EsEs Hırvat Slevan Belupo takımından Poljak'ı kadrosuna katmış. 83 doğumlu bir orta saha oyuncusu .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eskişehirspor
Daraltma
X
-
ESKISEHIRSPOR, Interest for Youla
23.07.2008 05.10 by Marco Gori read 203
Eskisehirspor are tracking Lille 25 year old striker Souleymane Youla
Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Eskişehirspor'un Süper Lig'e çıkmasına en az bir Es-es taraftarı kadar sevindiğimi belirtmek isterim öncelikle. Kardeşimiz Tatangalar alınmasınlar, geçen sene Sakaryaspor maçında da yerinde, statta destekledim Es-es'i! Ne yapabilirim yahu, kuzenim Eskişehirli, birçok Eskişehirli arkadaşım var, şehri, insanını, tribünlerini, anti-Bizans duruşlarını çok seviyorum. Ve bu ülkede Trabzonspor'dan sonraki en büyük şehir takımının Eskişehirspor olduğuna inanıyorum (Şehirdeki Eskişehirspor taraftarı/Bizans taraftarı oranının yüksekliğine dayanarak, nitekim açılan Fenerium şubesi her Allah'ın günü zarar verilmek suretiyle kapattırılmıştı). Ayrıca taraftarı Bursaspor'a yakın olsa da bir o kadar da bize yakın... Son olarak; Ankara'daki Es-es maçlarına ve Es-es'in 3 eziklerle kendi evinde oynayacağı maçlara üzerimde Trabzonspor formasıyla gideceğim günleri dört gözle beklediğimi de eklemek isterim.En son KemalEROĞLU5961 tarafından düzenlendi; 01.08.2008, 14:17.Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...
Yorum
-
Sayın Osman yavuz... Bu başlık kapatılsın demişsin ama neye dayanarak söyliyorsun anlamadımbu sayfalarda illeki kardeşlik olacak diye bişey yok. Burda Eskişehirimin transferleri tartışılır konuşulur sevmeyen sevmez ama senin konuyu kapatma gibi istekler söz konusu olmaması lazım. Kişiler düşünür, topluluklar FİKİR ÜRETİR.....
ayrıca bi arkadaşımız sormuş dahmane kesin bittimi diye. evet kardeşim umut kesildi artıkEFSANE GERİ DÖNDÜ... Trabzonspor'a yeni sezonda yürekten başarılar...
Yorum
-
Eskişehirden herkese selam, inşallah aramızdaki maçlar iyi bir havada geçer, bazı arkadaşlar demişki Eskişehir asansör takım olur diye, biz varken bu takım düşmeyecek. ayrıca kadromuzda gayet ama gayet iyi . takıma yıldız almakla takım olunmuyor, geçen sene oftaşta ve belediyedede yıldız yoktu ama adamlar cayır cayır top oynadı. bu takımda böyle oynayacak. burdan yine yineliyorum bizim amacımız ligde tutunmak değil iyi bir yerde ligi bitirmek. sağlıcakla kalınSÖZDE DEĞİL ÖZDE ES-ES Lİ
Yorum
-
İlk olarak eskisehirli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayın Osman yavuz... Bu başlık kapatılsın demişsin ama neye dayanarak söyliyorsun anlamadımbu sayfalarda illeki kardeşlik olacak diye bişey yok. Burda Eskişehirimin transferleri tartışılır konuşulur sevmeyen sevmez ama senin konuyu kapatma gibi istekler söz konusu olmaması lazım. Kişiler düşünür, topluluklar FİKİR ÜRETİR.....
ayrıca bi arkadaşımız sormuş dahmane kesin bittimi diye. evet kardeşim umut kesildi artık
Şimdi alıntının nedenine gelelim, arkadaş sen Eskişehir'lisin ama mizah duygun aynı bizim memleketin ki gibi
Kombineleriniz çok pahalıymış duyduğuma göre, umarım herşey gönlünüzce olsun seviyorum sizi
Yorum
-
eskisehir bize her zaman yürekten destek vermistir...96 daki son macımızda eskisehirsporluların sahaya cıkarken actıkları pankart meshurdur...benim tanıdıgımm es-es lilerde trabzonsporu cok sever bende 2.ligde es-esin süper lige cıkmasını isterdim...yasadıgım yerin takımı samsunla bile mac yaptıklarında es-es i tuttum...sakarya icinde aynı seyleri hissediyorum keske onlarda cıksa....ben bu baslıktan rahatsız olmuyorum...en azından şimdilik...DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak mustafaction tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeskısehırın kardeslerı 061626 ankaragucu ve bursadır kapatın bu baslıgı lutfen gereksız
onların bizim kardeşimiz olmasıyla bu başlığın olması ne alaka ki? Türk futbolu adı altında açılmış, kardeşlerimiz vs altında değil. ayrıca diğer 3 malum takımında başlıkları varda( onlarla alakalı) o zaman onlarda olmasın. bu nasıl anlayıştır. bizde de bütün takımların başlıkları forumumuzda ama sonuçta kardeş vs olmamıza gerek yokSÖZDE DEĞİL ÖZDE ES-ES Lİ
Yorum
-
2003-2004 sezonuydu sanırım. Maça zorlan şerlen yetiştim. Daha önce almış olduğum biletle stada girdim. Ağzı alışkanlığı ev sahibi maraton diyerek biletimi almıştım. Bir baktım etraf sarı lacivert benim üzerimde bordo mavi forma. Oturdum maçımı seyrettim maçı 0-2 kazandık. Emre Toraman güzel bir gol atmıştı o maçta Ankaragücü taraftarı bu sene şampiyon anadoludan diye bağırdı...Yorumsuz...En son Hotaman tarafından düzenlendi; 21.02.2009, 12:48.
Yorum
Yorum