fb space odaları kıvama kaçıncı hafta gelecek acaba? yayını açtım buzdolabı sesi duyamıyorum hala..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
X
-
En iyi ihtimalle seyircisiz oynama bekliyorum putin bagirmalarina ukrayna butun avrupanin yumusak karni1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Antalya maçında açtığımız pankarttan dolayı bize “terör destekcisi” dercesine kanal kanal dolaşan koç, bu sebepten dolayı şampiyonluğumuza gölge düşürmeye çalışan Koç, Putin tezahüratına ne diyecek acaba? Şimdi Ağaoğlu çıkıp “Koç’un haberi olmadan bu tezahürat yapılamaz, soruşturma açılsın, sorumlu kim ise, peşini brakmayacağız” dese yeridir..
Yorum
-
AHHATAGTATHHAAHHAAHAHAHAHZHZAHNGJKGK./HKKJ.?GJKGBMLK.M%OKL%Mol%µİlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHem yenildiler hem rezil oldular. Tam teşekküllü bir eşşekbahçe gecesi yaşadık.
Trabzon lobisi avrupa'da bile fbnin pesini birakmiyor sanirim j,hkjh jehuehuegu
ISTE BU AYNENİlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntalya maçında açtığımız pankarttan dolayı bize “terör destekcisi” dercesine kanal kanal dolaşan koç, bu sebepten dolayı şampiyonluğumuza gölge düşürmeye çalışan Koç, Putin tezahüratına ne diyecek acaba? Şimdi Ağaoğlu çıkıp “Koç’un haberi olmadan bu tezahürat yapılamaz, soruşturma açılsın, sorumlu kim ise, peşini brakmayacağız” dese yeridir..Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Buzdolabı reisin olduğu odadayim şuan .İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefb space odaları kıvama kaçıncı hafta gelecek acaba? yayını açtım buzdolabı sesi duyamıyorum hala..
Takımın kadro kalitesi geçen seneden daha kötü olduğunu kabullenmiş durumdalar .
Bu yaz 40 milyon Euro harcadik yine sıfıra sıfır elde var sıfır diolar
Senelerdir külli zarar ediyorlar hala daha dimdik ayaktalar .
Biz bı koita hatası yaptık belimizi dogrultamiyoruz.61
Yorum
-
Civcivler de olmasa eğlence çıkmayacak. Ülkenin eglence ihtiyacını karsiliyorlar.
Ama şu Putin tezahüratı nedir yaw ? Sosyal medyada Ukrayna halkına yazılan iğrenç yazılara hic girmiyorum bile.En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 27.07.2022, 22:55."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Valla çocuğa yazık oldu. Yerine de tonla adam aldılar bir de.İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekanat ferdiyi bek yaptılar sonra da tr nin en iyi beki dediler ve bugün iki golü de o taraftan yediler
Şaka gibi takım cidden. Kartal'ı kovmasalar geçen seneki formasyonla devam etseler rahat elerdiler Kiev'i bu arada. Takımın tüm dengelerini bozmuşlar yine. En son Serdar'dan umut bekliyorlardı kapattım. Geldim yenilmişler bile. Şaşırtmadı.
venceremos!
Yorum
-
Ferdi de uyanık,bizi kullanarak rüyasında göremeyeceği sözleşmeyi yaptılar sırf Trabzonspor’a gitmesin diye.İlk olarak Tuğrul Z. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla çocuğa yazık oldu. Yerine de tonla adam aldılar bir de.
Şaka gibi takım cidden. Kartal'ı kovmasalar geçen seneki formasyonla devam etseler rahat elerdiler Kiev'i bu arada. Takımın tüm dengelerini bozmuşlar yine. En son Serdar'dan umut bekliyorlardı kapattım. Geldim yenilmişler bile. Şaşırtmadı.
Yorum
-
Bunlara Trabzon de sırf bize kalmasın diye her şeyi yaparlar.İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFerdi de uyanık,bizi kullanarak rüyasında göremeyeceği sözleşmeyi yaptılar sırf Trabzonspor’a gitmesin diye.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Uefa’dan men’den aşağısı kurtarmaz.İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn iyi ihtimalle seyircisiz oynama bekliyorum putin bagirmalarina ukrayna butun avrupanin yumusak karni
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum