Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• slm ben anıl orduluyum 14 yaşındayım 8 e geçtim

Yorum

• selamlar,
      ben ugur almanyada yasiyorum (Berlin), akcaabatliyim yas 18

Yorum

• selamlar hemserilerim ben murat
        yas 29
        almanyadan
        memleket trabzon akcaabat.

Yorum

• Slm arkadaşlar ben GÜNGÖR Kütahya da yaşıyorum. Bordo Mavililere gönül verdim bir Kütahyalı olarak herkese slm ve saygılar

Yorum

• Merhaba

BEN MERT TRABZONSPORLUYUM İSTANBUL CEVİZİLİDE İKAMET EDİYORUM

Yorum

• Tekrardan uzun bir aradan sonra herkese selamlar.bmn ilk üyelerinden oldugum icin bu forumu cok özlemisim ,baya bir uzun süre bazi nedenlerden dolayi uzak kaldim.ama artik burdayim.buarada adim Ekrem avusturyada yasiyorum yasim 21.

Yorum

• ahmet duran bacan ofluyum hatay/dörtyolda ikamat ediyorum yapı malzemeleri üzerine esnflık yapıyorum tüm bmn üyelerine dünya ve ahiret saadeti diliyorum selametle
                "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
                O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• selam arkadaşlar ben istanbuldan şükrü trabzon sürmene liyim ama ALLAH aşkına birisi bu takımın nereye gittiğini bana anlatsın kocaman bir camiaya ve bizlere yazık oluyor
                  HER ZAMAN HER YERDE HEP BERABER 61

Yorum

• selam bordo mavi renklere gönül veren taraftarlara.almanya berlin den katiliyorum adim ömer kiroglu dogum yerim of/trabzon köy gürpinar/dogum tarihim 1965 kendimi bildim bileli ben bu renklerin sevdalisiyim her mahlubiyet de sacimin aklari cogaliyor kahroluyorum (biz BIZIK biz BUYUGUZ biz TRABZONSPORLUYUZ )saygilarimla allah cc yardimcimiz olsun

Yorum

• KTÜ işletme mezunuyum.. TSO ya kayıtlıyım.. perşembe/ordu vatanım...
                      .............
                      'Sandılar, yalnızlığımız suskunluğumuz olacak / Suskunluğumuzun bahanesi olacak yalnızlık...'
                      ............

Yorum

• Hepiniz tekrar tekrar hoşgeldiniz arkadaşlar... Organize olarak camiamıza büyük katkılar sağlama hedefimizde sizleri de yanımızda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Yorum

• Meraba arkadaşlar.1987 ÇAYKARA doğumluyum.KTÜ makine müh. 2. sınıf öğrenciSiyim. utanmasam ağlarım diyorlar ya..........TRABZONuma çok ağladım hiç de utanmadım!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EFSANAyi geri getirmek için her türlü fedakarlığa hazırım.Ve biliyorum ki; bunun için önce birlik olmamız gerekiyor.......
                          ALAYINA ISYAN
                          ÖLÜMÜNE TRABZON!!!

Yorum

• Meraba arkadaşlar.1987 ÇAYKARA doğumluyum.KTÜ makine müh. 2. sınıf öğrenciSiyim. utanmasam ağlarım diyorlar ya..........TRABZONuma çok ağladım hiç de utanmadım!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EFSANEyi geri getirmek için her türlü fedakarlığa hazırım.Ve biliyorum ki; bunun için önce birlik olmamız gerekiyor.......
                            ALAYINA ISYAN
                            ÖLÜMÜNE TRABZON!!!

Yorum

• 1977 trabzon çaykara
                              istanbul iletişim mezunuyum

Yorum

• Arkadaşlar selamalar

1978 Ankara doğumluyum. Trabzonluyum ve Trabzonda yaşıyorum. İnşaat Mühendisiyim.

Yorum

Çalışıyor...
                                X