Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizüm taraftardaki bu ferdi sevgisini de anlamıyorum. Futbolcu falan değil

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizüm taraftardaki bu ferdi sevgisini de anlamıyorum. Futbolcu falan değil
      Bizde yedek olur
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• FB'nin elenmesi sürpriz oldu. Aslında fırsatlar da yakaladılar ama kırmızı kart ve kaçan penaltı adeta olacakların habercisiydi. 10 kişi kalmaları da Jesus'un eseri. Ertem sürekli birkaç dakika sonrasını hesaplıyor diyip durdu ama herkesin gördüğüne önlem alamadı. Ben yine de Süper Lig özelinde çok zengin ve güçlü bir kadroya sahip olduklarını düşünüyorum...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          FB'nin elenmesi sürpriz oldu. Aslında fırsatlar da yakaladılar ama kırmızı kart ve kaçan penaltı adeta olacakların habercisiydi. 10 kişi kalmaları da Jesus'un eseri. Ertem sürekli birkaç dakika sonrasını hesaplıyor diyip durdu ama herkesin gördüğüne önlem alamadı. Ben yine de Süper Lig özelinde çok zengin ve güçlü bir kadroya sahip olduklarını düşünüyorum...
          Stoper ikilisini bozdular ve forvetleri yok.

Yorum

FB'nin elenmesi sürpriz oldu. Aslında fırsatlar da yakaladılar ama kırmızı kart ve kaçan penaltı adeta olacakların habercisiydi. 10 kişi kalmaları da Jesus'un eseri. Ertem sürekli birkaç dakika sonrasını hesaplıyor diyip durdu ama herkesin gördüğüne önlem alamadı. Ben yine de Süper Lig özelinde çok zengin ve güçlü bir kadroya sahip olduklarını düşünüyorum...
            Her sene Fenerbahçe'yi övüp duruyorsun .
            Erdal Hoş fan i oldugun apaçık belli .
            61

Yorum

• Putin diye bağıranların dilleri kurusun, siz ne adi insanlarsınız ya
              Hem bizim askerlerimizi öldürten, hem de Ukrayna'da soykırım yapan bir puşttur.
              En son samatyaboy tarafından düzenlendi; 27.07.2022, 23:37.

Yorum

• Uefa icra kurulunun acil koduyla online olarak toplandığı ve maç gözlemcilerinin de bu talihsiz tezahüratla ilgili bilgi verdiği bilgisi doğruysa ceza yiyebilirler.
                ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• Jorge Jesus Jorge Jesus diyip durdular yağlayıp balladılar 6 aydır lig oynamayan takıma elendiler ilk turunda
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Jorge Jesus Jorge Jesus diyip durdular yağlayıp balladılar 6 aydır lig oynamayan takıma elendiler ilk turunda
                    ggrraannçç treynadoor horge hesusss kjhkjhjkhkjh
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Koçum 50 milyon avro daha ver de şu UEFA'ya bir sponsorluk daha bağla yoksa olmuyor
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bein connect'teki eğlence paketi fener maçları sanırım.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• Tipik Fenerbahce takimi, iki düzine orta düzey futbolcu, ama özellikle ihtiyaclari oldugu bölgelerde (Forvet, Kanat) oyuncu yok. Kaleci falan desen cok kötü zaten. Teknik Direktörü de yemek icin bekleyen kisiler var.

Hakem ve Taraftar gazi ile belki fena gitmezler, ama maksimum seviye ilk üc olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Şikeciler elendi, Olympiakos elendi, Zürich elendi, Slovan Bratislava elendi, Malmö elendi....vay be, rüyanda görsen inanamazsın, o derece....gruplara kalmak farz oldu artık umarım saçmalamayız
                            Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Her sene Fenerbahçe'yi övüp duruyorsun .
                              Erdal Hoş fan i oldugun apaçık belli .
                              Erdal abiyi severim ama bu şahsi görüşüm. FB’yi övmek gibi özel bir gayretim yok keşke başarısız olsalar. Sadece geniş ve iyi kadro kurdular. Süper Lig’deki takımlar da Kiev gibi dayanıklı değil. Gol yediklerinde hemen dağılıyorlar…
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

Erdal abiyi severim ama bu şahsi görüşüm. FB’yi övmek gibi özel bir gayretim yok keşke başarısız olsalar. Sadece geniş ve iyi kadro kurdular. Süper Lig’deki takımlar da Kiev gibi dayanıklı değil. Gol yediklerinde hemen dağılıyorlar…
                                Aynı tip ve kalitesiz oyuncular. Lincoln Bruma Emre Mor hiç biri senin yedeğin Djaniny bile değil kilit açamaz
                                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X