rızanın bugüne kadar yaptığı maçlarda BJKye karşı hiç galibiyeti bulunmuyormuş. Enteresan bir istatistik
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eskişehirspor
Daraltma
X
-
İşte Es Es'in gerçek gücü
Sezona oldukça iyi başlayan Eskişehirspor'da, Başkan Halil Ünal çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş mağlubiyetini artık geride bıraktıklarını belirten Ünal, Kırmızı-Siyahlı taraftarlara övgü yağdırdı. Kırmızı Şimşekler’in Başkanı, “Eskişehirspor olarak bu sezon hedeflerimizi büyüttük, ancak haddimizi de biliyorum. Taraftarımızla birlikte aşamayacağımız engel yok. Bu takım en büyük gücü taraftarıdır” açıklamasında bulundu. Bunun yanı sıra Es Es’te sakat olan Ümit Karan’ın, hafta sonunda Kasımpaşa karşısında forma giyebileceği ifade edildi. Youla’nın durumu ise maç saatinde belli olacak.
www.fanatik.com.trYaşamak Direnmektir!
Yorum
-
''E.Şehirspor'u kurtaran adam olacak!''
"Eskişehirspor'un efsane kaptanı" diye anılan ve yeşil sahalardan sonra akademisyenliği seçip profesör olan Fethi Heper, takımın yeni kaptanı Ümit Karan'a "Gelecekte Eskişehirspor'u kurtaran adam olacak" övgüsünde bulundu.
AB Komisyonunun genişlemeden sorumlu üyesi Olli Rehn'nin yaklaşık 4 yıl önce ülkeye geldiğinde "Türkiye'yi 1971 yılında Finlandiya'nın FC Mikkelin Palloilijat ile Eskişehirspor karşılaşmasında 4 gol birden atan Fethi Heper sayesinde tanıdım" yönündeki sözleriyle genç kuşak tarafından da bilinen "Profesör" unvanına sahip Türkiye'deki tek profesyonel futbolcu olan Fethi Heper, Eskişehirspor Kaptanı Ümit Karan için övgü dolu sözler sarf etti.
Anadolu Üniversitesi (AÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'nu kurup 9 yıl kurucu müdür olarak görev yapan ve 2003 yılından beri Maliye Bölüm Başkanlığı görevini yürüten Prof. Dr. Heper, Eskişehirspor'un günden güne daha iyi bir performans sergileyeceğini belirterek, takımın taraftar desteğiyle iyi yerlere geleceğini kaydetti.
Eskişehirspor'un Süper Lig'deki çıkışının sürmesi gerektiğini ifade eden Prof. Dr. Heper, şöyle konuştu:
"Şu anda takım gayet iyi. İyi bir teknik direktörümüz, iyi bir takımımız var. Yakın zamanda Eskişehirspor patlama yaşayıp gerçek gücünü gösterecek. Takımın kaptanı Ümit Karan da gelecekte Eskişehirspor'u kurtaran adam olacak. Ümit'e çok güveniyorum. Ümit, Eskişehirspor'un başarısına imzalar atacak. Ümit, takıma alışma döneminde olduğu için biraz sıkıntı yaşıyor. Kaptana biraz zaman tanımak lazım."
"FETHİ HEPER ÜLKENİN EN İYİ GOLCÜLERİNDEN BİRİSİ"
Eskişehirspor'un takım kaptanı Karan da, Eskişehirspor'un büyük bir takım ve camia olduğunu belirterek, bütün futbolcu arkadaşlarının takımın başarısı için çalıştığını bildirdi.
Fethi Heper'in ülkedeki bütün forvet oyuncularının örnek aldığı bir kişi olduğunu anlatan Karan, şöyle devam etti:
"Fethi Heper, ülkenin en iyi golcülerinden birisi. Eskişehirspor'un unutamadığı, dillere slogan olmuş bir isim. Türkiye liglerinde iki kere gol kralı olan bir forvetin örnek alınması gerekir. Ben de Eskişehirspor'daki efsane isimler arasına girmek istiyorum. Es-Es taraftarının gönlünde yer yapmak için elimden geleni yapıyorum. Şu anda gol atamadığım için eleştiriliyorum, ancak benim gol atmam değil takımın kazanması daha önemlidir."TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...
