Şikeciler hakem desteği olmadan Rizespor'u bile yenemezdi geçen sezon. Resmen ittire ittire lig ikincisi yaptılar bunları. Şampiyonlar ligi ön elemesi Konyaspor'un hakkıydı. Nitekim Konyaspor Bate'yi 3-0 yendi. Şikeciler yenemez Bate'yi. Bu şımarıklar çok ağladılar gönülleri olsun diye Konya'yı badem ettiler, yine gittiler ülke puanını düşürdüler. Tüm hücrelerimle tiksiniyorum bu lanet takımdan.
Bu sene ligde hakem desteğini yine dibine kadar alacaklar. Hakemler adil yönetim göstersinler şikeciler ligde ilk 10'a giremezler. Kadrolayı iyiymiş filan geçelim o işleri. Camia olarak erkek karakterine sahip olmadıkları için ne yapsalar olmuyor. İsterlerse dünyanın en iyi futbolcuları gelsin yine adil bir yönetimle Rizespor'u bile yenemezler. Futbol erkek oyunudur. Şikeciler erkek değillerdir. Nokta.
Bu sene ligde hakem desteğini yine dibine kadar alacaklar. Hakemler adil yönetim göstersinler şikeciler ligde ilk 10'a giremezler. Kadrolayı iyiymiş filan geçelim o işleri. Camia olarak erkek karakterine sahip olmadıkları için ne yapsalar olmuyor. İsterlerse dünyanın en iyi futbolcuları gelsin yine adil bir yönetimle Rizespor'u bile yenemezler. Futbol erkek oyunudur. Şikeciler erkek değillerdir. Nokta.

Yorum