Çaykur Rizespor

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Misina
    • 20.07.2006
    • 8291
    • İşçi
    • Trabzon

İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi
    klüp cengiz ailesine küsmeden durum çokta iyi değildi ...
    Süper Ligde istikrar yoktu evet ama Rizespor düştükten en geç bir yıl sonra tekrar süper lige dönüyordu o dönemler.Ayrıca 4 büyükler dışında ekonomik olarak imkanları iyi olan bir kaç kulüpten biri Rizespordu.Yarıştığı takımlara göre çok iyi transferler yapıyordu.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Harun-61
      • 29.05.2004
      • 20107
      • Yönetici
      • Trabzon

Takımın sportif teknik direktörü Oğuz Aydın, Erhan Küçük ile prensipte anlaştıklarını, transfer döneminin başlaması ile oyuncu ile sözleşme imzalayacaklarını belirtti.

İlk yarıda takımın hedeflediği yerin çok gerisinde kaldığını söyleyen Aydın, ''Bu nedenle transfer çalışmalarında zaman kaybetmeden hızlı hareket etmemiz gerekiyor. İlk olarak Kasımpaşa'dan Erhan ve kulübü ile görüşmelerimizi başlattık. Görüşmeler neticesinde oyuncu ile prensipte anlaştık. Transfer sezonunu açılması ile bu oyuncu ile sözleşme imzalayacağız.'' dedi.

Lider Konyaspor'un 12 puan gerisinde kaldıklarını hatırlatan Aydın, takımı sağlam temeller üzerine oturtabilmek için eksik mevkilere isabetli transferler yapacaklarını söyledi.

Çaykur Rizespor'un transfer döneminde 6 futbolcu daha kadrosuna katacağı belirtildi.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Misina
        • 20.07.2006
        • 8291
        • İşçi
        • Trabzon

Erhan Kasımpaşanın 3 yılda iki kez süper lige çıkışında en çok katkı yapan oyuncuydu.Bir ara adı büyük takımlarla anılmaya bile başlanmıştı.

Rizeye kadar nasıl düştü ilginç doğrusu.İnşallah faydalı olur Rizeye.
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Cem Akyüz
          • 25.07.2006
          • 11498
          • İstanbul

Yazık olmuş Erhan Küçük'e
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Mustafa ÖZDEMİR
            • 16.06.2008
            • 14580
            • SERBEST
            • Trabzon

erhan rizespora ilaç olcaktır...

Yorum

• İsmail Alkan
              • 13.04.2007
              • 7126
              • SERBEST
              • Trabzon

İlk olarak livera61 tarafından gönderildi
              Yazık olmuş Erhan Küçük'e
              İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi
              erhan rizespora ilaç olcaktır...
              Demokrasiyi seviyorum
              Son ağaç kesildiğinde,
              Son nehir kirlendiğinde,
              Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Harun-61
                • 29.05.2004
                • 20107
                • Yönetici
                • Trabzon

Çaykur Rizespor, Galatasaray'dan Erhan Şentürk ve Diyarbakırspor'dan Ersin Güreler ile anlaştı.

.
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• ilhan
                  • 21.01.2007
                  • 36196
                  • İzmir

Kasımpaşaspor, sol kanada oyuncu bulamazsak Erhan'ı satmayacağız demiş. Şimdi ligtvde spor haberlerinde söylediler.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Hakan Kazdal
                    • 29.12.2008
                    • 411
                    • Rize

Ç.Rizespor kampı Belek'te

Ç.Rizespor 2. yarı hazırlıklarına 26 Aralık Cumartesi günü Antalya'da başlayacak.

Bank Asya 1. Lig´de mücadele eden Çaykur Rizespor´da Futbol Yatırımları A.Ş. Başkanı Metin Kalkavan, ikinci yarı hazırlıklarına 26 Aralık´ta başlayacaklarını bildirdi.

Kalkavan yaptığı yazılı açıklamada, takımın ikinci yarı hazırlıklarına 26 Aralık´ta Antalya´da gerçekleştireceği çalışmayla başlayacağını belirtti. Ekibin burada yapacağı hazırlık maçları ile 8 Ocak 2010´a kadar çalışmalarını sürdüreceğini ifade eden Kalkavan, daha sonra Rize´ye dönecek ekibin hazırlıklarına kendi tesislerinde devam edeceğini vurguladı.

Kalkavan, ligin ikinci yarısı için Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig´den deneyimli ve önemli oyuncular ile kadrolarını zenginleştirdiklerine dikkati çekerek, şunları kaydetti: ´´Kamp döneminde transferleri tamamlayarak, tam kadro olarak lige başlamak istiyoruz. Kadromuza önemli oyuncular kattık. En az üç önemli oyuncu ile daha kadromuzu güçlendirmeyi hedefliyoruz. Teknik ekibimizin ve futbolcularımızın, yönetim kurulunun yaptığı fedakarlıkları iyi değerlendirerek taraftarı ile bütünleşmiş bir takım yaratarak sorumluklarını sürdüreceğinden eminim.´´
                    Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !

Yorum

• Hakan Kazdal
                      • 29.12.2008
                      • 411
                      • Rize

Galatasaray'ın bu sezon Çaykur Rizespor'a kiralık olarak gönderdiği golcü futbolcu Özgürcan Özcan, çarpıcı açıklamalarda bulundu, Sergen Yalçın’ın da istifa etmekte haklı olduğunu belirtti.

Best FM’den Özkan Öztürk’ün hazırlayıp sunduğu Futbol Vadisi’ne stüdyo konuğu olan Galatasaray’ın bu sezon Çaykur Rizespor’a kiralık olarak gönderdiği genç forvet Özgürcan Özcan, Rijkaard'ın kendisini takımda görmek istemediğini söyledi.

"RİJKAARD BENİ TAKIMDA İSTEMEDİ"
                      Bank Asya Ligi’nin en golcü isimlerinden biri olan Özgürcan Özcan, Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard’ın kendisini takımda istemediğini söyledi.
                      “Geçen sezon Sakaryaspor’da kiralık olarak oynuyordum. 17 gol attım ve gol krallığında ikinci oldum. Sezon sonu Galatasaray’a geri döndüm. O dönem Rijkaard gelmişti takımın başına. Sezon başı kampında hazırlık maçlarında pek fazla forma şansı vermedi bana. Bunun da nedenini anlamış değilim. Daha sonra beni takımda istemediğini söyledi. Ben de Çaykur Rizespor’a kiralık olarak geldim.”

"BÜYÜK TAKIMLARDA HEDEF GÜNÜ KURTARMAK"

Büyük takımlarda gençlere forma tanınma şansı biraz daha zor. Sonuçta taraftar büyük takımlardan başarı bekliyor. O yüzden kariyerli ve geçmişi olan futbolculara daha çok şans tanınıyor. Ama genç oyuncuların Galatasaray’da forma bulma şansı daha fazla. Fenerbahçe’ye bakarsak alt yapıdan sadece Semih Şentürk ile Volkan Babacan’ın olduğunu görüyoruz. Galatasaray’a bakarsanız alt yapıdan yetişen bir çok futbolcu var. Uğur, Aydın, Arda gibi… O yüzden Galatasaray’da alt yapıdan çıkıp oynamak, Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye göre daha kolay.

"SERGEN YALÇIN İSTİFA ETMEKTE HAKLI"

Özcan, Beşiktaş A2 takımının Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın istifasını şöyle değerlendirdi:
                      “Sonuç olarak Sergen Hoca burada haklı. Beşiktaş A2 takımını ben de yakından takip ediyorum. Çok iyi bir performans sergilediler ve ilk yarıyı lider tamamladılar. Sonuçta hoca kendi takımını başarılı bulduğu halde ve bu başarıda göründüğü halde, as takıma oyuncu vermek ister.Türkiye Kupası maçları da genç oyuncular için bir şanstır. Ben de Galatasaray’dayken kupa maçlarında form şansı bulmak için sıra bekliyordum. Bu yüzden Sergen Hoca’nın sonuna kadar haklı olduğunu düşünüyorum.”

