zamanında buna benzer bir antlaşmayı barcelona ile yapacaktık.reddetmiştik sanıyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eskişehirspor
Daraltma
X
-
İlk olarak EsEsli_yeltin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün Fenerbahçe'yi de yenerek yolumuza devam etmek istiyoruz.. Herhangi bir söylentiye sebebiyet vermemek için.. Eskişehirspor'umuza sonsuz başarılar.. Trabzonspor'a da Ankaragücü karşısında sonsuz başarılar..Arma Altı Ulan!!!
Fatih'in Torunlarıyız....
Yorum
-
öncelikle hepinize selamlar arkadaşlar. Bir Eskişehirspor'lu olarak tam 41 sayfayı baştan sonu okudum. 95-96 sezonu 7 yediğimiz maçtan, 2008-2009 sezonu Eskişehirspor'u izleyen (annesiyle birlikte tren garına giderken yaşadığı olumsuzlukları anlatan arkadaşım ) arkadaş dahil. Öncelikle 17.sayfada geçen olayı anlatan arkadaşıma kendi adıma çok özür diliyorum. Gerçi olayla hiçbir alakam yok ama yazdıklarına inanılmaz derecede üzüldüm. Keşke böyle bir şey başınıza gelmeseydi. Ben kendi adıma söyleyeyim, Trabzonspor'u her zaman sever ve İstanbul takımlarına karşı olan duruşunu samimi bulduğum tek takımdır. Burada Eskişehirspor adına olumsuz yazılar yazan her arkadaş şunu iyi bilsin ki; Gerçek Eskişehirspor taraftarı asla Trabzonspor'dan nefret etmez. Tabi başka bir renkdaşım çıkıp sen kendi adına konuş falan derse de şaşırmamÇünkü bizim taraftar acayip bir taraftardır. Anlatılmaz , yaşanır diye bir laf vardır ya, gerçekten de öyledir. Anlık duygularla verilen tepkiler mantıklı düşünmemizi engelleyebilir, tıpkı siz Karadeniz insanları gibi.
Neyse ilk mesajım da böyle oldu. Foruma iyi bir giriş yaptım mı bilmiyorum yalnız
Son olarak Türkiye Kupası ve basketbol takımınız üst lige çıkmasını tebrik eder, başarınız devamınız dilerim.
Saygılar
Yorum
-
Batuhan, hayırlı uğurlu olsun. Yaklaşık 1.5 milyon euroya bonservisini almış Eskişehirspor. Uyum sorunu da olmayacak. Geçen sene kiralık olarak çok iyi bir performans sergilemişti Eskişehirspor'da. Hem Batuhan adına hem de Eskişehir adına çok sevindim. Bir kaç sezon içinde, oynadıkça Türkiye'nin en iyi forveti olacağını düşünüyorum. Milli takım da santrafor kazanabilir. Erkan Zengin'in de bonservisini almış Eskişehir. Bu da iyi transfer. Başarılar.
En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 11.05.2010, 20:39.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
Kupayı aldıktan sonraki gün formamla rahat rahat dolaştım. Açıkçası salça olacak biri çıkacak mı diye çok meraklıydım ama bişe diyen olmadı hiç.
Ha sadece arkadaşımla vedalaşırken 3 kişi vardı bankta oturan. Tam yoluma gidiyordum "Ya Eses te Trabzon a ne koymuştu dimi" diyerek arkadaşıyla bir konuşma sergiledi.Güldüm yoluma devam ettim öyle hakaret falan değildi dokundurdu lafı sadece. E normal oda
Yorum
-
trabzınlu kardeşlerimize selamlar
m" şeklinde konuştu.[QUOTE]Eskişehirspor, Burhan Eşer'i kadrosuna kattı
Eskişehirspor, Gençlerbirliği'nden Burhan Eşer'i transfer etti. Burhan Eşer, "Eskişehirspor gibi büyük bir camiada forma giymekten mutlu olacağım" dedi.
22 Mayıs 2010 Cumartesi
SAADET KEFAL - ESKİŞEHİR / DHA
Kırmızı-Siyahlı takımla anlaşan Burhan Eşer, kulüp başkanı Halil Ünal'ın katıldığı törende 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, transferde İlhan Cavcav'ın büyük katkılarının olduğunu söyledi. Ünal şöyle devam etti:
"İlhan Cavcav abimizin bu transferde çok büyük destekleri oldu. Eskişehirspor kulübü olarak, yönetimi olarak, taraftarı olarak kendisine teşekkür ediyoruz. Çünkü transfer ücreti olarak vereceğimiz ücreti en ekonomik seviyeye çekmemize destek oldu. Burhan, Eskişehirspor'un önümüzdeki sezon hedeflerini kovalayabilecek bir arkadaşımız."
Kulüp Başkanı Halil Ünal, Beşiktaş'tan Batuhan Karadeniz'i transfer etmelerinin ardından sözleşmesi biten Mehmet Yılmaz'ı gönderdiklerini söyledi. Kiralık olarak gelen Aydın Yılmaz'ı da Galatasaray'a geri vereceklerini ifade eden Ünal, "Yeni transferlerimiz var. Ankaragücü'nden Emre arkadaşımızla konuşma işini çözmüş durumdayız, önümüzdeki günlerde bu formayı ona da giydireceğiz. Bunun dışında çok ama çok özel görüştüğümüz ama çok sır tuttuğumuz bir bomba transferimiz var. Onun ismini vermem söz konusu değil. Önümüzdeki günlerde yabancı oyuncu transferimizi de yapmış olacağız" dedi.
Burhan Eşer de Eskişehirspor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Takımın başarılı olmasına çalışacağını ifade eden Burhan Eşen, "Rıza hocama bu transfer için teşekkür ediyorum. Geçen sezon Eskişehirspor'a böyle bir geçmişimiz vardı. Ama bu yıla nasipmiş. Eskişehirspor gibi büyük bir camiada forma giymekten, top koşturmaktan mutlu olacağım. Önümüzdeki sezon takıma olsun taraftara olsun, yönetime olsun kendimi sevdirip Eskişehirspor'da yoluma devam edeceğim. Ben bu kulübe katkı sağlamak için geldim. Bana güvenenleri hiçbir zaman mahcup etmeyeceğim. Önümüzdeki sezon ligi ilk 5 içinde bitireceğimizi düşünüyorum şeklinde konuştu...
Yorum
Yorum