Çaykur Rizespor
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Rizesporumuzun bu durumda olmasını kabullenemiyorum...
Ligin en iyi 3 kafrosundan birine sahip....... Ama maalesef bir şeyler ters gidiyor.. Rizeli büyüklerimizi takımına sahip çıkmaya davet ediyorum....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
ÇAYKUR RİZESPOR: 1 - KOCAELİSPOR: 1
Stat: Yeni Rize
Hakemler: Hüseyin Sabancı xx, Serkan Akarca xx, Özgür Fatih Kalaycı xx
Çaykur Rizespor: Emrullah xx, Hasan xx, Ulaş xx, Murat x, Eyüp Kadri x, Engin x (Dk. 72 Kemal x), Mustafa x (Dk. 79 Evren x), Mesut Özkalkan xx, Mithat xxx, Çağrı x (Dk. 62 Kenan x), Riberio xx
Kocaelispor: Metin xx, Cem Sinan xx, Bilal xx, Mehmet xx, Anıl xx, Ensar x (Dk. 65 Emirhan x), Serdar xxx, Yunus xx, Uğur xx, Gökhan xx (Dk. 90 Harun ?), Samet xx (Dk. 82 Ahmet x)
Goller: Dk. 52 Mithat (Çaykur Rizespor), Dk. 67 Serdar (Kocaelispor)
Sarı Kartlar: Dk. 53 Mustafa, Dk. 78 Kemal, Dk. 84 Ulaş, Dk. 90 Evren (Çaykur Rizespor) Dk. 50 Anıl ve Ensar, Dk. 87 Emirhan (Kocaelispor)Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin KokusuYorum
-
-
-
Yakında Mehmet Şansal'da istifasını verir.Rizespor bu seneyi orta sıralarda tamamlayacak gibi bu gidişle.BEnim anlamadığım Konyaspor maçına kadar ki hava birden bire neden tersine döndü.Kadro aynı kadro.Oyuncuların sıkıntısı nedir? Sanki takım sabote ediliyor gibi.Sen ağlat biz severiz seni...
Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
ts_maniaYorum
-
Yakında Mehmet Şansal'da istifasını verir.Rizespor bu seneyi orta sıralarda tamamlayacak gibi bu gidişle.BEnim anlamadığım Konyaspor maçına kadar ki hava birden bire neden tersine döndü.Kadro aynı kadro.Oyuncuların sıkıntısı nedir? Sanki takım sabote ediliyor gibi.
Bizde Bi Anlasak
• Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !Yorum
-
Yorum
-
Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor'un sportif direktörü Oğuz Aydın, Kasımpaşa'dan forvet oyuncusu Erhan Küçük ile prensipte anlaştıklarını söyledi.
Aydın, yaptığı açıklamada, ilk yarıdaki hedeflerinin çok uzağında kaldıklarını belirterek, ''Bu nedenle transfer çalışmalarına zaman kaybetmeden başladık. İlk olarak Kasımpaşa'dan Erhan Küçük ve kulübü ile görüşmelerimizi yaptık. Erhan Küçük ve kulübü ile prensip anlaşmasına vardık. Transfer döneminin başlaması ile Erhan ile resmi sözleşme imzalayacağız'' diye konuştu.
Ligde ilk yarıda topladıkları puanların hedeflerinin çok altında olduğunu ifade eden Aydın, ''Süper Lig yarışında ilk yarı sonunda liderle aramızda 12 puanlık bir fark var. Çok kolay olmasa da üç puanlı sistemde bu fark kapatılmayacak bir fark değil. Yapacağımız isabetli transferlerle ikinci yarı için çok daha iyi bir kadro oluşturma çalışmalarına başladık. Devre arasında 6 futbolcu transfer ederek kadromuzu güçlendirmek istiyoruz'' diye konuştu.
Sen ağlat biz severiz seni...
Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
ts_maniaYorum
-
-
-
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin KokusuYorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar