Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eskişehir taraftar forumununda Trabzonspor başlıgını okudumda üzüldüm gerçektende..bazı yorumlar gerçekten üzücü..Sempati duyan bir çogunlukta var tabi..ama son yıllarda ist'e benziyor yorumu beni çok şaşırttı..saçmada bulmadım değil..96'da 7-0 lık maçtan bahsediyorlar ama bilmiyorlarki taraftarların hiçbiri o gün Es-Es'e 7 atmasını istemezdi..bence biz onları daha çok seviyoruz(forumda bize duyulan ilgi ve yorumlara baktıgımda..) okuduklarım şaşırttı ve içimdeki ilgi ve sempatiyi azalttı açıkcası..

Yorum

• aynen bende üzüldüm. eskisehirlilerin bukadar bize kin duyacagini tahmin etmiyordum.

her hafta eskisehirin ne yaptigini merak ederim, seftalileri yendiler diye bu hafta cok sevinmistim, cikisa gectiler diye, gerisi gelecek diye...

Trabzonspora kardes gördügüm tek takimdi eskisehir, ama bukadar beklemiyordum sok oldum gercekten.

biz Anadolu kulübü degilmisiz. istanbul abileri falan gibi sacma sapan laflar. böyle birsey olabilirmi ya. su ligde en fazla cikmasina sevindigim kulüp eskisehirdi forumlarini okudukca üzülüyorum....

olsun yinede üzülsemde, bir Trabzonsporlu olarak insallah hak ettigi yerlere gelir eskisehir...

Yorum

• bu hafta 6 küsür oran verdi bastım eskişehire denizli yaktı benı

Yorum

• süpriz oldu eskişehirin kazanması bu hafta

Yorum

• tro bursaya bu hafta iyi koydular ama iddaa yattı
            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Helal Es Es, Bursa'nın havasını bir çırpıda söndürdüler

Yorum

• ayyyyyyyyyy ayollllllllllll bursasp0r bursasp0r
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Eskişehir toparlanmış gözüküyor.İlk haftalarda iyi oynayıp baya gol kaçırıyorlardı.Son 2 hafta yendiler bu talihsizliklerini.Umarım böyle devam ederler.İlk sene için ilk 10 Eskişehir için iyi sıra olur..
                  ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Bravo eskişehir bu akşamki 10 kişik mücadelen takdire şayandı....

Yorum

• Es es ikinci ezik tende puan aldı helal be!
                      .

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Es es ikinci ezik tende puan aldı helal be!
                        Yenebilseydi daha iyi olacaktı ama olsun..

(UEFA)

Yorum

• evet galibiyet daha iyi olurdu ama bunada şükür

Yorum

• helal olsun es ese hakem yine febeyi kurtardı
                            Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• Arkadaşlar sayıları çok fazla olmayan tsyi sevmeyenler yüzünden tüm es es taraftarını aynı kategoriye sokmak doğru değil. Bu durum her takım için geçerlidir. Bizim candost olduğumuz takımların taraftar forumlarına girin bakın, orada da bu tür yorumlara rastlayacaksınız. Örnek mi? dost bildiğimiz rize taraftarları arasında bizden nefret eden hala birçok kişi olduğunu hepimiz biliyoruz. Ama, pireye kızıp yorgan yakma misali, biz bu hataya düşmeden, genele bakmayı öğrenmeliyiz. Şahsi kanaatim, es es taraftarının ezici çoğunluğunun bizimle aynı dostane görüşü paylaştığı aşikardır. Ne de olsa aynı kategoride, yani Anadolu kulübü satatüsündeyiz ve aynı amacı taşıyoruz. Söylemlerimizde aynı değilmi : HER ZAMAN HER YERDE ANTİİSTANBUL.

Onlarda biliyorlarki, bugün bize yapılanlar ( üç kıskardeş tarafından) yarın onlar da şampiyonluğa oynayacakları zaman ( inşallah oynar) es es'e yapılacaktır. Demem o ki, nasıl ki İstanbul kulüpleri kendi içinde rakip, ama anadolu işin içine girdiği zaman biranda kanka oluveriyorlarsa; biz de onlar gibi olmasa da birbirimizi tutmalıyız. Es es i başarısından ötürü kutluyorum. Tebrikler.

Yorum

• Eskisehirspor'u tebrik ederim. Fenerbahce yine hakeme dua etsin. Eskisehirspor bugün galip gelecekti ama topun cizgiyi gecmedigi gerekce gösterilerek verilmedi gol. Türkiye'de malesef her zaman hak yeniyor. Eskisehir gibi köklü, mazisi basarili ve tribünleri dolu olan bir kulübü her zaman bu ligde görmek isterim. Süper lige ciktigi zaman da sevinmistim.
                                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

Yükleniyor...
                                X