"SÜPER LİG’İN EN İYİSİ EMRE BELÖZOĞLU"
                      Süper Lig’de bu sezon en çok beğendiği futbolcunun Fenerbahçe’de oynayan Emre Belözoğlu olduğunu söyleyen Özgürcan Özcan, Emre’nin takıma büyük katkısı olduğunu, Emre’nin yokluğunda takımın orta sahasında problemler yaşandığını belirtti.

"BANK ASYA'DA ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ İLK 6"

“Ligin ilk 8 haftasında takım olarak çok iyi bir dönem geçirdik. Liderliğe kadar yükseldik. Daha sonra arka arkaya alınan 4 mağlubiyetten sonra çöküş dönemi oldu takımımızda. Daha sonra hoca değişikliği de oldu. Sonuç olarak ligin ilk yarısını 9. olarak bitirdik. Tabi Rizespor için 9’unculuk bir başarı değil. Geçmişte Süper Lig’de oynamış bir takım. Şuan liderle aramızda 12 puan fark var. İkinci yarıda ilk hedefimiz, ilk 6 içine girip, daha sonra ilk ikiye oynamak olacak.”

Yorum

• Hakan Kazdal
                        • 29.12.2008
                        • 411
                        • Rize

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor, Adanaspor'dan Yunus Murat Ceylan ile anlaştı.

Kulüp sportif direktörü Oğuz Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, ''Hocamız Mehmet Şansal'ın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Hocamızın da istediği Adanaspor'da görev yapan Yunus Murat Ceylan ile yaptığımız görüşmede anlaşmaya vardık. Transfer sezonunun başlamasıyla, kendisi ile 1,5 yıllık resmi sözleşme imzalayacağız'' dedi.

Transfer çalışmalarının devam edeceğini ifade eden Aydın, ''Önümüzdeki günlerde birkaç takviye daha yaparak transferi kapatacağız. Ancak ikinci yarı bizim için çok daha farklı olacak. Telafisi imkansız maçlarda, sahada mücadele eden bir takım olacak'' diye konuştu.

Aydın, daha önce anlaştıklarını açıkladıkları Kasımpaşalı Erhan Küçük'ün transferinde pürüz çıktığını, ancak bu pürüzleri gidermek için uğraştıklarını sözlerine ekledi.

Yorum

• Hakan Kazdal
                          • 29.12.2008
                          • 411
                          • Rize

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor, Galatasaray'dan Erhan Şentürk ve Diyarbakırspor'dan Ersin Güreler ile anlaştı.

Kulüp Sportif Direktörü Oğuz Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Mehmet Şansal'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, ''Hocamızın isteği doğrultusunda Diyarbakırspor'da forma giyen Ersin Güreler ve Galatasaray'dan Diyarbakırspor'a kiralık olarak giden Erhan Şentürk ile görüştük. Erhan, Diyarbakırspor ile kiralık olan sözleşmesini feshetti. Biz de kulübü Galatasaray ile görüşerek sezon sonuna kadar bu futbolcuyu kiraladık. Ersin Güreler ile de yaptığımız görüşme olumlu sonuçlandı. Her iki futbolcu ile transfer döneminin başlaması ile resmi sözleşme imzalayacağız'' dedi.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Aydın, ''Görüşmelerini sürdürdüğümüz oyuncular var. Kesin olarak anlaşmaya varmadan kamuoyu ile isim paylaşmayacağız. Ancak çok iyi bir takım oluşturduğumuzu taraftarlarımıza belirtmek istiyorum. Gönülleri rahat olsun. İkinci yarı bizim için çok daha farklı olacak'' diye konuştu.

Yorum

• lazajan
                            • 28.08.2008
                            • 179
                            • ÖĞRENCİ

nedir rize bu halın be o kadar transfe yaptın yazık sana
                            Gurbetçi gençler ulannnnnn

Yorum

• mekansız53
                              • 26.12.2009
                              • 31
                              • öğrenci

Rİzelİ mekansizlar olarak burdayiz kardeŞ trabzonsprumuza baŞarilar dİlerİm ...

Yorum

• ilhan
                                • 21.01.2007
                                • 36196
                                • İzmir

Teşekkürler mekansız53, hoş geldiniz.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...