaşındayım dans egitmeniyim antalyada ki tüm trabzonsporlu arkadaşlarla görüşmek isterim msn den ulaşanilirsinizBMN | ANTALYA
Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!
Yorum
Yorum