Yorum
-
Eskişehir'e Paşa engeli! 1-1
İstanbul'a galibiyet hedefiyle gelen Eskişehir, hayal kırıklığı yaşadı. Beraberlikle sonuçlanan 90 dakikada Kırmızı-Siyahlılar, bir penaltı kaçırırken net pozisyonları da harcadı.
Yılmaz Vural’la çıkış yakalayan Kasımpaşa ile son haftaların suskun takımı Eskişehir’in maçında dostluk kazandı: 1-1. Vural, Denizli maçının kahramanlarından Yekta’ya ilk 11’de yer verirken, Rıza Çalımbay ise Youla’nın yokluğunda Burak-Ümit-Mehmet üçlüsünü sahaya sürdü. 2 ve 5’te Bülent Kocabey, Kasımpaşa kalesini yokladı, Tolga başarı ile çeldi. Kasımpaşa bu ataklara 9’da karşılık verdi. Moritz’in pasında Murat Erdoğan, topu üst direğe nişanladı.
18’de Yekta şutladı, top auta çıktı. 20’de, Denizli maçında olduğu gibi Bursa başkanı, arz-ı endam etti. 23’te Mehmet Yılmaz’ın “alda at” dediği pası, Bülent Kocabey kaleci Tolga’ya nişanladı. 27’de Ali Güneş ortaladı, Azar’ın kafası dışarı gitti. 32’de Mehmet Yılmaz çaprazdan şutladı, top yan direkten sahaya döndü. Ardından gelişen Kasımpaşa atağında Cenk’in Murat Erdoğan’a çıkardığı pası, tecrübeli futbolcu kaleye şutladı, Azar topuğu ile dokundu: 1-0. İlk yarı ev sahibinin 1-0 üstünlüğü ile kapandı.
Çalımbay’dan yerinde müdahaleler
Rıza hoca, “gol kaçırma rekoru” kıran Bülent Kocabey’in yerine Adem’i oyuna, Kasımpaşa ise rüzgarı arkasına alarak 2. yarıya başladı. 54’te Murat şutladı, İvesa çıkardı. 56’dan itibaren sinirler gerildi, sarı kartlar peşpeşe geldi. 63’te Koray, Adem’i ceza sahası içinde düşürdü, kazanılan penaltıda Ümit, topu Tolga’ya teslim etti. Çalımbay, son kurşununu 84’te Vuçko’nun yerine Koray’ı atarak attı. 85’te Ümit Karan’ın ortasını Burak, bu kez affetmeyip, kafa ile eşitliği sağladı: 1-1. Eskişehir deplasmanda aldığı 1 puanla yara sararken, Kasımpaşa sergilediği futbolla gelecek haftalara “selam” yolladı.
‘Galibiyeti kaçırdık’
3 puan hedefledikleri maçtan beraberlikle ayrılan Eskişehir’de teknik direktör Rıza Çalımbay, bir hayli üzgündü... Galibiyeti kaçırdıklarını belirten Çalımbay, “Özellikle ikinci yarıda oyunun hakimi bizdik. Yine basit hatalardan kazanamadık” dedi.
Hüseyin Sakarya
KASIMPAŞA: 1 - ESKİŞEHİRSPOR: 1
Stat: Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Serdar Akçer, Hakan Atilla Gökbilgin
Kasımpaşa: Tolga xxx, Ali Güneş xx, Barış xx, Koray xx, Ergün xx, Yekta xx (Dk. 88 Murat Akın x), Murat Erdoğan, Emre xx, Moritz xx, Cenk xx (Dk. 86 Keller x), Azar xx
Eskişehirspor: Ivesa xx, Sezgin xx, Vuçko xx (Dk. 84 Koray x), Nadareviç xx, Volkan xx, Burak xx, Bülent Ertuğral xx (Dk. 73 El Saka x), Ragıp xx, Bülent Kocabey xx (Dk. 46 Adem xx), Mehmet xx, Ümit xx
Goller: Dk. 33 Azar (Kasımpaşa), Dk. 86 Burak (Eskişehirspor)
Sarı Kartlar: Dk. 28 Bülent Ertuğral, Dk. 59 Nadareviç, Dk. 63 Burak, Dk. 66 Ragıp (Eskişehirspor), Dk. 42 Emre, Dk. 56 Yekta, Dk. 61 Azar, Dk. 79 Ali Güneş (Kasımpaşa)TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...
