Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tartışmak adına pek fazla birşey bildiğini sanmıyorum. Benım msjlarıma ünlem işaretleriyle cevaplar vermenide yaşına ve toyluğuna veriyorum. Yinede kardeşimsin. Umut gol attıgında yine buraya gelip yürekten tebrik edeceğim. Sonuçta trabzonsporluyum ve umutta trabzonsporun futbolcusudur. Geçmiş msjlarıma bakarsan umutla ilgili iyi msjlarımıda görebilirsin. Umutun kişiliğiyle beyefendiliğiyle karakteriyle ilgili tek kötü söz etmedim kendi adıma ama şampiyonluk hesapları yapan bir kulüpte olması gereken birimidir hemde tek forvet olarak kesinlikle hayır bana göre. Umutu savunanların msjlarında gördüğüm sözler hep klasik. Adam gibi adam, Efendi, hırslı at gibi koşuyor vs. Umutun yetersiz bir forvet olduğunu savunanlarında hiçbirinde karakteriyle ilgili olumsuz bir msj görmedim. Ama sen ve senin gibiler öfkeyle karşılık veriyorsunuz. Hümanistlik sınırlarının dışında bir sahiplenilmişlik var bunu anlayamıyorum.
    Ünlem işaretini neden koyduğumu siz anladınız

Umuta gelince , Geçen sene Şampiyonluğa oynarken Umut bu takımdamıydı değil miydi ?

Sivas maçını kazansaydık böyle mi olurdu olmaz mıydı ?

Umut Aymanların , Erdinçlerin , Celaleddinlerin takımında 15 gol attı. Ama halen daha bizim sorunumuz bitiricilik. Neyse sizin dediğiniz gibi olsun.

Ama Umut Trabzonspor için önemli bir oyuncudur. Bunu bilsekte bilmesekte...

Yorum

• Umut'a karşı hislerim hep aynı
      başarısız bir maçı sonrası (örneğin bir pazar maçı) saç baş yolup Umut'la olmaz bu iş diyorum.
      pazartesi: bu adam iyi niyetli ama olmuyor olmuyor olmuyor...
      salı: çok hırslı, istekli, azimli ama son vuruş becerisi niye yok ki bu adamın
      çarşamba: aslında şanssızlık da var.biraz şansı olsa her şey çok farklı olur.
      perşembe: yok abi yok bu adam bu sefer şeytanın bacağını kıracak.hissediyorum.
      cuma: umut aslında iyi forvet.maça motive oldu mu rakipler korksun.
      cumartesi: koçum benim çok güveniyorum sana.yarın akşam mutlaka golün var!
      pazar günü maç öncesi: hatrick geliyor hat trickkk!!!
      pazar maç sonrası: Umut'la olmaz bu iş
      teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Umut'a karşı hislerim hep aynı
        başarısız bir maçı sonrası (örneğin bir pazar maçı) saç baş yolup Umut'la olmaz bu iş diyorum.
        pazartesi: bu adam iyi niyetli ama olmuyor olmuyor olmuyor...
        salı: çok hırslı, istekli, azimli ama son vuruş becerisi niye yok ki bu adamın
        çarşamba: aslında şanssızlık da var.biraz şansı olsa her şey çok farklı olur.
        perşembe: yok abi yok bu adam bu sefer şeytanın bacağını kıracak.hissediyorum.
        cuma: umut aslında iyi forvet.maça motive oldu mu rakipler korksun.
        cumartesi: koçum benim çok güveniyorum sana.yarın akşam mutlaka golün var!
        pazar günü maç öncesi: hatrick geliyor hat trickkk!!!
        pazar maç sonrası: Umut'la olmaz bu iş
        Pazar günlerini yıkıyoruz. Olacak. İnanıyoruz.

Yorum

• Yorum

• Ayağına sağlık.

Yorum

• Umut Şaşırt Beni!
              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
              Olmak ister isen bu yolda mahir,
              Harabat ehlini hor görme şakir,
              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Umut ile sözleşme uzatmak için herhangi bir görüşme oldu mu?

Yorum

• aha buraya yazıyorum gene umut bulut gol kaçırma rekoru kıracak bu akşam demedi demeyin

Yorum

• Umut ŞAŞIRTMA BİZİ.

Yorum

• İlk olarak yakarcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aha buraya yazıyorum gene umut bulut gol kaçırma rekoru kıracak bu akşam demedi demeyin

De get Allah aşkına ya. Dur bi maç başlasın ondan sonra istediğin kadar Umuta at tut tamam mı ?

Yorum

• Bravo Umut böyle devam:

İŞTE 2010’UN TOP 5’İ Futbolcu Takımı Attığı Gol
                        Wayne Rooney M.United 8
                        Umut Bulut Trabzon 7
                        Adrian Mutu Fiorentina 7
                        V.Dvalishvili M.Haifa 7
                        Paulo Barreto Bari 7
                        Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• arkadaşlar hiç tarılmaya gerek yok umut yine gol kaçırma rekoru kırması bekliyorum umuttan

Yorum

• İşte senin ne kadar düşünceli taraftar olduğun burdan belli oluyor!

Umutun gol kaçırmasını bekleyen TARAFtar!

Yorum

• arkadaşım gerçekler açıdır hiç yalan konuşmaya gerek yok umut oynadıgı sürece bu takımda gol sııkıntısı çekiyoruz bunu anlayın artık

Yorum

• Hele şükür çift forvetle oynayacak.Bu sezon bu ilk kez olacak.

Yorum

Yükleniyor...
                                X