Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başarı ve tebrik mesajları için çok teşekkür ederiz. Gaziantep maçını kazanacağınızı söylemiştik geçen hafta. Bu hafta ise çok daha rahat bir galibiyete uzanacağınızı tahmin ediyorum şimdiden başarılar.

Bu hafta kayseri deplasmanına gidiyoruz. Kayseri iyi bir hava yakaladı fakat bu hafta çok eksikleri , bizim ise göz ardı edilmeyecek bir çıkışımız var. Pazartesi gün ki maçtan puan yada puanlarla döneceğimizi düşünüyorum tabi ki gönlüm 3 puanı alıp gelmekten yana.

Bir arkadaş İstanbul takımlarına maç sattığımız gibi mide bulandırıcı bir iddada bulunmuş çok üzüldüm. Son Fener maçının açıklamasını yapmıştım fakat görülüyor ki okuma zahmetinde bulunmamış. Süper lige çıktığımız günden bu yana ligde;
    - Gese ile 5 maç yaptık 3 galibiyet 1 beraberlik 1 malubiyet aldık.
    - Febe ile 5 maç yaptık 1 galibiyet 1 beraberlik 3 malubiyet aldık.
    - Bejekeyi malesef hiç yenemedik 2 hafta sonra ilk galibiyetimiz olmasını umut ediyoruz.
    - Trabzonspor ile 5 maç yapıp 1 galibiyet 1 beraberlik 3 mağlubiyet aldık.

Bu tablodaki tek gariplik Bejekeyi hiç yenememiz gösterilebilir ama oda uzun yıllardır aşamadığımız bir konu malesef. Bejekeye şansımız dönmüyor umarım bu sene bunu da aşacağız. Hala bu suçlamada bulunup bulunmamak sizin insafınıza kalmış. Saygılar...
    SENDEN BAŞKA HİÇBİR ŞEYİ OLMAYAN BİZ , SENDEN BAŞKA HERŞEYİ OLANLARA ACIRIZ !
    NEFER

Yorum

• Es Es'i daha yukarılarda daha uygun hocalarla görmeyi vanı gönülden istiyorum !
      Twitter Adresim

Yorum

• kayserispor maçında başarılar ...

Yorum

• eses e kayseri macinda basarilar, kayseri bursa maci sererek hedefsiz ve capsiz bir takim oldugunu bir kere daha kanitladi . ben bu macta eses in yenilmeyecegini dusunuyorum. takimini izlemek icin degil de baklava - pastirma- corek - borek tikinmak icin o canim stada gelen kayseri "seyirci"sinin de bu maca itibar edecegini sanmam, .. eses e kayseri macinda basarilar
          En son ESER tarafından düzenlendi; 01.12.2010, 00:07.

Yorum

• Kayseri yönetimi bilet fiyatını 1 TL olarak açıkladı. Tribün kültürünü Kayserililerin görmesi için sanırım böyle bir rakam açıkladılar. Kendi taraftarları için de 2 TL'ymiş maç... Bizim öyle bir stadımız olsa yönetim taraftarı öttürürdü herhalde...

Maça gelecek olursak, tek olumsuz durum bence maçın pazartesi olması. Geçen sezon Kayseri'yi evlerinde yendiğimiz maçta; bilmiyorum izleme olanağınız oldu mu çok sağlam bir katılım ve tribün yapmıştı gönüldaşlarım. Gerçi cuma oynanan Karabük deplasmanından da 3 puanla döndük bu yıl, bu maçta taraftarımızın az olacağını düşünsem de en az 1 puanla haftayı kapatıcağımıza inanıyorum...

Bir kasa Efes, ölümüne ES ES Buca maçı için tek bir önerim var size elbette favori sizsiniz, 4'ten 7'ye de görünüyor maç ama maça gidecek olanlar takımı strese sokmazsa o maç illâ 4'ten 7'ye gider, Buca'yı gole doyurursunuz... Manisa maçında 1-0 mağlup olsak da taraftar skoru biliyormuşcasına sadece destek oldu. Ahhh, Uhhh sesleri çıkmadı.

Şampiyonluk yolunuz açık olsun Karadeniz'in yiğit delikanlıları....
            En son ES ES Baba tarafından düzenlendi; 01.12.2010, 16:21.

Yorum

• Kayserispor'da geçen sene çoğu maçlarda biletin 1 lira olması yanı sıra girerken kek meyvesuyu filan da dağıtıyorlardı.Stadyum yine de dolmuyordu.
              Tribün konusunda da bize kafa tutuyorlardı.
              En komiği de Telelig programında Kayserispor taraftarından gelen maillerin hepsinin bilet fiyatlarının pahalılığından yakınıyor olmasıydı.Bir türlü anlayamadığım bir taraftardır Kayserispor taraftarı.