Yorum
-
Baba-Oğul karşı karşıya!
Süper Lig'de bu hafta Ankaragücü ile Eskişehirspor'u karşı karşıya getirecek maç aynı zamanda bir baba-oğul mücadelesine de sahne olacak.
Ankaragücü yardımcı anrenörlüğüne getirilen Fikret Yılmaz, Eskişehirspor forması giyen oğlu Burak Yılmaz'a karşı galibiyet arayacak.
Eskişehirspor-Ankaragücü maçında sarı lacivertli takımla sahaya çıkacak olan Fikret Yılmaz, kendisi için Eskişehirspor karşılaşmasının ayrı bir önem taşıdığını belirterek, "Eskişehirspor foması giyen oğlum Burak'la gurur duyuyorum. Onun iyi bir futbolcu olması için elimden geleni yaptım. İyi de futbolcu oldu. Ancak şimdi rakip olduk" diye konuştu.
Oğlu Burak Yılmaz'a karşı çıktığı hiçbir maçı kazanamadığını belirten Yılmaz, "İkimiz de kazanmak için mücadele edeceğiz" dedi.
Fikret Yılmaz, Gençlerbirliği ve Kayseri Erciyesspor'da yardımcı antrenörken oğlu Burak Yılmaz ile 3 kez karşı karşıya geldiklerini belirterek, "Bu kez ben kazanacağım. Takımın havası iyi. Bu maçı kazanıp, 3 maçın intikamını alacağım" ifadesini kullandı.
www.fanatik.com.trYaşamak Direnmektir!
Yorum
-
İlk olarak musty_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeseslileride gördük yalakalar !
Yorum
-
Eskişehir'in yeri her zaman ayrıdır bizde. Ancak her ne kadar geçen yıl Eskişehir'de 5-2 kazandığımız maçta bize yönelik edilen küfürleri (maçta değildim ancak durumun bu olduğunu üzülerek öğrendim) çoğu aklı başında ve anti-bizans zihniyetindeki Eskişehirspor taraftarına mal edemeyecek olsak ta ordan kalma bir kırgınlığımız var..Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
-
İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEskişehir'in yeri her zaman ayrıdır bizde. Ancak her ne kadar geçen yıl Eskişehir'de 5-2 kazandığımız maçta bize yönelik edilen küfürleri (maçta değildim ancak durumun bu olduğunu üzülerek öğrendim) çoğu aklı başında ve anti-bizans zihniyetindeki Eskişehirspor taraftarına mal edemeyecek olsak ta ordan kalma bir kırgınlığımız var..
Yorum
-
Berat abi kırgındır, benim gibiler kızgın, hala kızgın, geçen sene Trabzon'da görüdkleri güzelliği göremeyecekler, mümkünse uzun sokakta kırmızı-siyah anahtarlıkla bile gezmeye kalkmasın kimse...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
eskişehirde olanlar üzücüydü ancak fazla da büyütmemek lazım.
ordaki olayların baş sorumlu bizim taraftarımıza yakın kesimde bulunan eskişehirlilerdi.
yani gerçek manada tribün insanı değil.
eskişehir tribünlerindeki gerçek taraftarlarda üzülmüştür olanlardan
örneğin bizim iyi ilişkiler içerisinde olduğumuz ankaragücüyle geçen sene oynadığımız karşılaşmada maraton tribünün belli kesimlerinden ankara kümeye tezaüratları yükseliyordu. ne kadar kısa süreli ve hemen susturulmaya çalışılmış(susturmaya yönelik bende epey çapa göstermiştim) olsalarda sesleri tvye bile yansımıştı.
ancak güçlülerde biliyorlardı bu insanların tribünle fazla içli dışlı insanlar olmadıklarını onlarda fazla dert etmediler.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
Yorum