Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben Sadık Kazancı 1983 dogumluyum.Turizm Sektöründe çalışıyorum.
    Vatan:Türkiye
    Köken:Trabzon
    Aslen :Gümüşhane
    Mekan :Antalya
    HER ZAMAN HER YERDE TRABZONSPOR

Yorum

• Slm Ben Oguz 1992 Dogumluyum .trabzonluyum.lİse 1 Ögrencİsİyİm İSTANBUL DA YASİYORUM

Yorum

• slm arkadaşlar ben hüseyin 1982 trabzon doğumluyum 14 yaşınakadar trabzonda yaşadım şuan ailem sakaryada ben ise 6 yıldır ist yaşıyorum ünv. bu yıl bitti beden öğretmeniyim
        Zor bir yolda yürümeye mecbur olan insanlar yürümeye başlamadan önce gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar.önce ben bu yolu nasıl aşarım korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürlerki yol zorda olsa aşılmış,yürünmüş ve gidilmiştir.İşte o zaman insanların yüreklerinde aslında yolun zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir İNANÇ doğar.

Yorum

• ben yenı deılım acaba kım yenı ler
          Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Ben Kürşad OF'luyum Ankara'da yaşıyorum Muhasebeciyim...En son 4 yaşında şampiyon olduk halen bekliyoruz..Bu arada 1980 doğumluyum..
            HERŞEY TRABZONSPOR İÇİN!
            TÜRKİYE KYOTO'YU ARTIK İMZALA!

Yorum

• SElmalun aleykum arkadaşlar.
              Yasin Genç
              Trabzon-Maçkalıyım
              İstanbul-Kartal'da yaşıyorum
              1987 doğumluyum
              Elektronik Teknikeriyim

Yorum

• Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler sefalar getirmişler.
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

• hoş geldin kardeş maçkanın neresindensin

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hoş geldin kardeş maçkanın neresindensin
                    Hoşbuldum maçkalı - Esiroğlundanım oraya gelirim yazları.babam sukenarı köyünden eski adı hamurya.Sen neresinden

Yorum

• İlk olarak Yasin Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hoşbuldum maçkalı - Esiroğlundanım oraya gelirim yazları.babam sukenarı köyünden eski adı hamurya.Sen neresinden
                      şuan tesadüfen açtım bu konuyu ve kısmete bakki esiroğlundan birini buldum sukenarı köyünün eski adı nedir kardeş? öyle yeni isimleri bilmiyorum ben. bende esiroğlundanım.. verena köyünden.
                      VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• İlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şuan tesadüfen açtım bu konuyu ve kısmete bakki esiroğlundan birini buldum sukenarı köyünün eski adı nedir kardeş? öyle yeni isimleri bilmiyorum ben. bende esiroğlundanım.. verena köyünden.
                        Esiroğludansan anbelayı bilirsin anbelaya gelirim devamlı - Sukenarının eski adı hamurya

Yorum

• hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar
                          BMN | ANTALYA
                          Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

• ben yeni adıyla sevin köyü eski adıyla soldoyluyum gençlerdensin galiba

Yorum

• Allah muhabbetinizi artırsın. Ola özel mesaj diye bir şey var dimi.
                              Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

• merhaba..aranıza bitlis'ten katılıyorum.konyalıyım.burada öğretmenlik yapıyorum.babadan TRABZONSPOR'luyum.tek dileğim bundan 9-10 yıl önceki futbolumuzu oynamamız ve avni aker'in rakipler için tam anlamıyla deplasman haline gelmesi..selamlar saygılar..

Yorum

Çalışıyor...
                                X