Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mavikan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    erken konuşmayın eskişehirle ilgili.. önceki sezzon ordusporla yaptıkları mücadeleyi unutmayın.. her türlü çirkefliği yapmışlardı.. inşallah akıllanmışlardır..
    İlk olarak burjuvaeses tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1.si her türlü çirkefliği yapan ordudur araştır gel futbolcularımıza bıçak çeken antrönörümüze kafan atan tehtitler savuran futbola siyaseti karıştıran bizdik dimi
    2.si düzgün konuş böyle büyük bi camia hakkında akıllanmışlardır felan deme haddini bil orduspormu bizi akıllandıracak gücünüz yetermi
    forumdaki arkadaşlardan özür diliyorum
    inşallah trabzon eses çıkar gruptan
    Aferin devam edin...

Hazır başlamışken şöyle sayfalarca bir Eskişehir-Ordu kavgası başlatın, tam olsun.

Yorum

• İlk olarak uğur 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bENİM çocukluğumda Es Es fırtımnası vardı.Taraftarını çok beğenirdim.2.ligde olmalarına rağmen ilgi kesilmemiş ve organizasyon çok güzel olmuş.İnşallah süper lige çıkarlar.
      Süperligde olması gereken nadir klüplerden bişribencede. okadar gereksiz klüpler var ki şuanda ligde. busene aslında iyi başlamışlardı lige ama bu aralar işler yolunda gitmiyor sanırım Eskişehirde. Umarım düzelirler.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Eskişehir'in madem bu kadar çok ve fanatik taraftarı var,neden 11 yıldır süper lige çıkamadılar?
        "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Sahada taraftar oynamıyor . onların yöneticileride bizimkiler gibidir sanırım. İşten anlayan birileri yönetse eminim çoktan çıkarlardı süper lige.
          bi yönden bize benziyo. bizdede görüyoruz şuanki yönetimi ve durumumuzu.
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• demek istediğim arkasına 15-20 bin taraftarı alan bir takım ne olursa olsun yılda süper lig çıkmış olması gerekirdi.
            İnşallah çıkarlar bu yıl süper lige renk gelir.
            "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• bende diyorumki iş sadece taraftarla bitecek olsa bizde ne şampiyonluklar kazanmıştık. ama yetmiyor işte. yönetim iyi olacak sahadaki futbolcular kaliteli olacakki o takım süper lige çıksın. taraftar istediği kadar ii olsun tribünde o takımın yöneticisi bu işe inanmamışsa, yada elinden gelen o ise kaliteli bi kadro kuramıyorsa 50 bin kişilik statta full oyna çıkamazsın süper lige.
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak firari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eskişehir'in madem bu kadar çok ve fanatik taraftarı var,neden 11 yıldır süper lige çıkamadılar?

ne alakası var yaa???

biz neden 22 senedir şampiyon olamıyoruz??? gayet de fanatik bi taraftar topluluğuyuz sayımız da çok fazla başarıları ve başarısızlıkları böyle şeylere mal etmemek lazım!!!

Yorum

• EsEs bizim maçtan sonra Ahmet Akçan ile anlaştı.

hayırlı olsun.
                  Trabzonsporlu olmak...
                  Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    EsEs bizim maçtan sonra Ahmet Akçan ile anlaştı.
                    hayırlı olsun.
                    Bülent Korkmaz dediler daha çok ama Ahmet Akcan oldu demek.Süper lig trenini kaçırmak üzereler Akcan la çıkış yakalarlar umarım.
                    Her daim TRABZONSPOR!
                    Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                    "7"

Yorum

• İlk olarak eys_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bülent Korkmaz dediler daha çok ama Ahmet Akcan oldu demek.Süper lig trenini kaçırmak üzereler Akcan la çıkış yakalarlar umarım.
                      hafızam beni yanıltmıyorsa ahmet akçanla daha önce de çalışmışlardı, ayrıca besbelli hoca bulamamışlar ki ahmet akçana sarılmışlar..

Yorum

• arkadaşlarım abilerim selam ilk önce şunu belirtmek isterim ki ankarada oynanan pendik eses maçına 20.000 deyil resmi olarak 27.000 biletli seyirci katılmıştır o maçta bende vardım kale arkasında az kalsın bende izdihamdan aşırı sıcak ve susuzluktan ölüyodum .ama deydi.