Bu arada başarılar diliyorum.
              En son Mehdi tarafından düzenlendi; 01.12.2010, 16:56.
              T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kayserispor'da geçen sene çoğu maçlarda biletin 1 lira olması yanı sıra girerken kek meyvesuyu filan da dağıtıyorlardı.Stadyum yine de dolmuyordu.
                Tribün konusunda da bize kafa tutuyorlardı.
                En komiği de Telelig programında Kayserispor taraftarından gelen maillerin hepsinin bilet fiyatlarının pahalılığından yakınıyor olmasıydı.Bir türlü anlayamadığım bir taraftardır Kayserispor taraftarı.

Bu arada başarılar diliyorum.
                1 lira çok 50 kuruş olmaz mı pazarlığına tutuşurlar
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• 1-2 biten Kayseri maçımız ve gönüldaşlarımın Kayseri çıkarması...
                  Bir sigara yakıp, zevkle izlemeniz dileği, paylaşımıyla...

Eskişehirspor. 276.888 beğenme · 7 kişi bunun hakkında konuşuyor. Eskişehirspor'un En Büyük Taraftar Platformu İletişim: eskisehirsporfan@gmail.com

Yorum

• İlk olarak ES ES Baba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    1-2 biten Kayseri maçımız ve gönüldaşlarımın Kayseri çıkarması...
                    Bir sigara yakıp, zevkle izlemeniz dileği, paylaşımıyla...

http://www.facebook.com/Eskisehirsporfan
                    Gerçekten güzel görüntüler ortaya çıkmış.Açıkçası o kadar taraftarı Kayseri deplasmanında görünce şaşırdım.Tebrikler.

Yorum

• bu haftaki kayseri maçımız pazar yada cumartesi olsaydı gecen senki gibi bir topulukla kayseriye deplase olunabilird ancak federasyonun bu sene bize bilinmeyen bir garezi olacakki sezonun ilk yarısı boyunca sadece 1 hafta pazar macı yapabildik oda zaten trabzon deplasmanıydı bilinmeyen bir sebpten dolayı pazar günü mç yapmayı unutmus durumdayız ve buda deplasmanların sönük gecmesine neden olmakta pazartesi kayseri deplasmanından sonra cuma günü bjk macımız var anlam vermekte zorlanıyoruz artık

bu arada bu gun ki buca macında TRABZONA basarılar

Yorum

• Sizin galibiyetinizden sonra sıra bizimkine geldi İnşallah. Çıkışımızı sürdürüp Kayseridende puanla döneceğimize inanıyorum belki duygusal yaklaşıyor olabilirim ama galibiyete yakın taraf olduğumuzu düşünüyorum. Bir aksilik olmazsa Pazartesi akşamı Kayseride olacağım. Alper abi geçen seneki deplasman görüntümüzü koymuş Kayseri bizim için güzel bir deplasman oluyor. Malesef bu sene federasyonun anlamsız bir şekilde maçlarımızı pazar dışı günlere koymasıyla rahat deplasman yapamıyoruz. Kayseri maçımızda pazartesi oynanacak Eskişehirden henüz bir organizasyon yok ama biz yinede orada olacağız umarım yine güzel bir deplasman olur.
                        SENDEN BAŞKA HİÇBİR ŞEYİ OLMAYAN BİZ , SENDEN BAŞKA HERŞEYİ OLANLARA ACIRIZ !
                        NEFER

Yorum

• Kayserispor'un 11 kisilik defansini delebilirseniz bravo dogrusu.
                          Eskisehirspor'a basarilar dilerim.
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Eskişehir forumunda gözlemlediğim kadarıyla Ts tribünlerinde espana denemesi yadırganmış, tepki gösterilmiş.

Niye olduğunu açıkçası çok anlayamadım.Eskişehir tribünlerinde de bir çok farklı tribünün hatta özellikle karşıyaka'nın marşları söylenebiliyor. Trabzonspor tribünlerinin avukatlığını da yapmak istemem ama espana'yı deneyen arkadaşlar zaten pek beceremediler, Ts tribünlerine de uygun bir marş değil. Ama her ne olursa olsun bunun yapılması, denenmesi neden rahatsız etti esesli dostları bilmiyorum. Bence Esesle özdeşleşmiş bir tezahuratın Trabzon'da yapılmaya çalışılması tepkiden önce mutlu olmayı gerektirir.

Bu hafta Şota ile eses karşı karşıya. Hangi takımı desteklesek diğerine ayıp olur. Kim kazanırsa kazansın sevinirim, kim kaybederse de onun için üzülürüm. Başarılar iki takıma da.
                            Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Bence o yazılarda tepki değil, koordineli biçimde söylenmediği vardı tezahüratın. Eskişehirsporlular'ın geçen yıl söylediği bir tezahüratın Trabzonsporlu futbolseverler tarafından söylenmesi beni mutlu etti. Dahası, bugün bjk tribünü bursa maçından sonra aynı tezahüratı bizim onlara İnönü'de geçen yıl söylediğimiz gibi "Koy duk mu" diye bağırdı.

Yorum

• Evet o koyduk mu yu geçen sene Eskişehir de duymuştuk

Yorum

Yükleniyor...
                                X