selamun aleyküm cümleten,of-hayrat-GÜLDEREN (kona) liyim istanbulda oturuyorum.güzel vakitler gecirmemiz dilegimle;herkese slm,takımımızada başarılar umarım eski günlerimizden daha iyi günler uzakda olmaz.fatih DEMİRCİ
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
merhabalar herkeze ii eylenceler ben kocaeli / izmitten zafer unıversıte ogrencısıyım 17 yasındayım meslegim turizm işletmeciligi trabzonspor hastasıyımSatirlarla Dönerler Gör Beni Cimbomluya Fenerliye Sor Beni Statlara Bastim Kanla Mührümü Bordo Mavi Kefen ile Göm Beni
Yorum
-
İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bu başlık yeni üye olan arkadaşlarımızın kendilerini tanıtması içindir.
Bunların dışında mesaj yazmayalım.
Arkadaşlar yukarıda iletiyi lütfen dikkate alalım.Bu başlığa sadece yeni gelen üyelerimiz yazıyor!
Yorum
-
slm arkadaslar ben ahmet izmitte konaklıyorum bus ene uni baslıycam.19 yasındayım tonyalıyım!
bu yonetim ve teknik heyetle sampıyonluk zor gibiiEski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
:tsmeşale:selam abiler ben göktuğ kaan kara izmit te yaşıyorum trabzon doğumluyum(babam annemi doğum zamanı trabzona göndermiş) babam trabzonlu annem catalcalı 1 kardeşim var 1,5 yaşında oda genç üyeEn son Göktuğ_Kaan_61 tarafından düzenlendi; 03.09.2007, 19:13.İmza kalemle olur
Yorum
Yorum