Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çağlar sakatlandı çıktı.

Fred dönmüş ama hazır olmadığı belli.
    ( ゚д゚)

Yorum

• Puertas ne topçu ya bir durmadı adam sürekli zorluyor.
      ( ゚д゚)

Yorum

• Kaç para ulan bir Puertas???
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• şikebahçe rahat kazandı, rakibi ben iyi diye biliyordum ama bence gayet vasat bir takım.
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• Akşam akşam keyfim kaçtı. Novak'ın golü gibi gol attı adam.
            ( ゚д゚)

Yorum

• Ya ne amatör takımmış be..
              ( ゚д゚)

Yorum

• Bu takım nasıl buralara kadar gelmiş la şaka mı??
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• ostervolde nin golünde bağlantı oyuncusunun önemini gördük (emre özcan bunu çok önemser)

edin dzeko bağlantı oyuncusuna güzel bir örnek
                  TEKKEBALL

Yorum

• Karabağ, Avrupa'nın bu sezon en formda takımlarından Leverkusen'e karşı doksanar dakika önde olup elendi. İlkinde son dakikada berabere kaldı, ikincisindeyse kaybetti.

Portekiz takımı eledikten sonra Leverkusen'i de geçselerdi unutulmaz bir Cinderalla masalı olacaktı.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Karabağ'ın kalecisi turu aldı eski takımına verdi
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Karabağ'ın kalecisi turu aldı eski takımına verdi
                        hem kırmızı kart görmeleri hemde maçın sonlarında yorulmaları çok fazla geriye gömülmelerine neden oldu

karabağ genelde 2. bölgede rakibi karşılar,maçtada böyleydi, 30-35 metre takım boyu olur

presli oynadıkları için haliyle çok yoruldular,ve hem gömüldüler hemde çıkamadılar,topa sahip olup zamanıda harcayamadılar

karabağ enteresan bir takım : maçın belli anlarında sürekli topu ileri şişirip oynuyorlar , gene maçın belli anlarında çok iyi paslaşıp harika kontraatağa çıkıyorlar

maçın başlarında bu ne ya topu sürekli ileri şişiriyorlar demiştim,kısa süre sonra acayip paslasıp pozisyon buldular

karabağ genel olarak bence pres takımı, pas yaptıklarında ise dikine pozisyon bulmak için yapıyorlar, öyle yana pas yapayım set e yerleşeyim kafasında değiller

geçen yıllarda da izlemiştim karabağı ve beğenmiştim, leverkusen karşısında da beğendim

bu arada kurban kurbanov mu fatih tekke mi sorusu bende cevaplanmış değil henüz, benzer yapıda hocalar
                        TEKKEBALL

Yorum

• Haydi aslanlar, sıra sizde..
                          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Haydi aslanlar, sıra sizde..
                            haydi olum
                            yaptınız
                            yine yaparsınız

ülke puanıymış milliyeçilikmiş
                            netanyahunun israili ile maç yapsa şu oluşum şu anda tarafsız kalırım en fazla
                            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• ( ゚д゚)

Yorum

• Çağlar iki golde de başrol.

Livakovic de bir tane kornerde güzel çıkardı ama iki golü de çıkarmalıydı.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim