Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sanki Rıza Hoca atamadı boş kaleye golleri...
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Kişisel olarak Rıza Hoca'ya tepkim olmadı. Söylenen tezahüratlara da katılmadım.Ancak; Burak Yılmaz'ın oyundan alınmayışı, bütün taraftarlar gibi beni de kızdırdı. Ben de oyuncu değişikliklerinde tepkimi(Islık) ortaya koydum. Siz nasıl ki Engin Baytar'ı yuhaladıysanız, biz de aynı tepkiyi Burak Yılmaz'a verdik.

Burak Yılmaz beyefendi FB maçından sonra "Fenerbahçe galibiyetine sevinemedim" diye açıklama yapmış. Böyle bir açıklamayı Eskişehir'de yapamaz. Eskişehirspor ne bir Antalyaspor'dur, ne Manisaspor ne de Kayserispor vs... Bu formanın ağırlığı vardır. Taraftar bu açıklamalar ile maça gergin geldi. Ve Burak'ın olağanüstü kötü performansı nedeniyle birleştirilince, tepki kaçınılmaz oldu... Ayrıca Engin Baytar gibi oyundan çıkınca armasını öpmedi ve taraftarın önünde formayı çıkarıp yere attı.

Futbolcular çok poh pohlanıyordu. Özellikle Youla'ya gösterilen ilgi ile adam şımardı. Umursamaz bir top oynuyor. Bazı futbolcular içinde geçerli. Bu tepki ile umarım gerekli dersi almışlardır. Maçın son dakikasını alkışlayarak protesto ettik. Bu gayet medeni bir protesto idi. İki yıl önce küme düşecek İstanbulspor ile 1-1 berabere kalınınca taraftarın tepkisi çok daha ağır olmuştu.Bir an aynı tepkinin verileceğinden korktum. Neyse ki verilmedi...

Devre arası iyi transferler ile en azından Türkiye Kupası'nda ilerleriz.

Yorum

• Youla bugün gol kaçırma rekoru kırdı galiba.Adnan ın son dk da kaçırdığı net pozisyon gol olsa maçı kaybediyordu Eskişehir.
        Burak Yılmaz a verilen tepkiyi haketmiş eğer öyle bir açıklama yapmışsa.
        Sen ağlat biz severiz seni...
        Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
        ts_mania

Yorum

• Maalesef İstanbul takımlarından gelen oyuncularla sorunlar yaşanıyor. Batuhan'da geçen sene kamptan kaçmıştı. Taraftarın çok büyük tepkisi vardı. Sonra defalarca özür diledi. Türkiye de sadece "Eskişehirspor'da oynarım" dedi. Şimdi bile Eskişehir'de geziyor. Büyük ihtimalle devre arası transfer olacak.

Ama Burak Yılmaz! Adam "Fenerbahçe galibiyetine sevinemedim" diyor. Çıkıpta ne bir özür nede bir açıklama getiriyor. Birde bunun üstüne maçta lakayıt davranışlar ile taraftarı sinirlendiriyor. İstanbul takımlarından futbolcu gelmesini istemiyorum. Özellikle Fenerbahçe'den
          Mesala Galatasaray'dan Volkan Yaman geldi. Muhteşem mücadele ediyor. En azından maç kazanmayı arzuluyor. Ağzından taraftarı rencide edecek tek bir açıklama çıkmıyor. Çok efendi ve dürüst bir insan... Gelecekse, böyle adamlar gelsin. Burak gibi gece kuşları gelmesin...

Yorum

• İlk olarak Bir_Bilen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Maalesef İstanbul takımlarından gelen oyuncularla sorunlar yaşanıyor. Batuhan'da geçen sene kamptan kaçmıştı. Taraftarın çok büyük tepkisi vardı. Sonra defalarca özür diledi. Türkiye de sadece "Eskişehirspor'da oynarım" dedi. Şimdi bile Eskişehir'de geziyor. Büyük ihtimalle devre arası transfer olacak.

Ama Burak Yılmaz! Adam "Fenerbahçe galibiyetine sevinemedim" diyor. Çıkıpta ne bir özür nede bir açıklama getiriyor. Birde bunun üstüne maçta lakayıt davranışlar ile taraftarı sinirlendiriyor. İstanbul takımlarından futbolcu gelmesini istemiyorum. Özellikle Fenerbahçe'den
            Mesala Galatasaray'dan Volkan Yaman geldi. Muhteşem mücadele ediyor. En azından maç kazanmayı arzuluyor. Ağzından taraftarı rencide edecek tek bir açıklama çıkmıyor. Çok efendi ve dürüst bir insan... Gelecekse, böyle adamlar gelsin. Burak gibi gece kuşları gelmesin...
            Batuhan Trabzonlu. Öyle davranışlar sergilemesinin Beşiktaş'ta oynamasıyla alakaı yoktur bence.

Kişilik olarak beğenmiyorum kendisini ama.
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Youla'nı kaçırdığı iki pozisyon, gerçekten akıllara zarar. Zaten şu anda internetde geyikleri dönüyor, özellikle ekşi'ye bir bakın. Alkışlarla yaşıyorum'a bakın.

Yorum

Maalesef İstanbul takımlarından gelen oyuncularla sorunlar yaşanıyor. Batuhan'da geçen sene kamptan kaçmıştı. Taraftarın çok büyük tepkisi vardı. Sonra defalarca özür diledi. Türkiye de sadece "Eskişehirspor'da oynarım" dedi. Şimdi bile Eskişehir'de geziyor. Büyük ihtimalle devre arası transfer olacak.

eskisehir taraftari bize ne kadar benziyor sanki ayni seyleri düsünüyoruz

Yorum

• Eskisehir kardes takimimiz olsun

Yorum

• Youla Ülkesine gitmis Izin almadan

Eskisehir FIFA ya gidicekmis
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Youla, Herhangi bir sebep göstermeden kampa katılmayacağını açıkladı.Hem teknik kadronun hemde yönetimin çağrılarına olumsuz cevap verdiği için süresiz kadro dışı bırakılma durumuyla karşı karşıya...

İpler kopmak üzere...

Yorum

• Geçen sene kiralık gelmişti. Bu sezon ise bonservisi ile birlikte aldık. Hemi de 3 yıllığına... Ama sürekli şuraya gidecek, buraya gidecek vs.. haberleri çıktı. Yaklaşık 110 gündür gol atamıyor. Sanki gol atmamak için direniyor. Böyle bir olay gerçekleşmesinden sonra Diyarbakır maçında kaçırdığı pozisyonlar düşündürücü...

Youla'nın imza töreni

Yorum

Youla, Herhangi bir sebep göstermeden kampa katılmayacağını açıkladı.Hem teknik kadronun hemde yönetimin çağrılarına olumsuz cevap verdiği için süresiz kadro dışı bırakılma durumuyla karşı karşıya...

İpler kopmak üzere...
                          Niye böyle bişey yaptıki? Bir sorun mu vardı kulüple aralarında? Alacak meselesi gibi?

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Niye böyle bişey yaptıki? Bir sorun mu vardı kulüple aralarında? Alacak meselesi gibi?
                            Takımda garanti para alan iki isim var. Birisi Ümit Karan diğeri ise Youla... Diğer oyuncular para alamazken bunlar kuruşu kuruşuna paralarını alıyorlar. Yani alacak meselesi yok...

Yorum

• dün yazık oldu esese .hakkı olan maçı kazanamadı...

Yorum

• Youla kadro dışı!

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Antalyaspor maçı kampına katılmayan ve kenti terk eden Souleymane Youla'nın, süresiz kadro dışı bırakıldığını açıkladı..

Ünal, Youla'nın kulübün iç disiplin talimatlarına ve geleneklerine yakışmayan hal ve hareketlerde bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti:
                                ''Youla, camiamıza, büyük taraftarımıza, formasına, etik değerlere saygı göstermediği için yönetim kurulu kararıyla, gerekli cezalar verilerek süresiz kadro dışı bırakılmıştır. Youla, Ziraat Türkiye Kupası'nda yapacağımız Antalyaspor maçının kadrosundaydı. Buna rağmen kampa katılmayıp, kenti terk etti. Daha önce de disiplinsiz hareketleri nedeniyle kendisini uyarmıştık. Bu yaptığı hareket de bardağı taşıran son damla oldu. Yönetim kurulu olarak yaptığımız toplantıda Youla'nın süresiz kadro dışı bırakılmasına karar verdik.''

Ajansspor

Yorum

Yükleniyor...
                                X