Medya destekleri fena. Baska bir takim yapsa linc yerler, ama simdi "golden sonra tribünlere hareket yapildi, Tribünler tahrik edildi" yazacaklar. Göreceksiniz
birisi altay'a toplari kale cizgisinin onunde tutmasi gerektigini soylesin
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Putin tezahüratı utanç vericiydi. Umarım gerekli cezayı alırlar. Uefa şikeye göz yumdu, gerekli cezalar verilmedi. umarım bu insanlık ayıbına göz yummaz
En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 27.07.2022, 22:41.
Bu şikecilerde ekmeğe sürülecek akıl yok. Yıllardır "otobüsümüz kurşunlandı" diye başarısızlıklarına kılıf uyduruyorlar, ülkeleri işgal edilmiş, moralleri yerle bir olmuş, 6 aydır resmi maç yapmamış, sadece 2 yabancısı olan takımı 2 tane 90 dakikada yenemediler. Beter olsunlar inşallah.
Medya destekleri fena. Baska bir takim yapsa linc yerler, ama simdi "golden sonra tribünlere hareket yapildi, Tribünler tahrik edildi" yazacaklar. Göreceksiniz
Eski bjkli Boyko kiskirtmis olabilir gördüm ben yazacaktim buraya unuttum... ama git boyko a a bagir klasik sekilde, putin nedir mk ya
Yorum