ben hayriye çaykaralıyım trabzon lisesi (anadolu) 1. sınıf öğrencisiyim.hayattaki tek gururum trabzonum için canımı vermeye hazırımbu arada az önce okudum.nuri albayrak herkesin bir hafta içinde istifasını vermesini istemiş.(sporx.com) e hadi gözümüz aydın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
selamün aleyküm..herkese iyi günler dilerim..
ben erden yaş 27 istanbuldayım..
gurbetci gençlerin bir ferdiyim..
amacım burdaki trabzonsporlu dostlarımızı tanımaktır..
ayrıca tanişma başlağimın 61 inci sayfaya denk gelmesi çok hoşuma gitmiştir..
beni tanıyan arkadaşlarada selamlarımı gönderiyorum..
Yorum
-
Titan
Merhaba arkdaşlar ben soner 25.07.1983 Trabzon/ARAKLI doğumlu olup Zongukdak / EREĞLİ'de ikamet ediyorum. müzik aşkına liseyi okumadım 17 yaşında bir yerel radyoda dj'lik yapmaya başladım 8 ay calıştıktan sonra kendimce birşeyler yapmaya başladım ve 2000 yılında ilk party'de müzik calmam için güzel bir teklif geldi... ondan sonra herşey arka arkaya çeşitli paty ve konserlerde bulundum ceşitli rap gruplarına ve mc'lere beat ( alt yapı ) yaptım ve şaun izmirin güçlü seslerinden Sığınakla Calışıyorum ......
SAYGILAR
Titan A.k.a G-stanbulHedefini vurabilecek sen seç..!
Yorum
-
adım cengiz...trabzonsporumuzu sanal alemde bir çok yerde temsil ediyorum...istanbulda yaşıyorum...trabzonspor nerdeyse bende ordayım...İSTANBUL SALATANATINI 6 KEZ YIKTIK YİNE YIKACAĞIZ...BORDO KANIMIZLA MAVİ GÖKLERE ŞAMPİYON TRABZONSPOR YAZDIRACAĞIZ...
Yorum
Yorum