Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ALLAH yardımcınız olsun..
    Tez zamanda camia olarak toparlanırsınız inşallah..
    Söylesem tesiri yok
    Sussam gönül razı değil.
    adrenalinn

Yorum

• Sürekli bu kulübün kanını emen parasını yiyenler var,onlar kulüpten uzaklaştırılmadığı müddetçe rizespor için huzurlu günler hiç olmayacak.
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Haftaya düzelip düzlemeyeceğini görmek için müneccim olamaya gerek yok.Manisa ve Kasımpaşanın kadroları diğerlerİnden çok daha iyi.Rizesporun kadrosu yetersiz.Bu sezon için yapacakları tek şey ilk 6 nın içerisinde olmak.Play off maçlarına kalırlarsa ben rahatlıkla süper lige yükseleceklerinden eminim.

Kaybedilmiş hiç birşey yoktu taaki haftaki Manisa maçına kadar.
        En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 28.01.2009, 10:35.

Yorum

• Bence de ilk 2 artık kaf dağının arkasında , yeni hedef ilk 6 olmalı ...orda iş biraz da şansa kalıyor....
          Rize bu sene süper lige çıksa ne olur !, bu yapıyla her sene ya düşer ya çıkar...mutlaka kendi modelini belirleyip kurumsal bir kimlik kazanmalı, her sene en az 3-4 Rizeli uşak bu takımda oynamalı kendi yetiştirdiği adamlar teknik direktör olmalı..bunlar hayal mi bilmiyorum ama...

Yorum

• Rize'de 4 isme transfer izni!

Çaykur Rizespor, kadrosunda barındırdığı Erman Ergin, Volkan Koçaloğlu, Mustafa Çiçek ve Özden Öngün'e yönetim kurulunca başka bir takıma transfer olmaları konusunda izin verdildiği bildirildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, futbolcularından Özden Öngün, Erman Ergin, Mustafa Çiçek ve Volkan Koçaloğlu'nun transfer dönemi bitimine kadar başka kulüplerle anlaşmaları halinde sözleşmelerinin karşılıklı olarak fesh edilebileceği belirtildi.

Transfer çalışmalarının da yürütüldüğü ifade edilen açıklamada, ''Prensip anlaşmasına varılan Ufukhan Bayraktar, transfer görüşmelerini tamamlamak üzere yarın Rize'ye gelecek. Bununla beraber altyapıdan yetişen futbolcularımız Ramazan Tok ve Fatih Gültiken (A) takım kadromuza dahil edilmiştir'' denildi.

İlk 2 iddiasından uzaklaşıldığı içn kulüp yüksek maliyetli oyunculara yol veriyor anlaşılan.

Yorum

• 10- ÇAYKUR RİZESPOR Kulübünün, 26.01.2009 tarihinde oynanan ÇAYKUR RİZESPOR - MANİSASPOR Bank Asya 1. Lig futbol müsabakasında, , taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ile cezalandırılmasına,
              Aynı müsabakada ÇAYKUR RİZESPOR Kulübünün taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle takdiren 15.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Karar verildi.
              Bordomavi.net

Yorum

• Giden geri dönüyor!
                Rizespor’da Erman Ergin ve Volkan Koçaloğlu affedildi

Yeşil-Mavili yönetim bir gün önce kendilerine kulüp bulmasını istediği iki oyuncuyu geri çağırdı. Yönetim tutarsız davranışını daha önce de Kürşat olayında sergilemişti
                n BİR GÜNDE NE DEĞİŞTİ?
                Rizespor’da gel-git dönemi! Önceki gün Teknik Direktör Suat Kaya’nın raporu doğrultusunda şok bir karar alarak Erman Ergin, Volkan Koçaloğlu, Mustafa Çiçek ve kaleci Özden’den kendilerine kulüp bulmalarını isteyen ve bu kararı basın açıklamasıyla duyuran Yeşil-Mavili yönetim U dönüşü yapıp iki oyuncuyu geri çağırdı. Yönetimin Erman Ergin ve Volkan Koçaloğlu’nu affettiği, iki oyuncunun takımla birlikte çalışmalara katılmaları yönünde karar aldığı öğrenildi.
                n HERKES ŞAŞKIN
                Yönetimin kendilerine kulüp bulmaları yönünde tebligat yaptığı iki futbolcu önceki gün eşyalarını toplayıp İstanbul’a gitmişti. Affedilerek takıma dönmesi istenen Erman Ergin ve Volkan Koçaloğlu Rize’ye gelerek takıma katıldı. Ç.Rizespor yönetiminin bir gün içinde karar değiştirmesi de herkesi şaşkına çevirdi. Camianın ileri gelenleri, “Bir günde ne değişti de iki futbolcu affedildi. Biz de bu işi anlamadık” diye sitemlerini dile getirirken yönetimin bu tutarsız davranışının da ilk olmadığının altı çizildi. Bilindiği gibi yönetim, Teknik Direktör Metin Diyadin tarafından kadro dışı bırakılan Kürşat’ı geri çağırmış, daha sonra ise maddi konuda anlaşmazlığa düştüğü için yollarını ayırmıştı.

Kemal Yıldırım Çaykur Rize’de

Çaykur Rizespor'da transfer harekatı devam ediyor. Teknik Direktör Suat Kaya’nın raporu doğrultusunda harekete geçen yönetim Buğra, Ufukhan’ın ardından Hacettepe’de forma giyen golcü futbolcu Kemal Yıldırım’ı gündeme aldı. Yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenilirken yönetimin Kemal’la el sıkıştığı bildirildi.
                n 1984 Ankara doğumlu olan Kemal eski adıyla G.Birliği Oftaş olan Hacettepespor’un süper lige çıkmasına büyük rol oynamış ve o sene 9 gol kaydetmişti. Golcü futbolcunun bugün veya yarın Rize’ye gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Yorum

• Rizespor çernobilden beter edecek bizi vesselam
                  Son ağaç kesildiğinde,
                  Son nehir kirlendiğinde,
                  Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Ufukhan Çaykur Rizespor'da!

Manisaspor, sezon başında Trabzonspor'dan renklerine bağladığı Ufukhan Bayraktar'ı sezon sonuna kadar Çaykur Rizespor'a kiraladı.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde takım arkadaşlarıyla vedalaşan Ufukhan Bayraktar, daha sonra Rize'ye gitti.

Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Zeki Ayaydın, Ufukhan'ı sezon sonuna kadar Çaykur Rizespor'a kiraladıklarını ifade ederek, "Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda Ufukhan'ı Çaykur Rizespor'a kiraladık. Oyuncumuza kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Yorum

• hayırlı olsun

(UEFA)

Yorum

• tanidigim rizelilerin hepsi trabzonsporumuza nefret besliyor hatta
                        bugün böyle biriyle tartisdim

Yorum

• Düşüş Devam Ediyor.En azından 3 puan yabancıya gitmedi.

Yorum

• Ahh Rize , vah Rize ...

Yorum

• İlk olarak asil suskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tanidigim rizelilerin hepsi trabzonsporumuza nefret besliyor hatta
                              bugün böyle biriyle tartisdim
                              Çok büyük laflar etme istersen
                              Son ağaç kesildiğinde,
                              Son nehir kirlendiğinde,
                              Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Acaba Buğra nasıl bir performans gösterecek..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X