Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• +1 umut bulut
    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• maşallah umut maşallah
      TRABZON SPOR

Yorum

• 2010 yılı 7 maç - 9 gol..

E yeter artık Umut

Rooney'i de geçtin he

Yorum

• Umut'un içine İbrahimoviç kaçmış.aman çıkmasın aman
          teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• tebrikler umut her maç böyle olman dileğiyle

Yorum

• maşallah Allah nazarlardan saklasın
              <<<< bize her yer TRABZON..! >>>>

Yorum

• Valla kocaman bir tebrik; Umut burada tartışıldıkça daha da hırslanıyor. Bu da Trabzonspor'un işine yarıyor

Yorum

• Helal olsun adamım
                  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                  Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                  - Eomer -

Yorum

• İlk olarak unique tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Valla kocaman bir tebrik; Umut burada tartışıldıkça daha da hırslanıyor. Bu da Trabzonspor'un işine yarıyor
                    Evet Umutun Performansi sadece ona Köstek olanlardan Kaynaklaniyor.
                    Trabzonspor
                    FC Barcelona MSV Duisburg
                    Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Helal olsun beee

Biliyorduk. Bizi yanıltmadığın için ayrıca teşekkür ederim.

Yorum

• Umut'u beğenmeyenlere çok güzel cevap oldu bu.

Yorum

• bmndeki meşhur "patlama" sözcüğünün karşılığı olsa gerek
                          ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Masalllaaaaahhhtan baska diyecek bir sey bulamiyorum ))
                            Nazar degmesinn sana

Yorum

• Golden sonra taraftarlara koştuğun için teşekkürler.

Ama ilk golün tamamen şans eseriydi, verdiğin gol pası da ayağına çarpmıştı, attığın ikinci gol de önüne düştü boş kaleye attın golü.İnsanda birazcık yetenek olur be Umut sen hep şans hep şans.

Yorum

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya git kardesin git siirt koy hizmetlerindemi oynarsın nerden oynarsın ama bizde oynama yonetim senle anlascak ama ben seni istemiyorum git benim gibi bir suru taraftar istemiyor git umut git bu takımı seviyorsan git allah askına
                                İlk olarak mehmet_35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                gol atmaktan çok kaçırmaya yarıyor bu adam...
                                İlk olarak tsburak08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eyv. düşüncelerimi söylüyorum..

Ömer >>> Penaltı kaçıran forvet istemiyoruz ... son 10 dakika da penaltı bulmuşsun kaçırıyosun bu adamla şampiyonluğa nasıl gidicez 1-1 ken boş kaleye kaçırdı,umut beceriksiz umut la bu gemi yürümez..
                                İlk olarak tsburak08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aynen mehmet kardeşim.Umut bir gitsin gittiği günü her yıl geleneksel olarak kutlucam
                                İlk olarak Ahmet Ocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                umut bulut mu ?? yaklasık 2 yıl once ımzam kurallara uymadıgı ıcın kaldırıldı ımzamda umut bulut 50 tane gol atsa da gozumde futbolcu degıldır cunku 50 tane atana kadar 150 tane kacıracaktır yazmıstım. dedıklerımın hala arkasındayım
                                İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                10 binin üstünde kombine satan takım, seyirci ortalaması 20 binin üstünde olan takım, milyonlarca taraftarı olan takım. Ve bu takımın 1. forveti Umut Bulut. Komik değil mi?

İlk olarak halukozcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu adam gol atmaya çalışmasın yeter.
                                İlk olarak TZENOS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yahu gerçek söylüyorum niye stoper yapmıyoruz bu adamdan...

İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ilk yarıda toplam 3 gol attığı için konuşma gereği bile duymuyorum... Herlade sizde duymazsınız...

2 .yarıdaki golllerini irdeleyim....

Denizli Belediye 3 gol..... ( heralde mükemmel golcü demeyeceksiniz bu takıma bile gol atan adama)

Denizli spor 1 gol.... ( Denizliyi ligde yenemeyen bir takım yok şu anda.....Geçiniz)

Sivas 1 gol..... ( Fener yarım gazla 20 dakikada 4 gol attı. ayrıca inanılmaz kötü bir defansları var. Az ayağının ayarı olsa en az 3-4 gol atması lazımdı)

Ankaragücü 1 gol..... ( kadrosu oturmamış gol sorunu çeken bir takım kesinlikle ayarımızda değil.)

E başka ne yapmış.. İlk yarıda zorlandığımız Diyar maçında neylemiş.. boş boş gezmiş duvar gibi kendine gelen topları geri yansıtmış...

Ya dün İastanbul maçında ne etmiş kalecinin bile olmadığı kaleye topu atamamaış...

Bomboşken topa kafa vuramamış....

Hepsini geçin penaltıyı bile atamayıp muhtemel galibiyetimizi elimizden almış.....

Alın size istatistik Gökhanı saçına kadar eleştiren arkadaşlar dün boş kaleye topu atamadğında ne düşündüler bilmiyorum ama ben tek şey dşündüm....

Bu adamlarla biz daha çok bekleriz çok....
                                başlığa bekliyorum bütün futbol bilginlerini...

Yorum

Yükleniyor...
                                X