Irkçılığa karşı olan başakşehir in eski kaptanı da bir ırkçıydı. Böyle şeylerin size yapılmasını beklemeden tepkinizi ortaya koymanız gerekir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
X
-
Geç oldu belki ama baya güzel oldu. Anlayıp utanan olmaz gerçi.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWebo yardımcı antrenör. Dördüncü hakem Webo'yu atması için uyarırken o ifadeyi kullanıyor. Bu arada başta İstanbul takımları olmak üzere diğer takımlar direkt tepkilerini ortaya koymuşken, bizim Zokora ve Obi Mikel özelinde böyle bir şey yaşamamıza rağmen kulüpten hâla ses çıkmaması çok acı...
Edit: Neyse biraz geç de olsa tepki geldi...( ゚д゚)
Yorum
-
Rumenlerle 3 yıldır çalışıyorum. Az çok rumencede anlıyorum. Bence yardımcı hakem orada kötü amaçla söylemedi. Kullandığı kelime Negru. Yani siyahi demek. Biz nasıl ki siyah tenli oyunculara siyahi diyorsak o da kendi dilinde kullanılan kelimeyi kullanmış. Slav dili kullanan tüm ülkelerde sanırım bu kelime kullanılıyor. O zaman tüm Avrupa maçlarında görev yapan hakemlere kendi dilinde kötü anlama gelmese bile başka kelimeleri çağrıştıran yasak kelimelerin listesi verilmeli.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Kismen katiliyorum benimde omrunun 22 senesi yurtdisinda gecdi ekseriyetle Amerika birlesik devletleri universite yillarinda sokakda arkadas cevresinden ziyahi arkadaslara nigger derdik ama onlarda kendilerine derdi yani kotu bir amac yokdu belki dogru degildi ama boyle konusulurdu.Hakemin Send this nigger out demesiyle bence fark var hakem bildigin asagilamis ..İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRumenlerle 3 yıldır çalışıyorum. Az çok rumencede anlıyorum. Bence yardımcı hakem orada kötü amaçla söylemedi. Kullandığı kelime Negru. Yani siyahi demek. Biz nasıl ki siyah tenli oyunculara siyahi diyorsak o da kendi dilinde kullanılan kelimeyi kullanmış. Slav dili kullanan tüm ülkelerde sanırım bu kelime kullanılıyor. O zaman tüm Avrupa maçlarında görev yapan hakemlere kendi dilinde kötü anlama gelmese bile başka kelimeleri çağrıştıran yasak kelimelerin listesi verilmeli.
Yorum
-
Avrupalı'nın en iyi eğitilmiş olanının bile üstündeki cilasını biraz kazıyın altından çok derin bir ırkçılık çıkacaktır.Avrupa felsefesini ortaya çıkaran temel düşünce akımlarının beslendiği en büyük fikir adamlarının tamamı gizli açık ırkçıdır.
Öyle olmasa bu kadar sömürgeleşme ve başkalarına ait olan zenginliği çalma dürtüsü nereden beslenirdi?
O yüzden her ne kadar kendilerinden nefret eden birisi de olsam ve sentetik bir proje takımı da olsa akşam BFK doğru olanı yaptı ve arkasında da durdu,tebrik etmek lazım.- Memento mori
Yorum
-
peki baş hakem rumen mi ki rumence konuşuyor?İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRumenlerle 3 yıldır çalışıyorum. Az çok rumencede anlıyorum. Bence yardımcı hakem orada kötü amaçla söylemedi. Kullandığı kelime Negru. Yani siyahi demek. Biz nasıl ki siyah tenli oyunculara siyahi diyorsak o da kendi dilinde kullanılan kelimeyi kullanmış. Slav dili kullanan tüm ülkelerde sanırım bu kelime kullanılıyor. O zaman tüm Avrupa maçlarında görev yapan hakemlere kendi dilinde kötü anlama gelmese bile başka kelimeleri çağrıştıran yasak kelimelerin listesi verilmeli.BABAMIZDAN MİRAS KARADENİZ FIRTINASI
Yorum
-
Onu bilmiyorum. Ama sonucta 4. hakemin ten rengi ile futbolcuyu belirtmemesi gerekirdi. Dön elinle göster hakem yanina gelince.İlk olarak hamikarakaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki baş hakem rumen mi ki rumence konuşuyor?Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum