Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• merhaba

merhaba ablalar abiler belki bazılarınız tanır bn murat aydın ın kardeşiyim hepinizi çok seviyorum şu andada yanım da çakır abi var

Yorum

• Selam herkese,

ben 23 yasindayim almanyadan katiliyorum, mimarlik okuyorum seneye ins bitecek,
      biter bitmez de zaten ilk isim yaz tatilini doyasiya TRABZONDA gecirmek olacak

TRABZON MACKALIYIM bu yüzden de acaip gurur duyuyorum,
      nede olsa herkese nasip olmuyor TRABZONLU olmak

Fanatik TRABZONSPOR`luyum kisaca ilk ASKIM o benim vazgecilimez bi sevda
      ve de cok önemli bi konu acaip ANTI fener düsmaniyim asiri bi sekilde nefret ediyorum.
      Türkiyede lig de tek o takim kalsa gene de yunan takimi tutarim ama fineri asla tutmam.

Aranizda olmaktan cok mutluyum, herkese hayirli geceler diliyorum )

Yorum

• Merhabalar arkadaslar.. Burda da kisa bir tanitim kötü olmaz diye düsündüm..

Ismim Seda, 1989 Trabzon dogumluyum, 8 aylikkenden bu yana da Avusturya'da yasiyorum ve kendimi bildim bileli Trabzon'a ne yazik ki sadece bir kac defa gidebildim Ayrica hukuk ve ticaret agirlikli yüksek bir okulda okuyorum.. 5. dilime bu sene basladim Yakinda yeni bir tercüman gelecek insallah Trabzon'a

Annem Besikdüzü'nden, babamsa Akcaabat.. Iki ayri ilcelerde bile ne kadar farkli görüslerin olabilecegini onlarin sayesinde ögreniyorum

Yorum

• aramıza hoş geldin seni tebrik ediyorum ben ingilizceyi daha sökemedim hemde dış ticaret okuyorum yüksek okulda tekrar hoş geldin

Yorum

• hoşgeldiniz arkadaşlar
            Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
            ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• Ben Naim Süleymanoğlu 19 yaşındayım.
              İstanbul'da oturuyorum. Rize'de üniv. okuyorum Trabzon'a yaklaştıkça Trabzon sevgisi, fanatikliği daha da artıyo Trabzonsporumuzu daha iyi yerlerde görmek istiyoruz.

Bu arada bu dil konusunda helal olsun arkadaşa biz Türkçemizi yeterince konuşamıyoruz. ))))
              En son FiN4LShare tarafından düzenlendi; 14.12.2007, 10:50.

Yorum

• AkÇaabatliyim.İstanbulda YaŞiyorum.ÖĞretmenİm.27 YaŞinda Trabzonun ŞampİyonluĞunu YaŞamamiz Bİr Trabzonsporluyum....
                Eğer pes etmek üzereysen,NEDEN başladığını düşün....

Yorum

• of luyum. istanbulda yaşıyorum 17 yaşındayım öğrenciyim

Yorum

• yasin zonguldak dayım 22 yasındayım..trabzonsporluyum yenı uyedegılım ama sıfreyı yenı buldum...
                    BAŞKA TÜRKİYE YOK!!!!

Yorum

• ben BURAK BIYIKLI
                      koyu bir TRABZONSPORLUYUM
                      samsunda oturuyorum
                      14 yaşında sayarsanız sevinirim!!!!!!!!!!!
                      30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                      8.KUŞATMA

Yorum

• ben ilyas caykara ilçesinin yeşilalan koyunden(holaysa) hatyada inşaat mühendisliği 4.sınıftayım.aranızda olmak guzel.gorusmek uzre.
                        DÜNYA AMACIMIZ DEGIL ARACIMIZ OLSUN...

Yorum

• Bu başlıkta sadece aramıza yeni katılan arkadaşlarımız kendilerini tanıtıyor.Harici yazılar(hoşgeldin, nasılsın, kimlerdensin vb.) silinmiştir.

Yorum

• hakan ulusoy

ankaralıyım, ktü iktisat 7. sınıf öğrencisiyim.

Yorum

• ben murat

ben murat 24 yasindayim iskefiyeliyim fransada yasiyorum

Yorum

• Fatih Aş

trabzon maçkalıyım istanbuldanım Muhasebeciyim

Yorum

Çalışıyor...
                                X