Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tunga arkadaşım dediğim gibi bu siyaset işinden sizin kadar bizde şikayetçiyiz. boşuna EFSANE GERİ DÖNDÜ demiyoruz. Eskişehir 70lerdeki duruşunu yeniden sergileyecektir.hiç kuşkunuz olmasın
    EFSANE GERİ DÖNDÜ... Trabzonspor'a yeni sezonda yürekten başarılar...

Yorum

• Eskişehir Orduspor arasında bir kaç sene önce Cavcavın Asaş ı yüzünden sorun yaşanmış olsada,Eskişehir Sevdiğim ve 1.ligde olmasını istediğim takımlardan birisidir.
      Eskişehire başarılar dilerim,Ve 1.ligde kalıcı olmasını temenni ederim.
      En fazla maçını canlı izlediğim takım Eskişehirspordur.Üniversiteyi Eskişehirde izledim.
      Her hafta sonu maça giderdim.Eskişehirin güzel seyircisi vardır.Es es ki ki eski eski es Tezahüratı ile Tribünlere damga vuran seyircisi ile lige renk katacaklarına eminim.
      Eskişehire başarılar dilerim.
      Belkide Trabzonspor maçına giderek eski günlerimi yad ederim.
      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• ordusporada yeni sezonda başarılar dilerim

Yorum

• en çok Dahmane'yi merak ediyorum Belçika'da çok iyi bir sezon geçirdi umarım burada da aynı performansı devam ettirir.
          Trabzon SK 1967
          #8 Adam Maher

Yorum

• Dahmane transferi daha netlik kazanmadı .

Yorum

• Eskişehirspor bizim Yusuf Kurtuluşla ilgileniyor galiba.Ben bu haberi medyadan değilde Eskişehirli ve eskişehirspor taraftarı olan bi arkadaştan duydum.
              Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!

Yorum

• versinler o zaman yusuf eskişehire bende severim eskişehir nede olsa hedefimiz aynı bizansı yıkmak

Yorum

• eses hiç transfer yapmadı ya neden acaba maddi durum mu yok
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Vanja Ivesa
                    Safet Nadarevic
                    Anderson Ricardo
                    Tayfun Türkmen
                    Oğuz Sabankay (K)
                    Ahmet Sağlam
                    Murat Önür
                    Luka Vucko
                    Özgür Öçal
                    Abdullah Halman
                    Mohamed Dahmane(kulubü sorun çıkarıyor)
                    şu ana kadar bu transferler yapıldı.

Yorum

• tayfun türkmen iyi transfer beğendiğim efendi topçulardan ya birde şey sorayım rizeli serkan varya kısa boyllu o duruyor değil mi

Yorum

• serkan özdemir evet duruyo. takım kaptanlığı görevine getirildi.

Yorum

• güzel hayırlı olur inşallah eskişehirden iyi bir performans ve süper ligde uzun süre kalmasını bekliyoruz

Yorum

• Allah nasip eder inşaallah

Yorum

• İlk olarak eskisehirli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Allah nasip eder inşaallah
                              Üstad Eskişehirspor Trabzonsporlu Yusuf Kurtuluşla ilgileniyor mu?Ben öyle bir duyum aldımda sen daha iyi bilirsin diye soruyorum?
                              Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!

Yorum

• yok kardeşim ben duymadım ama olabilir yönetim çok gizli tutuyo bu işleri.. açıkcası burda da bir belirsizlik var

Yorum

Yükleniyor...
                                X