Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Moraller yerinde.. Her şey yavaş yavaş rayına oturmaya başladı.
    Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !

Yorum

• Hayat devam ediyor.

Yorum

• Mustafa Denizli istediği oyuncuyu aldırma konusunda Türkiyenin bir numaralı hocasıdır.

Adam bu sayede her gittiği takımda başarılı oluyor.
        *
        *
        Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Rizespor Eren ve Sercan'ın gol attığı maçta Göztepe'yi kendi sahasında 5-1 mağlup etti.

Yorum

• Rizespor inşallah çıkar ve asansör takım olmaz

Yorum

• Cernat nasıl bir topçudur arkadaş adamın paçalardan teknik akıyor. Kanatta Cenk Ahmet fırtına gibi önüne at koşsun yakalasın hızına kimse yetişemez öyle bi adam. İlginç yani top ayağındayken de çok seri sadece topsuz değil. Sercanı hepimiz biliyoruz zaten çok önemli bi oyuncu. Ereni aslında pek beğenmiyorum ben şuan ama oda oynuyo yani hak vermek lazım. 1461de oynayamayabilirdi belkide rizede güçlü bi alternatifi olmadığından. yeni alınan arjantinli depetrisi pek çözemedim. son vuruşları iyi. samat geriden iyi sokuyo oyuna yaşlı maşlı ama olsun. denizliden parayı basıp alınan sağ ayaklı sol bek oyucusu da gayet iyi beğendim sırıtmıyo ayak uyduruyo takıma. sık sık ileri çıkıyo yerini de pek aksatmıyo.

orta sahada şahin ali eski performansında olmasa da halen iyi seviyede. kaleci bankasyadaki en iyi kalecilerden biri bana göre. takım şuan için iyi gözüküyo bi seri yakalarsa bekle bizi süperlig

he bu arada sezerden niye verim alamadık onuda çözemiyorum halen.
              ( ゚д゚)

Yorum

• Şu an çok şüpheli, şaibeli bir maç oynanıyor. Umarım tamamen kaleci hatasından kaynaklanan gollerdir Samsunspor'un attığı goller.

Yorum

• Dünkü fb karşılamasını tüm Rizeye mal etmiyorum ancak bu zihniyet Rizede var olduğu müddetçe Rizespor sıradan asansör bir takım olarak Türk futbolunda var olmaya devam edecektir.
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Rizeyi tanıyamadım.Orta sahası son derece yetersiz kaldı.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Rize'de şikebahçe'nin paşalar gibi ağırlanması sonucu aklı sıra Sadri Şener'in komşu kıyağı diye yaptığı Sercan ve Eren transferi zoruma gitti arkadaş.
                      KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Başbakan şehir takımı. Respect!

Yorum

• Yeriniz PTT 1. lig

Yorum

• İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yeriniz PTT 1. lig
                            Eyvallah.
                            Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !

Yorum

• Rize gelir gibi bu sene. Ama ben Denizli tercihini beğenmedim. Heyecanını kaybetmiş adam isterse Mourinho olsun. Sercan'ın Süper Ligde oynamasını ve komşuda oynaması beni mutlu eder. Artık istemesek de geçti transfer işleri. Herkese başarılar.

Yorum

• Rize çıksın,şehir takımına sahip çıksın. Şikecileri artık gezdirmeyin Rizede dostlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X