Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Irkçılığa karşı olan başakşehir in eski kaptanı da bir ırkçıydı. Böyle şeylerin size yapılmasını beklemeden tepkinizi ortaya koymanız gerekir.
    TRABZONSPOR
    iyi ki varsın Eren Bülbül...
    İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Şampiyonlar Liginde maç yöneten hakemin böyle bir şey yapması inanılır gibi değil.
      ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Webo yardımcı antrenör. Dördüncü hakem Webo'yu atması için uyarırken o ifadeyi kullanıyor. Bu arada başta İstanbul takımları olmak üzere diğer takımlar direkt tepkilerini ortaya koymuşken, bizim Zokora ve Obi Mikel özelinde böyle bir şey yaşamamıza rağmen kulüpten hâla ses çıkmaması çok acı...

Edit: Neyse biraz geç de olsa tepki geldi...
        Geç oldu belki ama baya güzel oldu. Anlayıp utanan olmaz gerçi.
        ( ゚д゚)

Yorum

• Yine televizyonlarda ''ırkçılığın asla olmadığı bir ülkede yaşıyoruz'' geyiği başlamış
          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• "Black lives matter" sloganı her yerde kullanılmadı mı? Şimdi siyah kelimesinden neden rahatsız olunuyor? Sanki biz kaşık suda fırtına koparılıyor gibi geliyor bana.

Yorum

• Rumenlerle 3 yıldır çalışıyorum. Az çok rumencede anlıyorum. Bence yardımcı hakem orada kötü amaçla söylemedi. Kullandığı kelime Negru. Yani siyahi demek. Biz nasıl ki siyah tenli oyunculara siyahi diyorsak o da kendi dilinde kullanılan kelimeyi kullanmış. Slav dili kullanan tüm ülkelerde sanırım bu kelime kullanılıyor. O zaman tüm Avrupa maçlarında görev yapan hakemlere kendi dilinde kötü anlama gelmese bile başka kelimeleri çağrıştıran yasak kelimelerin listesi verilmeli.
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• ikiyüzlü reziller twitterda şov yapıyor maşallah!
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Rumenlerle 3 yıldır çalışıyorum. Az çok rumencede anlıyorum. Bence yardımcı hakem orada kötü amaçla söylemedi. Kullandığı kelime Negru. Yani siyahi demek. Biz nasıl ki siyah tenli oyunculara siyahi diyorsak o da kendi dilinde kullanılan kelimeyi kullanmış. Slav dili kullanan tüm ülkelerde sanırım bu kelime kullanılıyor. O zaman tüm Avrupa maçlarında görev yapan hakemlere kendi dilinde kötü anlama gelmese bile başka kelimeleri çağrıştıran yasak kelimelerin listesi verilmeli.
                  Kismen katiliyorum benimde omrunun 22 senesi yurtdisinda gecdi ekseriyetle Amerika birlesik devletleri universite yillarinda sokakda arkadas cevresinden ziyahi arkadaslara nigger derdik ama onlarda kendilerine derdi yani kotu bir amac yokdu belki dogru degildi ama boyle konusulurdu.Hakemin Send this nigger out demesiyle bence fark var hakem bildigin asagilamis ..

Yorum

• Avrupalı'nın en iyi eğitilmiş olanının bile üstündeki cilasını biraz kazıyın altından çok derin bir ırkçılık çıkacaktır.Avrupa felsefesini ortaya çıkaran temel düşünce akımlarının beslendiği en büyük fikir adamlarının tamamı gizli açık ırkçıdır.

Öyle olmasa bu kadar sömürgeleşme ve başkalarına ait olan zenginliği çalma dürtüsü nereden beslenirdi?

O yüzden her ne kadar kendilerinden nefret eden birisi de olsam ve sentetik bir proje takımı da olsa akşam BFK doğru olanı yaptı ve arkasında da durdu,tebrik etmek lazım.
                    • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Rumenlerle 3 yıldır çalışıyorum. Az çok rumencede anlıyorum. Bence yardımcı hakem orada kötü amaçla söylemedi. Kullandığı kelime Negru. Yani siyahi demek. Biz nasıl ki siyah tenli oyunculara siyahi diyorsak o da kendi dilinde kullanılan kelimeyi kullanmış. Slav dili kullanan tüm ülkelerde sanırım bu kelime kullanılıyor. O zaman tüm Avrupa maçlarında görev yapan hakemlere kendi dilinde kötü anlama gelmese bile başka kelimeleri çağrıştıran yasak kelimelerin listesi verilmeli.
                      peki baş hakem rumen mi ki rumence konuşuyor?
                      BABAMIZDAN MİRAS KARADENİZ FIRTINASI

Yorum

• Şahane skor
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak hamikarakaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          peki baş hakem rumen mi ki rumence konuşuyor?
                          Onu bilmiyorum. Ama sonucta 4. hakemin ten rengi ile futbolcuyu belirtmemesi gerekirdi. Dön elinle göster hakem yanina gelince.

Yorum

• Adamlar plakayı bulacak hadi bakalım.

Yorum

• Adamlar kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı başakşehirle.

Yorum

• Sivas’ın israil takımına Yenilmesiyle şampiyon takımımızın şampiyonlar ligine katılmak için ön eleme oynaması kesinleşti. Diğer takımlarımız da fazladan ön eleme oynayacak. Bu utanç Türk futbolunu yönetenlere yeter. Utanırlar mı bilmem

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X