Bizüm taraftardaki bu ferdi sevgisini de anlamıyorum. Futbolcu falan değil
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
X
-
Bizde yedek olurİlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizüm taraftardaki bu ferdi sevgisini de anlamıyorum. Futbolcu falan değil2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
FB'nin elenmesi sürpriz oldu. Aslında fırsatlar da yakaladılar ama kırmızı kart ve kaçan penaltı adeta olacakların habercisiydi. 10 kişi kalmaları da Jesus'un eseri. Ertem sürekli birkaç dakika sonrasını hesaplıyor diyip durdu ama herkesin gördüğüne önlem alamadı. Ben yine de Süper Lig özelinde çok zengin ve güçlü bir kadroya sahip olduklarını düşünüyorum...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Stoper ikilisini bozdular ve forvetleri yok.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFB'nin elenmesi sürpriz oldu. Aslında fırsatlar da yakaladılar ama kırmızı kart ve kaçan penaltı adeta olacakların habercisiydi. 10 kişi kalmaları da Jesus'un eseri. Ertem sürekli birkaç dakika sonrasını hesaplıyor diyip durdu ama herkesin gördüğüne önlem alamadı. Ben yine de Süper Lig özelinde çok zengin ve güçlü bir kadroya sahip olduklarını düşünüyorum...
Yorum
-
Her sene Fenerbahçe'yi övüp duruyorsun .İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFB'nin elenmesi sürpriz oldu. Aslında fırsatlar da yakaladılar ama kırmızı kart ve kaçan penaltı adeta olacakların habercisiydi. 10 kişi kalmaları da Jesus'un eseri. Ertem sürekli birkaç dakika sonrasını hesaplıyor diyip durdu ama herkesin gördüğüne önlem alamadı. Ben yine de Süper Lig özelinde çok zengin ve güçlü bir kadroya sahip olduklarını düşünüyorum...
Erdal Hoş fan i oldugun apaçık belli .61
Yorum
-
Putin diye bağıranların dilleri kurusun, siz ne adi insanlarsınız ya
Hem bizim askerlerimizi öldürten, hem de Ukrayna'da soykırım yapan bir puşttur.En son samatyaboy tarafından düzenlendi; 27.07.2022, 23:37.
Yorum
-
Uefa icra kurulunun acil koduyla online olarak toplandığı ve maç gözlemcilerinin de bu talihsiz tezahüratla ilgili bilgi verdiği bilgisi doğruysa ceza yiyebilirler.''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''
Yorum
-
ggrraannçç treynadoor horge hesusss kjhkjhjkhkjhİlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJorge Jesus Jorge Jesus diyip durdular yağlayıp balladılar 6 aydır lig oynamayan takıma elendiler ilk turundaTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Tipik Fenerbahce takimi, iki düzine orta düzey futbolcu, ama özellikle ihtiyaclari oldugu bölgelerde (Forvet, Kanat) oyuncu yok. Kaleci falan desen cok kötü zaten. Teknik Direktörü de yemek icin bekleyen kisiler var.
Hakem ve Taraftar gazi ile belki fena gitmezler, ama maksimum seviye ilk üc olur.
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Erdal abiyi severim ama bu şahsi görüşüm. FB’yi övmek gibi özel bir gayretim yok keşke başarısız olsalar. Sadece geniş ve iyi kadro kurdular. Süper Lig’deki takımlar da Kiev gibi dayanıklı değil. Gol yediklerinde hemen dağılıyorlar…İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer sene Fenerbahçe'yi övüp duruyorsun .
Erdal Hoş fan i oldugun apaçık belli .Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Aynı tip ve kalitesiz oyuncular. Lincoln Bruma Emre Mor hiç biri senin yedeğin Djaniny bile değil kilit açamazİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdal abiyi severim ama bu şahsi görüşüm. FB’yi övmek gibi özel bir gayretim yok keşke başarısız olsalar. Sadece geniş ve iyi kadro kurdular. Süper Lig’deki takımlar da Kiev gibi dayanıklı değil. Gol yediklerinde hemen dağılıyorlar…#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum