Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2011 clde bu takımın başında kim vardı acaba? Ya şu an
Şenol Güneş mi?
Bu kadar büyük tesadüf olamaz (!)
Şenol Güneş ile Sadri Şener uzun yıllar çalışacaklardı ama ikisini de 2011 sonrası yaşananlar bitirdi. Hani bir söz vardır, bir nal bir devleti kurtarır. Nal-at-asker-ordu felan... Bak 2011 de millet şike şike der kafayı yer, ben Antep maçında Andre Santos un son salisede attığı golde ''şampiyonluk galiba kaçtı'' dedim. Eğer o top içeri girmese maç bittiği an şampiyonduk, elimde bayrak sokağa fırlayacaktım yakacaktık ortalığı ama buz kestik golden sonra evde resmen cenaze havası oldu.
O top auta da gidebilirdi. Şerefsiz herif mermi gibi vurdu soktu topu kaleye. Bir anlık olay, düşün o top dışarı gitse resmen olmasa bile %99.9999999 şampiyonduk ve bugün bambaşka şeyler konuşuyor olurduk. Bide düştüğümüz duruma bak, insanın isyan edesi geliyor ama Cas-Fifa sürecini beklemekten başka ne yapabiliriz ki, takılı kaldık oraya işte. Kupa gelmezse o psikolojiyle nesilden nesile eriyip biteriz. Muharrem Usta ikisini ayıracağız, bir yandan dava diğer yandan sportif başarı dedi, sportif başarısızlık kabul edilemez iyi kadro kuracağım dedi, o da bu sezon olmadı 2 tane topçu almayı beceremediler. Elalemi izleyip iç geçiriyoruz işte.En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 23.11.2016, 23:01."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Suçsuz yere bu kadar ceza çeken bir takım var mıdır bilmiyorum ama 2011 sonrası bu lig bjk ile bizim aramızda geçebilirdi. Bilmiyorum ama entersan bi durum oluştu. Seyirci artık her haksızlığı kanıksar oldu. Ben mağlubiyete de iyice alıştım mesela. Yani başardılar el birliğiyle. Son bir umut var. Bakalım.İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş ile Sadri Şener uzun yıllar çalışacaklardı ama ikisini de 2011 sonrası yaşananlar bitirdi. Hani bir söz vardır, bir nal bir devleti kurtarır. Nal-at-asker-ordu felan... Bak 2011 de millet şike şike der kafayı yer, ben Antep maçında Andre Santos un son salisede attığı golde ''şampiyonluk galiba kaçtı'' dedim. Eğer o top içeri girmese maç bittiği an şampiyonduk, elimde bayrak sokağa fırlayacaktım yakacaktık ortalığı ama buz kestik golden sonra evde resmen cenaze havası oldu.
O top auta da gidebilirdi. Şerefsiz herif mermi gibi vurdu soktu topu kaleye. Bir anlık olay, düşün o top dışarı gitse resmen olmasa bile %99.9999999 şampiyonduk ve bugün bambaşka şeyler konuşuyor olurduk. Bide düştüğümüz duruma bak, insanın isyan edesi geliyor ama Cas-Fifa sürecini beklemekten başka ne yapabiliriz ki, takılı kaldık oraya işte. Kupa gelmezse o psikolojiyle nesilden nesile eriyip biteriz. Muharrem Usta ikisini ayıracağız, bir yandan dava diğer yandan sportif başarı dedi, sportif başarısızlık kabul edilemez iyi kadro kuracağım dedi, o da bu sezon olmadı 2 tane topçu almayı beceremediler. Elalemi izleyip iç geçiriyoruz işte."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Şenol Güneş'ten öte Fikret Orman efekt.
Hep doğru bir kadro planlaması yaptılar. Biliç zamanında ilk ivmeyi atmıştılar.
Bilic'in şampiyon olamamasının sebebi kadro zenginliğinden muzdarip olması ve Mario Gomez gibi golcüye sahip olmamasıdır.
Bu maçta BJK'nin geri dönüşünü küçümsemiyorum fakat Benfica'nın rehavete girmesi bu sonuca neden oldu.
Rahatlıkla 4'e 5'e giderdiler. Mitroglou'nın kaçırdığı gol dönüm noktası oldu. Maçı 3-1'e getiren Cenk'in golü ise ofsaytt.
