Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BMN Ailesine tekrardan hoşgeldin Bilal bu arada OF un hangi köyü
    bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• HoşgeLdiniz BMN AiLesine..
      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• üye olalı 1 ay oldu bir kaç başlıkta mesaj yazdım bu siyeti kuran ve kurulmasına vesile olanlardan allah razı olsun

bu arada bişey soracam resim nasıl ekleyecem mesajıma bilgisayarımdaki mesajları ekleyemiyorum yardım edin ...please !!

''You will never walk alone ( ASLA YANLIZ YÜRÜMEYECEKSİN )
        ''You will never walk alone ( ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN )

Yorum

• Alİ Bİrol SÖylemez.arakli Liyim Araklida YaŞiyorum.arakliyi Sevİyorum.araklidan Ayrilmayi DÜŞÜnmÜyorum.araklispora BaŞarilar DİlİyorumÖĞretmenİm

Yorum

• HoşgeLdiniz arkadaşLar..
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• hoşbulduk
              ''You will never walk alone ( ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN )

Yorum

• İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                BMN Ailesine tekrardan hoşgeldin Bilal bu arada OF un hangi köyü
                Hoşbuldum, teşekkür ederim. Of / Balaban sen hangi köydensin? dicektim ağaçsevenmiş memnun oldum kardeşim sağolasın..
                ÖLÜMÜNE BORDO MAVİ

"Of' lu" yuz Elhamdülillah

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  HoşgeLdiniz arkadaşLar..
                  Teşekkürler...
                  ÖLÜMÜNE BORDO MAVİ

"Of' lu" yuz Elhamdülillah

Yorum

• ben ÇıLGıNLaR'danım aslen TRabzon Beşikdüzü'lüyüm; istaNbuL'da oturuyorum. aranıza yeni katılma fırsatı buldum. şimdiden hoşbulduk
                    Ç|LG|NLAR

Yorum

• Hoşgeldin...
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• slm ben mehmet tokat erbalıyımm güzel bir taraftar sitemiz varr.insallah bundan sonra hep burdayızz..görüslerimizi beraber paylasırız

Yorum

• Selamın Aleyküm Ben MuraT Dogma Büyüme Ankaralıyım ama Memleketim TrabZon oF... DoqMa Büyüme FanaTik TRABZONSPOR luyum...

Yorum

• yeni gelen arkadaşlarımız abilerimiz tekrardan BMN Ailesine hoşgeldiniz...

Bu arada aramıza yeni katılan Ankarada oturan arkadaşlarımız yarınki werder bremen maçını kızılyada BMN Ankara olarak hep beraber izliyoruz katılmak isteyen arkdaşlar BMN Ankara sayfasını ziyaret edebilir yada özelden bana ulaşabilrler murat kardeşim OF un hangi köyü bende AĞAÇSEVEN denim ank.da oturduğuna göre yarınki organizasyona seninde katılmanı bekliyoruz
                            bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• bende aranıza yenı katıldım Bursa dan . yasım 16 TRABZON MAÇKA lıyım.. herkese slmlar

Yorum

• hoşgeldin 61hami61
                                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                                ~Twitter ~

Yorum

Çalışıyor...
                                X