slm ben anıl orduluyum 14 yaşındayım 8 e geçtim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Tekrardan uzun bir aradan sonra herkese selamlar.bmn ilk üyelerinden oldugum icin bu forumu cok özlemisim ,baya bir uzun süre bazi nedenlerden dolayi uzak kaldim.ama artik burdayim.buarada adim Ekrem avusturyada yasiyorum yasim 21.
Yorum
-
ahmet duran bacan ofluyum hatay/dörtyolda ikamat ediyorum yapı malzemeleri üzerine esnflık yapıyorum tüm bmn üyelerine dünya ve ahiret saadeti diliyorum selametle"Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;O ülkede güneş batıyor demektir."
Yorum
-
selam bordo mavi renklere gönül veren taraftarlara.almanya berlin den katiliyorum adim ömer kiroglu dogum yerim of/trabzon köy gürpinar/dogum tarihim 1965 kendimi bildim bileli ben bu renklerin sevdalisiyim her mahlubiyet de sacimin aklari cogaliyor kahroluyorum (biz BIZIK biz BUYUGUZ biz TRABZONSPORLUYUZ )saygilarimla allah cc yardimcimiz olsun
Yorum
-
Meraba arkadaşlar.1987 ÇAYKARA doğumluyum.KTÜ makine müh. 2. sınıf öğrenciSiyim. utanmasam ağlarım diyorlar ya..........TRABZONuma çok ağladım hiç de utanmadım!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EFSANAyi geri getirmek için her türlü fedakarlığa hazırım.Ve biliyorum ki; bunun için önce birlik olmamız gerekiyor.......ALAYINA ISYAN
ÖLÜMÜNE TRABZON!!!
Yorum
-
Meraba arkadaşlar.1987 ÇAYKARA doğumluyum.KTÜ makine müh. 2. sınıf öğrenciSiyim. utanmasam ağlarım diyorlar ya..........TRABZONuma çok ağladım hiç de utanmadım!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EFSANEyi geri getirmek için her türlü fedakarlığa hazırım.Ve biliyorum ki; bunun için önce birlik olmamız gerekiyor.......ALAYINA ISYAN
ÖLÜMÜNE TRABZON!!!
Yorum
Yorum