Yuh diyorum arkadaş!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çaykur Rizespor
Daraltma
X
-
Hocam hakemlerle ilgili ortada bir problem vardır onu bilmem yanlız ben izmir bucada oturuyorum ve bucaspor un maçlarını yakından takip eden bir futbol severim yazında kalınlaştırdımım bölümdeki yer dikkatimi çekti demişsinki Bucaspor bugüne kadar Bank Asya’da oynadığı maçları güvenlik gerekçesiyle İzmir Atatürk stadında oynuyordu. 3- Rizespor maçı ilginç bir şekilde Buca stadında oynanacak ama öle bir şey yok konuyu yanlış anlatmışsın konu şöleki izmir takımları altay göztepe karşıyaka ve buca bunların taraftar topluluları gercekten kanları kaynayan ve her maç olay çıkması muhtemel maçlar oldugu için sadece izmir derbilerini yani buca altay buca karşıyaka maçlarını 3 takımda aralarında aldığı ortak bir karar ile izmir atatürk stadında oynama kararı aldı yani bugünde kadar bucaspor sadece izmir derbilerini atatürk stadında oynadı bunun dışındaki bütün maçları buca arena stadında yani kendi stadında oynamıştır.İlk olarak Hakan Kazdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYARDIMCI OLSUN
1- Hakem Özdemir’in o maçta yardımcı hakemi olan Ali Şalk Pazar günü oynanacak olan Buca maçında bu kez 4. hakem olarak görev yapacak. 2- Bucaspor bugüne kadar Bank Asya’da oynadığı maçları güvenlik gerekçesiyle İzmir Atatürk stadında oynuyordu. 3- Rizespor maçı ilginç bir şekilde Buca stadında oynanacak. 4- Çaykur Rizespor’u ya yukarı ya da aşağı oynayacağı Buca maçında bu tersliklerin yaşanması kafalarda soru işareti uyandırdı. 5- Rizesporlu futbolseverler, Rizeli Federasyon 2. başkanı Servet Yardımcı’nın Rize’nin haklarının korunması konusunda yardımcı olmasını bekliyorNEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ
İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!
Yorum
-
Buraya Gelseler , Tüm Türkiye & Şehitlerimiz İçin Halledecektik Ama Gelmiyorlar . Yalan Olduİlk olarak ts_mania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakan siz halledersiniz onları.
Benim içinde sallarsın birkaç tepik.
• Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum