Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet biraz soğuktur ESKİŞEHİR bizim içinde değişilmez aynen ama bu durum futbolcular için geçerli olmuyo be abi. baksana kendi çoook beğenmiş sergenmidir?? rafmıdır??? neyse işte o duramadı burda. tek sevdiği yer mahmudiyedeki at çiftlikleri oldu satılmış istanbul
    EFSANE GERİ DÖNDÜ... Trabzonspor'a yeni sezonda yürekten başarılar...

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      EsEs hat yaptı.
      Rıza Çalımbay vasat bir Hoca`dır.

8. Hafta sonunda Erdoğan Arıca ile anlaşırlarsa şaşırmam...

.
      Bu Erdoğan Arıca'da ne buluyor futbol takımları bir türlü anlamıyorum.

Adam kimin başına geçse o takım göçüyor.
      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• ne güzell bu sene eskişehir maclarında orayada gidecez yakın ohh
        SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

• es es es hemi keh keh keh bu gunun sartlarinda es es degil kes kes olarak devam edecekler.

Yorum

• İlk olarak Kadahor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            es es es hemi keh keh keh bu gunun sartlarinda es es degil kes kes olarak devam edecekler.
            ne dediğini pek anlayamadım

Yorum

• İlk olarak eskisehirli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ne dediğini pek anlayamadım
              Anlamasanda olur

Arada oluyor böyle..
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Anlamasanda olur

Arada oluyor böyle..
                senin gibiler oldukçaaa

Yorum

• Eskişehirsporun iyi bir taraftar potansiyeli olduğu herkes biliyor.İnşallah onlarda şeftaliciler gibi kendilerini büyük görüp bize saldırmaya kalkmaz.
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İstanbul takımlarıyla baş edebilecek tek kulüp var oda Trabzonspor.Gerisi laf.

Yorum

• Es es bişe yapamaz bence gümler kesin...
                      .

Yorum

• Süper Lig'de sevdigim 2 takimdan biri. EsEs'e Süper Lig'de basarilar.
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• kısır çekişmelerin arasına girmeyin.(lafım herkese değil bizim hakkımızda olumsuz konuşanlara) kendilerini büyük sanıp bize saldırmaya kalkmasınlar demişsin. bu lafınla sanırsam iki takımı kıyaslamışsın... Trabzon'un yaptığı çok büyük bi başarıdır.İstanbul takımları onun önüne taş koyamamıştır.Ama Eskişehir'e öyle bi taş koydular ki o taş olmasaydı belki şuan medya sadece 3 cücükten değil bütün takımlardan bahsediyo olacaktı.Ayrıca ben o mesajında bi ark niyet ararım arkadaşım ne demek büyük görüpte saldırmaya kalkmasınlar Eskişehir küçük takımmı ??? şahıslarla uğraşırmı ??? tabiki kavgadan yana değilim ama seçmiş olduğun üslub çok yalnış

Yorum

• İlk olarak eskisehirli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            selamun aleykum arkadaşlar...
                            ESKİŞEHİRimizden size kucak dolusu sevgi getirdim...
                            yeni sezonda başarılar
                            Bizden de Eskişehir'e sevgiler, selamlar.

Es Es'e de başarılar.

İlk olarak eskisehirli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            iyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar. rivaldonun peşini bıraktılar herhalde hiç ses soluk çıkmıyo. ayrıca ek bi bilgi olarak BÜYÜK ESKİŞEHİRSPOR taraftarı 29 haziran pazar günü kombine bilet fiyatlarını,yönetimimizin içine sızan bi bizanslıyı ve en önemlisi ESKİŞEHİRSPORumuzun üstünden oy kapmaya çalışan birisini (herkes çok iyi biliyor) protesto etmek için adalar migros önünde buluşacaktır...
                            Bu protesto olayına çok çok sevindim. Es Es, tıpkı Trabzonspor gibi şehirde siyaset üstüdür. Aslında Eskişehir'de herşeyin üstündeydi. Bir dönem Eskişehir dışındaki Eskişehirliler unuttular Es Es'i ama taraftarı onu hiç yalnız bırakmadı. Şimdi üstüne düşen siyaset gölgesini kaldırırsa, eski inatçı ve başarılı çizgisine kavuşacaktır. Önemli olan Süper Lig'de yer almak değil, takımın kimliğini koruyarak, taşıdığı değerlere sahip çıkmak.

Galatasaray'ın Es Es'in elinden şampiyonluğu ÇALDIĞI senenin sonundaki Cumhurbaşkanlığı kupası sonunda Es Es taraftarlarının Ankara tribünlerinde hep birlikte söylediği Eskişehir Marşı ise tek başına bir fenomen.

Kırmızı Şimşekler evine döndü. Kimliğini de yakaladı mı, vay Fener'in, Cincon'un haline.

Sefalar getirdiniz...

Eskişehir, Eskişehir yalçın kaya, sarp yeri
                            Kalelerden çok kuvvetli içindeki askerleri...
                            En son Tunga tarafından düzenlendi; 09.07.2008, 21:47.
                            Trabzonsporlu olmak...
                            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Bende Eskisehiri cok severim. Umarim basarili olurlar ve beraber Istanbul takimlarini dagitiriz.
                              BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• Eskişehirspor'un Süper Lig'e çıkmasına kendi adımıza sevindim yani BMN Ankara adına sevindim Takımımız Eskişehir'e gittiğinde bizim de şehir yakınlığından dolayı gitmemiz kolay olacak ve BMN Ankara'nın organizasyon düzenleyeceğini düşünüyorum . İnşallah sezon içinde bu düşüncem gerçekleşir

Yorum

Yükleniyor...
                                X