Yorum
-
2011deki olay olmasa zaten bizim oyuncular gsye gitmezdi dolayısıyla fatih terim gsye gelmezdi ve biz 2-3 sezon lige ambargo koyardık fatih terimli gs'nin yerinde biz olurduk yani. Beni de o sezonki eskişehir maçı baya üzdü 0-0 biten bide buca-fb maçı var 3-1den 5-3 biten.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSuçsuz yere bu kadar ceza çeken bir takım var mıdır bilmiyorum ama 2011 sonrası bu lig bjk ile bizim aramızda geçebilirdi. Bilmiyorum ama entersan bi durum oluştu. Seyirci artık her haksızlığı kanıksar oldu. Ben mağlubiyete de iyice alıştım mesela. Yani başardılar el birliğiyle. Son bir umut var. Bakalım.
Fatih abartmıyorum, 2011 de şampiyon olsak 2. yıldıza koşardık, o şampiyonluktan sonra en azından bir şampiyonluk daha yaşardık peş peşe. Gs nin aldığı kupaları biz alabilirdik, o zaman Bjk de bu kadar güçlü değildi. En güçlü bizdik, Gs çöptü, fener o şampiyonluk gitse zaten karışacaktı. Bursa dan sonra bize de şampiyonluğu bıraksa Aziz i asacaklardı, zaten o yüzden bütün gücüyle masa başına çöktü şerefsiz. Sonradan Ersun dönemi hariç yine karıştılar zaten o ara Gs sildi süpürdü kupaları, şike sürecinin ekmeğini kediler yedi."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Ben de öyle düşünüyorum.İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih abartmıyorum, 2011 de şampiyon olsak 2. yıldıza koşardık, o şampiyonluktan sonra en azından bir şampiyonluk daha yaşardık peş peşe. Gs nin aldığı kupaları biz alabilirdik, o zaman Bjk de bu kadar güçlü değildi. En güçlü bizdik, Gs çöptü, fener o şampiyonluk gitse zaten karışacaktı. Bursa dan sonra bize de şampiyonluğu bıraksa Aziz i asacaklardı, zaten o yüzden bütün gücüyle masa başına çöktü şerefsiz. Sonradan Ersun dönemi hariç yine karıştılar zaten o ara Gs sildi süpürdü kupaları, şike sürecinin ekmeğini kediler yedi."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Bu arada Şenol güneşin son 7 CL iç saha maçı.
Bizdeyken: Benfica ön eleme 1-1, Lille 1-1, Cska 0-0, Inter 1-1
Bjkde: Kiev 1-1, Napoli 1-1, Benfica 3-3
7 maç 7 beraberlik
İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Tabi ki katılıyorum Fikret Orman ve ekibi bu işte başroldür. Ama Şenol Güneş de son basamağı atlatarak önemli bir iş başarmıştır .Yanlışlar var ama iyi oyun yarım devre olsa bile yanlışları hataları silip supuruyor bunu bir kez daha görmüş olduk.İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş'ten öte Fikret Orman efekt.
Hep doğru bir kadro planlaması yaptılar. Biliç zamanında ilk ivmeyi atmıştılar.
Bilic'in şampiyon olamamasının sebebi kadro zenginliğinden muzdarip olması ve Mario Gomez gibi golcüye sahip olmamasıdır.
Bu maçta BJK'nin geri dönüşünü küçümsemiyorum fakat Benfica'nın rehavete girmesi bu sonuca neden oldu.
Rahatlıkla 4'e 5'e giderdiler. Mitroglou'nın kaçırdığı gol dönüm noktası oldu. Maçı 3-1'e getiren Cenk'in golü ise ofsaytt."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
ŞL'de deplasman golü kuralı var mı gruplarda ?En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 24.11.2016, 00:27.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Yok diye biliyorum genel averaja bakılıyor. Eğer averaj eşitse atılan gol sayılarına bakılıyor. Böyle olduğunu hatırlıyorum değiştiyse haberim yok.İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞL'de deplasman golü kuralı var mı gruplarda ?DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
bende nedense kızıyorum.ilk geldiği bross zamanındaki gibi seviniyor.zaten burdada açıklamıştı ben bjk lıyım diye.ama insan kabullenemiyor işte.içine yediremiyor.sanki bizden biriymiş gibi hafızalara kazındıİlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHâlâ Tercüman Halil'i görünce bir mutlu oluyorum
Sen bari geri dön yav.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum