Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben hayriye çaykaralıyım trabzon lisesi (anadolu) 1. sınıf öğrencisiyim.hayattaki tek gururum trabzonum için canımı vermeye hazırımbu arada az önce okudum.nuri albayrak herkesin bir hafta içinde istifasını vermesini istemiş.(sporx.com) e hadi gözümüz aydın.
    BU GAYBANA SEVDALUK ÖLÜMİ UNUTTURUR

Yorum

• selamün aleyküm..herkese iyi günler dilerim..

ben erden yaş 27 istanbuldayım..

gurbetci gençlerin bir ferdiyim..

amacım burdaki trabzonsporlu dostlarımızı tanımaktır..

ayrıca tanişma başlağimın 61 inci sayfaya denk gelmesi çok hoşuma gitmiştir..

beni tanıyan arkadaşlarada selamlarımı gönderiyorum..

Yorum

• 17 yasındayım akçaabatlıyımm fanatik tsliyimm BU ARADA feneri İZMiRe GÖMECEZZZZ

Yorum

• slm ben 18 yaşındayım ölümüne trabzonluyummmmmmmm ç.kalede yaşıyorum ama trabzonluyum ... fener bekle bizi o stattan ne takım ne de taraftar mutlu ayrılamıyacakkk ezecez bu ezikleri

Yorum

• Titan

Merhaba arkdaşlar ben soner 25.07.1983 Trabzon/ARAKLI doğumlu olup Zongukdak / EREĞLİ'de ikamet ediyorum. müzik aşkına liseyi okumadım 17 yaşında bir yerel radyoda dj'lik yapmaya başladım 8 ay calıştıktan sonra kendimce birşeyler yapmaya başladım ve 2000 yılında ilk party'de müzik calmam için güzel bir teklif geldi... ondan sonra herşey arka arkaya çeşitli paty ve konserlerde bulundum ceşitli rap gruplarına ve mc'lere beat ( alt yapı ) yaptım ve şaun izmirin güçlü seslerinden Sığınakla Calışıyorum ......

SAYGILAR

Titan A.k.a G-stanbul
            Hedefini vurabilecek sen seç..!

Yorum

• adım cengiz...trabzonsporumuzu sanal alemde bir çok yerde temsil ediyorum...istanbulda yaşıyorum...trabzonspor nerdeyse bende ordayım...
              İSTANBUL SALATANATINI 6 KEZ YIKTIK YİNE YIKACAĞIZ...BORDO KANIMIZLA MAVİ GÖKLERE ŞAMPİYON TRABZONSPOR YAZDIRACAĞIZ...

Yorum

• abilerim ben bir hafta oldu herhalde üye olalı
                adım taner trabzon akçaabatlıyım
                trabzonspora gonul vermiş herkese selamlar
                dogdum trabzonum,büyüdüm trabzonum,sabah uyandım trabzonum, uyudum trabzonum ve öldüm kalbimde iki sey vatanım ve TRABZONSPOR.........

Yorum

• karadenizin mavi kıyılarında TRABZON adında şanlı bir şehirde doğdum yediğim HAMSİlerle bu yaşıma geldim ölürsemde bu sehirde yatarım ancak.bu şehre çok şey borçluyum.bütün trabzonlu kardeşlerime saygılar

Yorum

• selamun Aleyküm arkadaslar Vatan 61 mekan 34 isim murat

Yorum

• selam arkadaşlarrr ben koray TRABZON-ANKARA-İSTANBUL arasında yaşamaya çalışıyorummm ölümüne TRABZONSPOR luyumm
                      Zuğaşİ BerepE

Yorum

• Ben FATİH YÜCEL
                        TARBZON-ÇAYKARA'LIYIM
                        İST.GOP'İKAMET ETMEKTEYİM
                        WEB-TASARIM OKUYORUM.....
                        Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Selam arkadaşlar ben İzmir'den Şenol.Burada öğrenciyim.Trabzon Akçaabat'lıyım...

Yorum

• Alaadtin BİGA
                            Sinop'luyum.
                            31 Yıldır İstanbul'da yaşıyorum.
                            Sizleri yeni buldum.
                            Trabzon Spor için ölmem,yaşarım.

En son OsKa tarafından düzenlendi; 30.05.2007, 08:25.
                            Asla birilerinin umudunu kırma.Belki de sahip oldukları tek şey odur.

Yorum

• trabzonspor a gönül verenler selam olsun...
                              KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ TRABZONSPOR'LULAR TOPLULUĞU

K U N İ T S

Yorum

• ......

ben ishak yasin 20 yaşındayım sakaryada yaşıyorum aslen trabzon yomralıyım öğrenciyim fanatik trabzonsporluyum

Yorum

Çalışıyor...
                                X