Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• saha disindan füze saldirisi olur dedim ama olmadi
    İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
    ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• Fenere boruuu
      Yine alamadilar sampiyonlar ligi kupasini
      Hahaha

Yorum

• Jorge’yi bu ligde cozemeyecek hoca ya maldır yada futboldan bihaberdir.
        Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Dinamo Kiev takımından da görüldüğü üzere önemli olan takım disiplini ve planlama. Şu sıkıntıda iyi kötü ayakta kalmak kolay iş değil tebrikler.

Yorum

• Medya destekleri fena. Baska bir takim yapsa linc yerler, ama simdi "golden sonra tribünlere hareket yapildi, Tribünler tahrik edildi" yazacaklar. Göreceksiniz

Yorum

• Hahahah hak ettiler elenmeyi. Bu çirkef taraftar her şeyi hak ediyor. Yüzleri gülmesin.

Gesendet von meinem Poco F3 mit Tapatalk

Yorum

• :d :d
                İlk olarak ekrem d. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                birisi altay'a toplari kale cizgisinin onunde tutmasi gerektigini soylesin
                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

• Bu iki maç da gösterdiki winnerlığımız hala devam ediyor. Kesin şampiyonlar ligindeyiz.

Yorum

• GÜM!!!
                    En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 27.07.2022, 22:41.
                    Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Putin tezahüratı utanç vericiydi. Umarım gerekli cezayı alırlar. Uefa şikeye göz yumdu, gerekli cezalar verilmedi. umarım bu insanlık ayıbına göz yummaz
                      En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 27.07.2022, 22:41.

Yorum

• Göstere göstere yediler golü 50 bin kişi önünde..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Maçta öyle bir görüntü vardı ki , sanki 8 aydır futboldan uzak olan şikecilerdi..

jesus öyle abartıldı ki medyada ilk yarıyı göremezse çok gülerim..
                          Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak Barista tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu şikecilerde ekmeğe sürülecek akıl yok. Yıllardır "otobüsümüz kurşunlandı" diye başarısızlıklarına kılıf uyduruyorlar, ülkeleri işgal edilmiş, moralleri yerle bir olmuş, 6 aydır resmi maç yapmamış, sadece 2 yabancısı olan takımı 2 tane 90 dakikada yenemediler. Beter olsunlar inşallah.
                            Hmmm güzel tespit
                            İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            alıyoruz
                            1m€ fark ediyor sanirim
                            İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Medya destekleri fena. Baska bir takim yapsa linc yerler, ama simdi "golden sonra tribünlere hareket yapildi, Tribünler tahrik edildi" yazacaklar. Göreceksiniz
                            Eski bjkli Boyko kiskirtmis olabilir gördüm ben yazacaktim buraya unuttum... ama git boyko a a bagir klasik sekilde, putin nedir mk ya
                            İlk olarak Muhammed Kambur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hahahah hak ettiler elenmeyi. Bu çirkef taraftar her şeyi hak ediyor. Yüzleri gülmesin.
                            Kesinlikle
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Antu'da "Kusura bakma Ismail Kartal" diye baslik acmislar
                              Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Kievin golunden sonra korkudan Alex Heykelinin bir yerleri titredi Ertem. Jesusun tabletini kirmislar Ertem.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X