Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat_1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eskişehir taraftar forumununda Trabzonspor başlıgını okudumda üzüldüm gerçektende..bazı yorumlar gerçekten üzücü..Sempati duyan bir çogunlukta var tabi..ama son yıllarda ist'e benziyor yorumu beni çok şaşırttı..saçmada bulmadım değil..96'da 7-0 lık maçtan bahsediyorlar ama bilmiyorlarki taraftarların hiçbiri o gün Es-Es'e 7 atmasını istemezdi..bence biz onları daha çok seviyoruz(forumda bize duyulan ilgi ve yorumlara baktıgımda..) okuduklarım şaşırttı ve içimdeki ilgi ve sempatiyi azalttı açıkcası..
    Ben de gördüm o yazilari. Eskisehirspor'u bir cok Trabzonspor taraftari gibi ben de severim ama tabi öyle bir kac cürük elmayi görünce insanin cani da SIKILMIYOR degil. Bunun yaninda Trabzonspor icin iyi dileklerde bulunan ve sampiyon olmasini isteyen Eskisehirsporlularin oldugunu da göz ardi etmemek gerekiyor.
    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Maçı 90 dakika canlı izledim.İsim misim demeden canla başla mücadele ediyor eskişehir.10 kişi oynayan sanki fenerdi.Tebirkler es es
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Eskişehir taraftarıyla ilgili hislerim dün duyduğum birkaç şey sonrası değişmiş durumda, en azından şimdilik.
        Şehirde Trabzonspor formalı, atkılı insanları dövmeyi kendilerine yakıştırıyorlarsa bir Anadolu kulübü olarak, daha da bir şey demiyorum.

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eskişehir taraftarıyla ilgili hislerim dün duyduğum birkaç şey sonrası değişmiş durumda, en azından şimdilik.
          Şehirde Trabzonspor formalı, atkılı insanları dövmeyi kendilerine yakıştırıyorlarsa bir Anadolu kulübü olarak, daha da bir şey demiyorum.
          buna benzer olaylar kardes olarak gördügümüz rize dede yasaniyor

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eskişehir taraftarıyla ilgili hislerim dün duyduğum birkaç şey sonrası değişmiş durumda, en azından şimdilik.

bu haber dogruysa yaziklar olsun...

bizi anadolu takimindan bile saymayan, bunu forumlarinda dile getiren bazi eskisehirliler... Siz bide Eskisehirspor formanizi giyip Trabzona gelin, bakalim sizin bize davrandiginiz gibimi davranilacak size...

Trabzonda hertürlü Anadolu kulübü formasini herkes giyebilir... Trabzonda giyemeyecekte baska nerde giyecek... heleki Eskisehir. istanbul ezikleri haric...

TRABZON ve TRABZONSPOR degismez, misyonu bellidir... 1967den beri...

yazik ediyorlar... Bizim onlara dost oldugumuz kadar onlarda bize olsalar, degil küme düsmeye el ele her sene sampiyonluga oynariz beraber...

böyle yapdikca kaybeden onlar olur. bizde kaybederiz, neyimi? simdiye kadar süper ligde zaten azinlikta olan acik dost takimlarimizdan birisini...

Yorum

• ufacık istisnalara bakıpta koca camialara yanlış gözle bakmamak gerekir.
              Eskişehir dik duran süperligi gerçekten hak eden bir camiadır.

Eskişehirdeki Rizedeki anti Trabzonluları örnek veriyoruzya hani, siz biliyormusunuz Sebatsporluyum diyipde Trabzonspor Sebata futbolcu vermiyor diye Trabzonspora cephe alan Sebatsporluları...
              işte numunelikde olsa böyle tipler var . ciddiye almamak gerek. zaten psikolojileri incelendiğinde normal olmadıkları görülüyor . çok ciddiyim.

Sebatsporun Süper Lige çıktığı sezon TS- Sebat maçı var Avni Akerde.
              Maratondayız. bitane dangalak Sebatsporlu olduğunu iddaa eden bi denyo çıldırıyo. niye Trabzonsporun golüne tribünler daha fazla bağırmış. niye Sebatspor gol attığında ses okadar çıkmamış. tribünlere kıza kıza çıktı stattan
              herkes bu manyak ne diyo diye peşinden güldü adama. böylede rahatsızlar var yani. düşünün.
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• eskişehirsporun ortaya koyduğu mücadelenin maalesef takımımız yarısını dahi gerçekleştiremiyor.son üç maçlarını izledim ve oynadıkları futbolu kıskandım!!

Yorum

• İlk olarak Tolpaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  eskişehirsporun ortaya koyduğu mücadelenin maalesef takımımız yarısını dahi gerçekleştiremiyor.son üç maçlarını izledim ve oynadıkları futbolu kıskandım!!
                  renkdas iki takimi ayni tutamazsin...

eskisehirspor kapali takimlara karsi oynamiyor. fener eskisehire kapali oynamaz, futbolcular motve olmaz... cinconda ayni sekilde...

ama biz öyle degiliz. herzaman kapali defanslari acmamiz gerekiyor. öyleki jimnastikciler ve cincon maclarini gördük... jimnastikciler bize karsi atak yapmaya cekindi, cincon belesten gol bulana kadar istanbulda saldiramadi, sistem bile degistirdi...

mücadele konusunda haklisin... bizde bazi futbolcular isteksiz davraniyor...

Yorum

• Eskişehirsporun taraftar forumlarını epey bir süredir takip ederim.Genel anlamda Trabzonspor hakkında olumlu düşüncelere sahiplerdir.Yukarıda murat_1461 arkadaşımızın yazısında bahsettiği ve şaşırdığı ''git gide İstanbul takımlarına benziyorlar'' lafında kısmende olsa doğruluk payı vardır.

Devlet desteğiyle şampiyon oldular deyip burda tepki koyan bizlerken Gökhan Ünalın imza töreninde bakanların olmasına ses çıkarmadık.

Eskişehir taraftarı bence Süper ligin en kaliteli taraftarıdır.Aralarında bizleri sevmeyenlerinde olması gayet normaldir.Fakat bilip bilmeden tek bir kişinin yazdığı yazıya bakıp iki takım arasında bir şey varmış gibi göstermek yanlış bir davranıştır..Son haftalarda aldıkları sonuçlarıda göz önüne alırsak Eskişehir bu lig için bir renktir lafının ötesine geçmişlerdir.

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eskişehirsporun taraftar forumlarını epey bir süredir takip ederim.Genel anlamda Trabzonspor hakkında olumlu düşüncelere sahiplerdir.Yukarıda murat_1461 arkadaşımızın yazısında bahsettiği ve şaşırdığı ''git gide İstanbul takımlarına benziyorlar'' lafında kısmende olsa doğruluk payı vardır.

Devlet desteğiyle şampiyon oldular deyip burda tepki koyan bizlerken Gökhan Ünalın imza töreninde bakanların olmasına ses çıkarmadık.

Eskişehir taraftarı bence Süper ligin en kaliteli taraftarıdır.Aralarında bizleri sevmeyenlerinde olması gayet normaldir.Fakat bilip bilmeden tek bir kişinin yazdığı yazıya bakıp iki takım arasında bir şey varmış gibi göstermek yanlış bir davranıştır..Son haftalarda aldıkları sonuçlarıda göz önüne alırsak Eskişehir bu lig için bir renktir lafının ötesine geçmişlerdir.
                      Devlet destegi olayina kizacak kadar kafalarinin calistigini sanmiyorum, nitekim Eskisehirli bile olmayan maliye bakani bu heriflere sunu alicaz, bunu aliriz tarzi sov yaparken hepsi saksakliyordu. Onlarin bizi sevmemesi tavsan daga kusmus dagin hesabi olmamistan baska birsey degil.
                      Ciktiklarina ben de sevindim ve ligde suana kadar yaptiklari da takdire sayan. Tavirlarini ise oynadigimiz macta goruruz, ona gore "kardes" olup olmadiklarini anlariz.

Yorum

• es-es'in golü verilmemiş. fb yöneticisi Ali Koç bile maçtan sonra "yazık oldu Eskişehir'e" dedi.

Yorum

• Eskişehirspora haramilerin karşısındaki dik duruşlarından dolayı her zaman sevgi beslemişimdir
                          TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• Eskişehirlilerin maç sonu şovu görülmeye değerdi. Futbolcu amigo gibi taraftarı yönlendirip bağırttırdı. Türkiyenin en müthiş taraftar topluluğu Eskişehirde. İstanbul takımlarının atkısıyla dolaşmak neredeyse imkansız.
                            Mehmet Demirkol az önce Stadyum programında "tribün kültürünü Türkiye'ye getiren Eskişehir'dir" dedi.

Yorum

• Helal olsun valla adamlar oynuyor takır takır önüne geleni deviriyorlar. Taraftarlarda arkalarında süper...
                              TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• Herzaman ligde görmek istediğim anadolu klüplerinden..

Bir kaç sene sonra,Kendilerini toparlayıp yukarılara oynayacaklarından eminim...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X