Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• oynadıgı oyun,teknik direktörü ve seyircisiyle vs... bana epey antipatik gelen ancak seyirci potansiyeli olan bir sehir olması nedeniyle süper ligin diger taraftarsız ekiplerinden farklı kaategoride tutulması lazım gelen süper lig takımı....
    ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      oynadıgı oyun,teknik direktörü ve seyircisiyle vs... bana epey antipatik gelen ancak seyirci potansiyeli olan bir sehir olması nedeniyle süper ligin diger taraftarsız ekiplerinden farklı kaategoride tutulması lazım gelen süper lig takımı....
      Seyirci yerine taraftar diyelim, pazarkapalı İlla birilerine seyirci demek istiyorsan Fblilere, Kayserililere, Sivaslılara de. Ama Eskişehirsporlular seyirci değildir taraftardır. Bu ayrımı iyi yapmak lazım

Lige iki senedir renk getirdiğimiz; aşikardır. Yaklaşık (96'yı saymazsak) 20 yıla yakın 1.ligden uzaktık. Tabi bu kadar uzun süre ayrı kalmamız takımımıza olan sevgimizi azaltmadı. 3.lige düştüğümüzde bile 20 bin taraftara oynadık. Takımın hep bir üst basamağı hedeflemesiyle heyecan yaptık, inad yaptık. Bu yüzden alt liglerde iken şimdikinden daha iyiydik. Süper ligde şuan için hedefimiz olmadığı için çok fazla heyacan yaşıyamıyoruz. Ama mükemmel kareografilerimiz, muhteşem "ESPANA"mız ve Bandomuz ile rengimizi belli ettik. Belki önümüzde ki seneler için yüksek hedefler belirlendiğinde yine eskisi gibi çoşacağız. Şuan sadece lige alışma aşamasındayız...

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben üye oldum.
        Merhaba,

Üye olmanıza sevindim.Bir sorun olursa bana mesaj atabilirsiniz

Yorum

• Ligde Hep Olması Gereken Türkiye'nin Güzide Takımlarından.

Yorum

• Geçen seneden dolayı Eskişehir taraftarından soğudum, geçen sene kendi evlerinde yaptıkları yanlışı bakalım oraya gittiğimizde düzeltecekler mi...
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Geçen seneden dolayı Eskişehir taraftarından soğudum, geçen sene kendi evlerinde yaptıkları yanlışı bakalım oraya gittiğimizde düzeltecekler mi...

Kimle gidecen Koray bende geliyorum

Yorum

• Bir Valencia taraftarı olarak Espana'larından çok hoşlanıyorum izlerken. (Ts'nin ikinci takımım olduğu duyulmasın ban yerim ççç )

Yorum

• İlk olarak Atılay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kimle gidecen Koray bende geliyorum

Maç zamanı askerde olmazsam yaparız bi organizasyon Ati

Yorum

Geçen seneden dolayı Eskişehir taraftarından soğudum, geçen sene kendi evlerinde yaptıkları yanlışı bakalım oraya gittiğimizde düzeltecekler mi...
                    Maalesef iki tarafından birbirini yanlış anlamalarından dolayı tatsızlıklar yaşandı. Bu sene ve bundan sonra yaşanacağını düşünmüyorum. İki tarafında sağduyulu olmasıyla birşeyler yaşanmaz. Aslında Trabzonspor Eskişehir'de Eskişehirspor'da Trabzon'da sevilir. Çünkü; iki takımda Türkiye'de ki diğer takımlardan farklıdır. Birbirine benzeyen iki camiâız.

Yorum

İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Maç zamanı askerde olmazsam yaparız bi organizasyon Ati
                      Nisan gibi olur maç sen 2 aylık askersin Nisan'da seneye inşallah ben de seni karşılamaya bi org yapacam

Yorum

• İlk olarak Bir_Bilen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maalesef iki tarafından birbirini yanlış anlamalarından dolayı tatsızlıklar yaşandı. Bu sene ve bundan sonra yaşanacağını düşünmüyorum. İki tarafında sağduyulu olmasıyla birşeyler yaşanmaz. Aslında Trabzonspor Eskişehir'de Eskişehirspor'da Trabzon'da sevilir. Çünkü; iki takımda Türkiye'de ki diğer takımlardan farklıdır. Birbirine benzeyen iki camiâız.
                        Söylediklerinde genel manada haklısın ve tespitlerinde tamamen doğrusun, fakat Eskişehir tribünlerinde bi başı boşluluk var arkadaşım...

Herkese sözünü geçirebilen bi tribün lideriniz yok galiba eğer öyle olsaydı Eskişehir'de o sıkıntılar yaşanmazdı.

Kendi tribünlerimizdeki abilerimizin arkadaşlarımızın demesine göre Trabzon'da karşılanan Eskişehirspor'lulardan birisi açık tribününüzde Trabzonspor atkısı yakmış...

---

Eyvallah Ati

Yorum

Söylediklerinde genel manada haklısın ve tespitlerinde tamamen doğrusun, fakat Eskişehir tribünlerinde bi başı boşluluk var arkadaşım...

Herkese sözünü geçirebilen bi tribün lideriniz yok galiba eğer öyle olsaydı Eskişehir'de o sıkıntılar yaşanmazdı.

Kendi tribünlerimizdeki abilerimizin arkadaşlarımızın demesine göre Trabzon'da karşılanan Eskişehirspor'lulardan birisi açık tribününüzde Trabzonspor atkısı yakmış...

---

Eyvallah Ati
                          Böyle olaylar çok sıkı dost takımlar arasında bile olur. Bence çok fazla gündeme getirmemek lazım. Bizim taraftarımız çok mu temiz bu konuda sanki.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Böyle olaylar çok sıkı dost takımlar arasında bile olur. Bence çok fazla gündeme getirmemek lazım. Bizim taraftarımız çok mu temiz bu konuda sanki.

Böyle cevaplar geliyor da adımız Asi üyeye çıkıyor işte

Sen nerde gördün duydun Trabzonspor taraftarı bi yerde krallar gibi karşılanıp aynı takımın tarfatarı Trabzon'a geldiğinde, o takımın atkılarının yakıldığını rakip taraftarın otolarının camlarını indirildiğini ?

Yorum

Böyle cevaplar geliyor da adımız Asi üyeye çıkıyor işte

Sen nerde gördün duydun Trabzonspor taraftarı bi yerde krallar gibi karşılanıp aynı takımın tarfatarı Trabzon'a geldiğinde, o takımın atkılarının yakıldığını rakip taraftarın otolarının camlarını indirildiğini ?
                              O kadarını bilmiyordum şimdi duydum ama ben sadece atkı yakma ve benzeri gibi olayları kasdetmiştim.

Yorum

• En asi dalında oyumu kesinlikle Koray'a verecem Şuanla alakası yok. Bugüne kadarli yazılarından dolayı. Bence asi ödülünün en büyük adayı Koraydır

Yorum

Yükleniyor...
                                X