Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şikeciler hakem desteği olmadan Rizespor'u bile yenemezdi geçen sezon. Resmen ittire ittire lig ikincisi yaptılar bunları. Şampiyonlar ligi ön elemesi Konyaspor'un hakkıydı. Nitekim Konyaspor Bate'yi 3-0 yendi. Şikeciler yenemez Bate'yi. Bu şımarıklar çok ağladılar gönülleri olsun diye Konya'yı badem ettiler, yine gittiler ülke puanını düşürdüler. Tüm hücrelerimle tiksiniyorum bu lanet takımdan.

Bu sene ligde hakem desteğini yine dibine kadar alacaklar. Hakemler adil yönetim göstersinler şikeciler ligde ilk 10'a giremezler. Kadrolayı iyiymiş filan geçelim o işleri. Camia olarak erkek karakterine sahip olmadıkları için ne yapsalar olmuyor. İsterlerse dünyanın en iyi futbolcuları gelsin yine adil bir yönetimle Rizespor'u bile yenemezler. Futbol erkek oyunudur. Şikeciler erkek değillerdir. Nokta.

Yorum

• Slovacko da bizim maçta gördüğüm kadarıyla diri bir takım, bir güzellik de onlardan bekliyoruz.

Şeytan azapta gerek.
      Özkan SÜMER

Yorum

• Maçı izlememiştim. Özete baktım da bu Valencia penaltı kaçırdı ama bu yaşta inanılmaz fizik kalitesi var. Canavar gibi. fb baskı pres falan hâlâ kendini 2003-06 arasında sanıyor.

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bein connect'teki eğlence paketi fener maçları sanırım.

(UEFA)

Yorum

• İsmail yüksek denen amatör süper ligde rahat rahat adam bicecek .
            Avrupa'da hemen yedi kırmızıyı
            61

Yorum

• Utanç verici bir geceydi , adı fenerbahçe lokasyonu kadıköy gözüküyor diye ülkemizi temsil talihsizliğini yaşatan bu takıma gereken en ağır ceza verilmesi lazım. İş futbol tutkusu,maç heyecanı meselesini çoktan aştı. Bardak doldu taştı artık bu kadarı fazla.
              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Barista tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şikeciler hakem desteği olmadan Rizespor'u bile yenemezdi geçen sezon. Resmen ittire ittire lig ikincisi yaptılar bunları. Şampiyonlar ligi ön elemesi Konyaspor'un hakkıydı. Nitekim Konyaspor Bate'yi 3-0 yendi. Şikeciler yenemez Bate'yi. Bu şımarıklar çok ağladılar gönülleri olsun diye Konya'yı badem ettiler, yine gittiler ülke puanını düşürdüler. Tüm hücrelerimle tiksiniyorum bu lanet takımdan.

Bu sene ligde hakem desteğini yine dibine kadar alacaklar. Hakemler adil yönetim göstersinler şikeciler ligde ilk 10'a giremezler. Kadrolayı iyiymiş filan geçelim o işleri. Camia olarak erkek karakterine sahip olmadıkları için ne yapsalar olmuyor. İsterlerse dünyanın en iyi futbolcuları gelsin yine adil bir yönetimle Rizespor'u bile yenemezler. Futbol erkek oyunudur. Şikeciler erkek değillerdir. Nokta.
                +61

-----------

Ertugrul baskan gereksiz bir paylasim yapti gerek yoktu
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  dun aksam ki mactan sonra kiev'in kadrosuna baktim,sanilanin aksine savastan dolayi cok fazla oyuncu gitme durumu olmamis.kadrolari savas oncesiyle neredeyse ayni.adamlar full yerli olayina savas oncesi coktan gecmisler.bildigimiz dynamo kiev'den cok uzaklar.

herkes fener eler diyor ama bu isler belli olmaz.lucescu faktorunu gozardi etmeyin.oynattigi futbol goze hitap etmez ama genelde istedigi saha sonuclarini alir.gerci bu kadroya oynatabilecegi cok fazla da birsey yok.son toplari kullanabilecek topculari yok gibi.istabul'da da oyunu beraberlige baglayip geride bekleyip firsat bulurlarsa hizli cikacaklar.lucescu neredeyse 80 yasina geldi adamin oyun planinda gram degisim yok.bu sefer ise yarayacak mi gorecegiz.

ben acikcasi kuslarin avrupa'da gidebildikleri kadar gitmelerini istiyorum.bu sezon bunlar sampiyon olmamali.kadromuz iki kulvar icinde yeterli diye dusunuyorlar ama kadro planlamasi denen bir olay yok.4-5 oyuncu haric hepsi siradan adamlar.bir kac pozisyonda ayni kalitede 3-4 futbolculari var..lig ve avrupayi ayni anda goturecek kadro kalitesine sahip degiller.ayrica ferdi gibi topcuyu sol bekte harciyorlar.ters ayakli bek islerinden oldum olasi nefret ettim.dun sirf bundan dolayi cocuk kac tane top kaybetti.bence yanlis yerde oynatiliyor.
                  ilk mactan sonra bu yorumu yapmistim.itiraf ediyorum ben demistim demek icin 1 hafta bekledim
                  dinamo kiev bize cok keyifli aksam yasatti kendilerini tebrik ediyorum.kuslar kievi bogduk kirmizi olmasaydi yeneriz diyorlar ama kiev'in zaten oyun plani buydu.fb 10 kisi kaldiktan sonra da ayni sekilde oynadilar.
                  kiev'in topculari az biraz kaliteli olsa hic polemige girmeden 3 atip konuyu kapatirlardi.bir takimin basinda lucescu varsa kadro ne olursa olsun o takimdan korkacaksin.adamlar 6-7 aydir resmi mac yapmamasina ragmen bu dar kadroyla tur atladi.

kuslarin burunlari kaf daginda oldugu icin gercegi goremiyorlar ama kadro kaliteleri oyle cok yuksek degil.fark yaratacak cok fazla topculari yok.hakem ittirmeleri olmazsa ligde de sampiyon olabileceklerine inanmiyorum..
                  putin tezahuratina gelirsek umarim uefa gerekeni yapar.gonlumuzden gecen men edilmeleri ama o olmazsa en kotu8-10 mac seyircisiz ve oradan gelen paralara el koyma.
                  kuslar yurt icinde simartildiklari icin bu kustahliklari yapiyor, milli guvenlik sorunu haline geldiler.ulkenin adini cikardilar.yakin tarihte tribunlerde daha asagilik bir olay olmadi.benzeri trabzon'da olsa ortaligi ayaga kaldirirlardi.simdi medyaya bakiyorum agiz ucundan kinamalar,butun tribunlere mal edemeyiz tarzi gevsek gevsek hareketler.alayi omurgasiz.

Yorum

• "Bu yaşananlar Fenerbahçe camiasına mal edilemez."

Hangi yaşananlar mal edilebilir?

Ligin kuruluş tarihinden önce oynanan maçların kupaları, edilir.

Sahte yıldızlar, edilir.

Ofsayttan atılan gol, edilir.

Olmayan faulden atılan gol, edilir.

Fener'in faydasınaysa her şey camiaya mal edilir. Değilse, edilmez.

Günümüz Fenerbahçesi budur.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "Bu yaşananlar Fenerbahçe camiasına mal edilemez."

Sahte yıldızlar, edilir.

Otobüs kurşunlanınca bizi terörist yapanların hiçbiri bugün fenerbahçeye kötü söz söylemiyor, yine o meşhur kişilerle kurumlar ayrılsın lafının gölgesinde eleştiri(cik) yapıyorlar.
                      30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                      8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "Bu yaşananlar Fenerbahçe camiasına mal edilemez."

Sahte yıldızlar, edilir.

..ama iste bakmiyorlar göz yaslarina. Hakem cart diye faulü verip gollerini iptal edebiliyor, kirmiziyi yapistirabiliyor..Ses seda yok..Bu sene Avrupa kupalarindan sutlanacaklar..Gelecek seneleri kurtarabilseler..SIke davasina da benzemez bu is..Öyle parayla siyasetle vs. de halledilemeyebilir..Acikcasi ne zirvadaliklarinin hicbir önemi yok..Umarim onlarla sinirli kalir bu olay..
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Otobüs kurşunlanınca bizi terörist yapanların hiçbiri bugün fenerbahçeye kötü söz söylemiyor, yine o meşhur kişilerle kurumlar ayrılsın lafının gölgesinde eleştiri(cik) yapıyorlar.
                          Hakikaten... O olayın ne olduğu, ne amaçla yapıldığı az çok belli. Şike Süresc'nin suçlu taraafı Fenerbahçe ve etrafındakilerdi. Karşısına Trabzonspor'a koyamayınca, Trabzon şehrini koymaya çalıştılar. Kentin yakın geçmişinde benzer provokasyon olayları yaşanmışken üstelik... Trabzonspor'la ilgisi olmayan bir işi tutup ona bağlıyorlar.

İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ..ama iste bakmiyorlar göz yaslarina. Hakem cart diye faulü verip gollerini iptal edebiliyor, kirmiziyi yapistirabiliyor..Ses seda yok..Bu sene Avrupa kupalarindan sutlanacaklar..Gelecek seneleri kurtarabilseler..SIke davasina da benzemez bu is..Öyle parayla siyasetle vs. de halledilemeyebilir..Acikcasi ne zirvadaliklarinin hicbir önemi yok..Umarim onlarla sinirli kalir bu olay..
                          Ya beter olsunlar. Umrumda değiller.
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Onlar 2 yıl men cezası alır diğer Türk takımları da durduk yere seyircisiz oynama cezası alır gibi geliyor bana da.
                            Allah bana da size de hidayet versin!

Yorum

• Fenerbahçe dün gece oynanan maçta Dinamo Kiev'e yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.

15 seneye çıkan Devler Ligi özlemi, taraftarların sabrını taşırırken, yönetim içinde de isyan bayrağı çekildi ve ilk istifa haberi geldi.

A Spor'un haberine göre; Fenerbahçe'de Yönetim ve İcra Kurulu üyesi olan Ömer Temelli, görevlerinden istifa etti.

Eski başkan Aziz Yıldırım ile akraba ilişkileri olan Ömer Temelli'nin, geçtiğimiz sezon İsmail Kartal'ın göreve getirilmesinde etkin rol oynadığı ve efsane isimle yola devam edilmesi için bastırdığı ancak Ali Koç'u ikna edemediği belirtiliyor.

Öyle ki Ömer Temelli'nin, Jorge Jesus ile anlaşılması sebebiyle de Ali Koç ve diğer yöneticilerle ters düştüğü ve iplerin o günlerde koptuğu gelen bilgiler arasında.

Ömer Temelli 02 Eylül 1963 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Trabzon Sürmene'lidir.

Ömer Temelli, Aziz Yıldırım'ın kuzeni ile evlidir.

Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev'e mağlup olarak Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesi sonrası taşlar yerinden oynadı. Taraftarlar hep bir ağızdan 15 seneye çıkan Devler Ligi özlemine isyan ederken, yönetim içinden de istifa haberi geldi.
                              Allah bana da size de hidayet versin!

Yorum

• (UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X