oynadıgı oyun,teknik direktörü ve seyircisiyle vs... bana epey antipatik gelen ancak seyirci potansiyeli olan bir sehir olması nedeniyle süper ligin diger taraftarsız ekiplerinden farklı kaategoride tutulması lazım gelen süper lig takımı....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eskişehirspor
Daraltma
X
-
İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoynadıgı oyun,teknik direktörü ve seyircisiyle vs... bana epey antipatik gelen ancak seyirci potansiyeli olan bir sehir olması nedeniyle süper ligin diger taraftarsız ekiplerinden farklı kaategoride tutulması lazım gelen süper lig takımı....İlla birilerine seyirci demek istiyorsan Fblilere, Kayserililere, Sivaslılara de. Ama Eskişehirsporlular seyirci değildir taraftardır. Bu ayrımı iyi yapmak lazım
Lige iki senedir renk getirdiğimiz; aşikardır. Yaklaşık (96'yı saymazsak) 20 yıla yakın 1.ligden uzaktık. Tabi bu kadar uzun süre ayrı kalmamız takımımıza olan sevgimizi azaltmadı. 3.lige düştüğümüzde bile 20 bin taraftara oynadık. Takımın hep bir üst basamağı hedeflemesiyle heyecan yaptık, inad yaptık. Bu yüzden alt liglerde iken şimdikinden daha iyiydik. Süper ligde şuan için hedefimiz olmadığı için çok fazla heyacan yaşıyamıyoruz. Ama mükemmel kareografilerimiz, muhteşem "ESPANA"mız ve Bandomuz ile rengimizi belli ettik. Belki önümüzde ki seneler için yüksek hedefler belirlendiğinde yine eskisi gibi çoşacağız. Şuan sadece lige alışma aşamasındayız...
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen üye oldum.
Üye olmanıza sevindim.Bir sorun olursa bana mesaj atabilirsiniz
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen seneden dolayı Eskişehir taraftarından soğudum, geçen sene kendi evlerinde yaptıkları yanlışı bakalım oraya gittiğimizde düzeltecekler mi...
Kimle gidecen Koray bende geliyorum
Yorum
-
İlk olarak Atılay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimle gidecen Koray bende geliyorum
Maç zamanı askerde olmazsam yaparız bi organizasyon AtiLig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen seneden dolayı Eskişehir taraftarından soğudum, geçen sene kendi evlerinde yaptıkları yanlışı bakalım oraya gittiğimizde düzeltecekler mi...
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen seneden dolayı Eskişehir taraftarından soğudum, geçen sene kendi evlerinde yaptıkları yanlışı bakalım oraya gittiğimizde düzeltecekler mi...İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç zamanı askerde olmazsam yaparız bi organizasyon Atiben de seni karşılamaya bi org yapacam
Yorum
-
İlk olarak Bir_Bilen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaalesef iki tarafından birbirini yanlış anlamalarından dolayı tatsızlıklar yaşandı. Bu sene ve bundan sonra yaşanacağını düşünmüyorum. İki tarafında sağduyulu olmasıyla birşeyler yaşanmaz. Aslında Trabzonspor Eskişehir'de Eskişehirspor'da Trabzon'da sevilir. Çünkü; iki takımda Türkiye'de ki diğer takımlardan farklıdır. Birbirine benzeyen iki camiâız.
Herkese sözünü geçirebilen bi tribün lideriniz yok galiba eğer öyle olsaydı Eskişehir'de o sıkıntılar yaşanmazdı.
Kendi tribünlerimizdeki abilerimizin arkadaşlarımızın demesine göre Trabzon'da karşılanan Eskişehirspor'lulardan birisi açık tribününüzde Trabzonspor atkısı yakmış...
---
Eyvallah AtiLig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöylediklerinde genel manada haklısın ve tespitlerinde tamamen doğrusun, fakat Eskişehir tribünlerinde bi başı boşluluk var arkadaşım...
Herkese sözünü geçirebilen bi tribün lideriniz yok galiba eğer öyle olsaydı Eskişehir'de o sıkıntılar yaşanmazdı.
Kendi tribünlerimizdeki abilerimizin arkadaşlarımızın demesine göre Trabzon'da karşılanan Eskişehirspor'lulardan birisi açık tribününüzde Trabzonspor atkısı yakmış...
---
Eyvallah Ati
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle olaylar çok sıkı dost takımlar arasında bile olur. Bence çok fazla gündeme getirmemek lazım. Bizim taraftarımız çok mu temiz bu konuda sanki.
Böyle cevaplar geliyor da adımız Asi üyeye çıkıyor işte
Sen nerde gördün duydun Trabzonspor taraftarı bi yerde krallar gibi karşılanıp aynı takımın tarfatarı Trabzon'a geldiğinde, o takımın atkılarının yakıldığını rakip taraftarın otolarının camlarını indirildiğini ?Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle cevaplar geliyor da adımız Asi üyeye çıkıyor işte
Sen nerde gördün duydun Trabzonspor taraftarı bi yerde krallar gibi karşılanıp aynı takımın tarfatarı Trabzon'a geldiğinde, o takımın atkılarının yakıldığını rakip taraftarın otolarının camlarını indirildiğini ?
Yorum
Yorum