Cernat nasıl bir topçudur arkadaş adamın paçalardan teknik akıyor. Kanatta Cenk Ahmet fırtına gibi önüne at koşsun yakalasın hızına kimse yetişemez öyle bi adam. İlginç yani top ayağındayken de çok seri sadece topsuz değil. Sercanı hepimiz biliyoruz zaten çok önemli bi oyuncu. Ereni aslında pek beğenmiyorum ben şuan ama oda oynuyo yani hak vermek lazım. 1461de oynayamayabilirdi belkide rizede güçlü bi alternatifi olmadığından. yeni alınan arjantinli depetrisi pek çözemedim. son vuruşları iyi. samat geriden iyi sokuyo oyuna yaşlı maşlı ama olsun. denizliden parayı basıp alınan sağ ayaklı sol bek oyucusu da gayet iyi beğendim sırıtmıyo ayak uyduruyo takıma. sık sık ileri çıkıyo yerini de pek aksatmıyo.
orta sahada şahin ali eski performansında olmasa da halen iyi seviyede. kaleci bankasyadaki en iyi kalecilerden biri bana göre. takım şuan için iyi gözüküyo bi seri yakalarsa bekle bizi süperlig
he bu arada sezerden niye verim alamadık onuda çözemiyorum halen.
Dünkü fb karşılamasını tüm Rizeye mal etmiyorum ancak bu zihniyet Rizede var olduğu müddetçe Rizespor sıradan asansör bir takım olarak Türk futbolunda var olmaya devam edecektir.
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Rize'de şikebahçe'nin paşalar gibi ağırlanması sonucu aklı sıra Sadri Şener'in komşu kıyağı diye yaptığı Sercan ve Eren transferi zoruma gitti arkadaş.
Rize gelir gibi bu sene. Ama ben Denizli tercihini beğenmedim. Heyecanını kaybetmiş adam isterse Mourinho olsun. Sercan'ın Süper Ligde oynamasını ve komşuda oynaması beni mutlu eder. Artık istemesek de geçti transfer işleri. Herkese başarılar.
Yorum