Tunga arkadaşım dediğim gibi bu siyaset işinden sizin kadar bizde şikayetçiyiz. boşuna EFSANE GERİ DÖNDÜ demiyoruz. Eskişehir 70lerdeki duruşunu yeniden sergileyecektir.hiç kuşkunuz olmasın
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eskişehirspor
Daraltma
X
Daraltma
-
Eskişehir Orduspor arasında bir kaç sene önce Cavcavın Asaş ı yüzünden sorun yaşanmış olsada,Eskişehir Sevdiğim ve 1.ligde olmasını istediğim takımlardan birisidir.
Eskişehire başarılar dilerim,Ve 1.ligde kalıcı olmasını temenni ederim.
En fazla maçını canlı izlediğim takım Eskişehirspordur.Üniversiteyi Eskişehirde izledim.
Her hafta sonu maça giderdim.Eskişehirin güzel seyircisi vardır.Es es ki ki eski eski es Tezahüratı ile Tribünlere damga vuran seyircisi ile lige renk katacaklarına eminim.
Eskişehire başarılar dilerim.
Belkide Trabzonspor maçına giderek eski günlerimi yad ederim.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
Eskişehirspor bizim Yusuf Kurtuluşla ilgileniyor galiba.Ben bu haberi medyadan değilde Eskişehirli ve eskişehirspor taraftarı olan bi arkadaştan duydum.Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!
Yorum
-
Vanja Ivesa
Safet Nadarevic
Anderson Ricardo
Tayfun Türkmen
Oğuz Sabankay (K)
Ahmet Sağlam
Murat Önür
Luka Vucko
Özgür Öçal
Abdullah Halman
Mohamed Dahmane(kulubü sorun çıkarıyor)
şu ana kadar bu transferler yapıldı.
EFSANE GERİ DÖNDÜ... Trabzonspor'a yeni sezonda yürekten başarılar...
Yorum
-
İlk olarak eskisehirli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah nasip eder inşaallahTarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!
Yorum
Yorum