Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben yazmayı unutmuşum buraya
    mersinliyim, kışları istanbulda yazları mersin de yaşıyorum ''marmara iktisat 2''
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Arkadaşlar hoşgeldiniz ...
      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• yeni üyeler hoşgeldiniz

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Trabzonluyum. KTÜ' de okuyorum. Uzun zamandır bu ortama katılmayı planlıyordum ancak bugüne nasip oldu. Geç oldu ancak artık buranın inşallah uzun yıllar müdavimlerinden olacağım. Renktaşlarımın hepsine selamlar, saygılar.
          En son Coris tarafından düzenlendi; 16.03.2009, 15:33.

Yorum

• Bütün yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.
            Corissende hoşgeldin. Trabzonda olduğuna göre ilk fırsatta tanışmak dileğiyle
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Corissende hoşgeldin. Trabzonda olduğuna göre ilk fırsatta tanışmak dileğiyle
              teşekkür ederim. inşallah kısa zaman içinde kaynaşıp tanışabiliriz. memnun olurum.

Yorum

• selamun aleykum ben erdem buldu.Yozgat Boğazlıyan'lı olmamıza rağmen ailecek Trabzonspor luyuz.Bende doğal olarak taa çocukluktan yetişme sıkı bi Trabzonspor taraftarıyım Allah'a şükür.Sadece şu notumu iletmek için va bi başlangıç olması için yazıyorum (hani ayağımız alışsın muhabbeti) BU SENE HERŞEY TERS GİTSE DAHİ ŞAMPİYON BORDO MAVİİİİ.........Vallahi bakın laf olsun diye değil bu sene nedir anlamadım içimde öyle bir heyecan var ki mutlaka şampiyon olacaz diyor.......

Yorum

• İlk olarak yattara66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  selamun aleykum ben erdem buldu.Yozgat Boğazlıyan'lı olmamıza rağmen ailecek Trabzonspor luyuz.Bende doğal olarak taa çocukluktan yetişme sıkı bi Trabzonspor taraftarıyım Allah'a şükür.Sadece şu notumu iletmek için va bi başlangıç olması için yazıyorum (hani ayağımız alışsın muhabbeti) BU SENE HERŞEY TERS GİTSE DAHİ ŞAMPİYON BORDO MAVİİİİ.........Vallahi bakın laf olsun diye değil bu sene nedir anlamadım içimde öyle bir heyecan var ki mutlaka şampiyon olacaz diyor.......

İşte en hayran kaldığım değer verdiğim taraftar profili aramıza hoş geldin Abi kalıcı olmanı dileriz Hem yozgatlısın hem İstanbul'dasın çok önemli bizim için Ailemize tekrar hoşgeldin.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Erdem hosgeldin

(Erdem benim ortaokuldan arkadasim olur... sagolsun kendisi de beni kirmadi hemen uye oldu siteye

Trabzonlu olmadigi halde Trabzonspor'a gonul vermis olan insanlarin yeri apayridir! O sebeple tekrar hosgeldin... seni organizasyonlarda da ailenle birlikte gormek umidiyle
                    Futbol taraftardır!

Yorum

• İlk olarak yattara66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      selamun aleykum ben erdem buldu.Yozgat Boğazlıyan'lı olmamıza rağmen ailecek Trabzonspor luyuz.Bende doğal olarak taa çocukluktan yetişme sıkı bi Trabzonspor taraftarıyım Allah'a şükür.Sadece şu notumu iletmek için va bi başlangıç olması için yazıyorum (hani ayağımız alışsın muhabbeti) BU SENE HERŞEY TERS GİTSE DAHİ ŞAMPİYON BORDO MAVİİİİ.........Vallahi bakın laf olsun diye değil bu sene nedir anlamadım içimde öyle bir heyecan var ki mutlaka şampiyon olacaz diyor.......
                      Aramıza hoşgeldin, organizasyonlarda görüşüp tanışmak ümidiyle...

Yorum

• yas 22 londradan ismim selahattin kurt selam arkadaslar

Yorum

• Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz arkadaşlar.Ayağınız uğurlu gelsin inşallah
                          T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak Selokurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yas 22 londradan ismim selahattin kurt selam arkadaslar

Yorum

• slm ben ezginin yüksek lisanstan arkadaşı islam herkese selam
                              SAMBAYA KARŞI HORON

Yorum

• deminden beri ağır bir baskı altındayım yazdıklarım biri tarafından çok az bulundu bunun üzerine bende hakkımda daha geniş bir bilgi vermeye karar verdim doğma büyüme istanbulluyum ama trabzon ve trabzonspor kimliğimi hiç yitirmedim kendimi bildim bileli trabzonsporluyum burda trabzonsporla yatarız trabzonsporla kalkarız yenildikmi ne gazete okuruz ne de tv izleriz sadece gelecek maçı bekleriz geriye bakıp düşündüğümde RABBİME şükür ediyorum trabzonsporlu oldum diye sizin gibi trabzonspor sevdalıları ile aynı ortamda bulunmak benim için büyük bir onur en yakın zamanda yüzyüze görüşmek ümidiyle
                                SAMBAYA KARŞI HORON

Yorum

Çalışıyor...
                                X