Yorum

• Eskişehir-Ordu kavgasını büyütmeye gerek yok.

İkisi de Anadolu'nun onurlu kulüpleri. Bizim derdimiz Bizanslılarla.

Ordu'yu da Eskişehir'i de Süper Lig'de görmek büyük bir mutluluk olacaktır. İnşallah yakında buna da şahit oluruz.
                          "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

• Selam;

1995-2000 yıllarında öğrencilik dönemimi geçirdiğim ve taraftar potansiyeline hayran olduğum şehir...Türkiye'de Trabzon'dan sonra takımına bu kadar bağlı bir kitle daha görmedim.Kıytırık Anadolu taraftarlarının aksine onların Sadece Es Es'i tutar ve başka bir takıma sempatiyi reddederler...İngiltere'de görmeye alıştığımız taraftar modelinin Türkiye versiyonudur onlar bana sorarsanız.Takımları iddialı ya da değil onlar takımlarını her zaman destekler ve bulundakları konumdan asla gocunmazlar...
                            Şampiyonluğu son maçta Es es'i -sanırım- 6-1 yenerek kümeye yollarken kaybedip F.b.ye kaptırmıştık.Şehirde adeta bir matem havası vardı küme düşme sebebiyle...O sırada F.b.li taraftarların konvoyu ve gürültüsü bu matem havasını bozdu ,tabii ki Es es'lilerde onların façalarını...Şiddet nereden gelirse gelsin karşıyım "ama" karşıdakinin cenazesi varken bu kadar fütursuzca eğlenmek de bu topraklarda hoş karşılanmıyor işte...
                            Kentin rengi Siyah-Kırmızıdır ve mübalaasız onlarca ES-ES isimli dükkan vardır.Eskişehirspor bu memleketin standartlarının üzerinde bir taraftar kitlesine sahip ve hakettiği yeri gelmek için çok fazla beklediler.Umarım yakında Süper lige dönerler...
                            İyi oyuncu maç,büyük oyuncu şampiyonluk kazandırır. M.J.

Yorum

• İlk olarak liginefendisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Selam;

1995-2000 yıllarında öğrencilik dönemimi geçirdiğim ve taraftar potansiyeline hayran olduğum şehir...Türkiye'de Trabzon'dan sonra takımına bu kadar bağlı bir kitle daha görmedim.Kıytırık Anadolu taraftarlarının aksine onların Sadece Es Es'i tutar ve başka bir takıma sempatiyi reddederler...İngiltere'de görmeye alıştığımız taraftar modelinin Türkiye versiyonudur onlar bana sorarsanız.Takımları iddialı ya da değil onlar takımlarını her zaman destekler ve bulundakları konumdan asla gocunmazlar...
                              Şampiyonluğu son maçta Es es'i -sanırım- 6-1 yenerek kümeye yollarken kaybedip F.b.ye kaptırmıştık.Şehirde adeta bir matem havası vardı küme düşme sebebiyle...O sırada F.b.li taraftarların konvoyu ve gürültüsü bu matem havasını bozdu ,tabii ki Es es'lilerde onların façalarını...Şiddet nereden gelirse gelsin karşıyım "ama" karşıdakinin cenazesi varken bu kadar fütursuzca eğlenmek de bu topraklarda hoş karşılanmıyor işte...
                              Kentin rengi Siyah-Kırmızıdır ve mübalaasız onlarca ES-ES isimli dükkan vardır.Eskişehirspor bu memleketin standartlarının üzerinde bir taraftar kitlesine sahip ve hakettiği yeri gelmek için çok fazla beklediler.Umarım yakında Süper lige dönerler...
                              o yıllarda hangi bölümde okudunuz, yerleşiminiz neredeydi? ben de eskişehirdeydim..

Yorum

• ben hiç gitmedim eskişehir e fakat okulumda eskişehirli arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla bizi pek sevmediklerini öğrendim eskişehirlilerini 6-1 olayından sonra.
                                Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

Yükleniyor...
                                X