bu haberi okuyun.Samsunspor iyice simardi
Çaykur Rizespor
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
bu haberi okuyun.Samsunspor iyice simardiPaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli. -
Samsunspor taraftarının 61.dakikada bize karşı başlattığı çirkin tezahuratı layıkıyla bastıran Rize'lilere teşekkürlerimi sunuyorum.İnşallah bu sene çıkacak Rizespor...Yorum
-
-
Maçın başından beri bize sövdüler dikkatli dinlersen duyarsın kardeşim saolsun RİZEli kardeşlerimiz her seferinde bastırdılarYorum
-
Samsun Maçı kazaydı.Rizesporun saldırgan futbolu keyif veriyor.İş bitirici son vuruşları iyi bir forvet alınırsa ikinci yarı faydalı olur.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin KokusuYorum
-
-
mutlaka izleyin arkadaslar.Helal olsun RizeyePaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.Yorum
-
clement adlı oyuncuyu Rizespora kim satmışşsa büyük iş başarmış adam futbolcu falan değil ne toplu oyunda nede topsuz oyunda var üstelik çok ağırYorum
-
orada i.. Trabzon olamazsın şampiyon diye bağırıyorlar da sonra birileri Trabzon diye bağırıyor sanki.Ben öyle duydum.http://www.medyatrabzon.com/news_detail.php?id=21899
mutlaka izleyin arkadaslar.Helal olsun RizeyeTrabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldakYorum
-
Yorum
-
Teşekkürler RİZE …Dün oynanan Çaykur Rizespor- Samsunspor maçında Rizesporlu taraftarların yaptıkları jeste teşekkür ediyoruz.
Bank Asya 1. Ligin ilk yarının son haftasında Rizespor’un kendi sahasında oynadığı Samsunspor maçının 61. dakikasında Rizesporlu taraftralar üçlü çekip “Şampiyon Trabzon” diye tezahürat da bulundular.
Bu sene Rizespor gibi şampiyonluğa oynayan takımımızı şampiyon görmek istediklerini dile getiren kardeşimiz Rizespor taraftarlarına teşekkür ediyoruz.
Ve biz de sizi Süper Lig’de görmek istiyoruz.
BMN HABERbordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesiYorum
-
kesinlikle katılıyorum bank asya başlığınada yazdım.bir makakula daha çıkarmaya çalışmışlar ama her iri yarı adamda makakula olacak değil.tank gibi ağır arkadaş rizespor tekkeyi alsın harbi diyorumYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum