Şu vuruşu hatırlayanınız var mı?...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Umut Bulut
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şu vuruşu hatırlayanınız var mı?...
Yorum
-
.....
İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyakarcı hatırlar.. ne de olsa bu başlığın 2 hatrı sayılır anti Umutcularısınız
Adamin 1 hafta önceki hayalindeki kadroda Umut var , Ama Umut varken bile en ağır eleştirileri yapıyor.
Çok şaşırtıcı değil mi ?
Yorum
-
Umut'la Umutluyuz...!İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce özetleri izledim maçı canlı izlerken pek dikkatimi çekmemişti...
Herkes topu sana atmak zorunda değil Umut, ikide bir onu bunu azarlayıp durma sanki yakaladıklarını atabiliyoırmuşsun gibi bide milleti azarlıyorsun...
Teo yakaladığı pozisyonu kaleye vurdu diye öyle bi bağırdıki sesi TV başındakilere kadar geldi, senin önünde de arkanda da adam vardı nasıl atsın sana kale önünde dururken hayret bişeysin.
Yeni gelmiş adamın moralini bozma, er yada geç tribün dersini verir sana Trabzon'da çünkü çok göze batıyorsun...
Yok orda niye arkadaşına kızmış burada niye top istemiş. Tribündekiler bu kadar iyi biliyorlarsa futbolu çıksın onlar oynasınlar yahu. Biz de biraz yıldız futbolcu görelim..Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
.....
İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnceden çok sert eleştirirdim umutu sonra ne olduysa fikrimi değiştirdim sadece normal eleştiriler yapmaya başladım AMA topcumuzu öldürürcesine eleştirenleri gördükten sonra taraftarımız yüzünden umutu daha da sever oldum.Bu kadar eleştiriyi hak etmediğini düşünüyorum
Yorum
-
Yeni gelmiş adamın moralini bozma, er yada geç tribün dersini verir sana Trabzon'da çünkü çok göze batıyorsun...
Tribündekiler ders falan vermesinler bence ders verecek düzeydeyseler sahaya çıkıp oynasınlar.
Yorum
-
İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülets burak sen ne kadar çok şey biliyorsun ya.Valla helal olsun Ersun Yanaldanda,Şenol Hocamdan da daha çok şey biliyorsun ya.Yazık oluyor sana buralarda kardeşim.
Ömer >>> Penaltı kaçıran forvet istemiyoruz... son 10 dakika da penaltı bulmuşsun kaçırıyosun bu adamla şampiyonluğa nasıl gidicez
1-1 ken boş kaleye kaçırdı,umut beceriksiz umut la bu gemi yürümez..
Yorum
-
İlk olarak mehmets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir taraftar olarak umut ile sözleşme uzatılmasını istemiyorum.Umarım teşekkür edilip yol ayrılır...
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallahi bravo yani..
Şu Umut mevzuusuna bir ara verip gittim bir film izledim, yatmadan dönüp bakayım dedim hala aynı muhabbet
İlker Tosun, maalesef sendeki Umut Bulut hamaseti gözünü iyiden iyiye kör etmiş, hezeyandan hezeyana koşturur hale gelmişsin. Kontrolünü o derece kaybetmişsin ki ne Yattara başlığında kullandığın argümanlara sahip çıkabiliyorsun ne de Gökhan Ünal - Umut Bulut kıyaslamasını bir mantık çerçevesine sokabiliyorsun..
İşine geldiği yerde istatistik geyiğine bel bağlıyorsun ama Umut' un penaltı atmadan şu ülkenin en golcü 3 adamından biri olduğu istatistiği söz konusu olduğunda anında fırıncı küreğine bağlıyorsun
Adamın yaptığı çapraz koşulara, rakip stoperlere kurduğu baskıya burun kıvırıyorsun, sezon başına attığı 20 golü de beğenmiyorsun. Yahu sen önce adamı hangi kriterlere göre eleştirdiğin konusunda bir karar ver..
Adamın gidecek kulüp bulamayacağını iddia ediyorsun ki bu boş beleş bir iddia. Ama benim de çok sevdiğim Yattara o konuda daha vahim bir durumda. Yani orada da tıraşa bağlıyorsun..
Sen ve senin gibiler şunu kafalarına soksunlar. Fatih gitti gideli şu takıma Umut' dan daha iyisi hiç gelmemişti, şimdi Teofilo geldi. Umarım o Umut' dan daha iyi bir forvet çıkacak ve onun yerini alacak. Aksi halde sizler buralarda kerkinmeye devam edecek ve Umut' un attığı her golden sonra inim inim inlemeye devam edeceksiniz
Belki biraz acı gelebilir ama ortada gözüken gerçek bu maalesef..İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada şunu şimdi farkettim. Daha önce görsem boş yere kendimi yorup cevap bile yazmazdım vallahi..
Böyle durumlarda ne derlerdi?
"Allah ıslah etsin!!"
Evet yani, başka bir şey gelmedi aklıma. Selametle
dünyanın hiçbir toprak parçasında iyi forvet kabulü olarak gösterilmeyen "ön direk arka direk koşuları" "çapraz koşu" "defansı yormak" "iyi niyet" gibi laflarına rağmen ben sana gözün körleşmiş yada hezeyan (kullandığın kelimenin ağırlığını ne derece biliyorsun ondan da emin değilim ya) içindesin veya traş yapıyorsun demeyeceğim çünkü fikrini beğenmediğim adamın fikrine karşı çıkacağıma, senin gibi adama laf sokmaya kalkarsam sen ve senin türevlerinden farkım kalmaz.
sana ve senin zihniyetindekilere umut ile mutluluklar diliyorum, koşularını çok beğeniyorsanız alıp bağınızda bahçenizde de koşturabilir ve onu koşarken izleyebilirsiniz, hatta iki de direk dikersiniz ön direk arka direk koşar bir yandan da iyi niyetini sunar size.
yattaranın kaderiyle umutu bir tutmanla ilgili de sana sadece şunu diyorum, kendimi söylemiyorum yattara başlığına yazıları yazan great white sen isen (ki pek inancım yok), yani yattara senin takımının futbolcusu olsaydı şu an ingiltere, italya yada ispanyadaydı. hatta doğal akışına bırakılsa üzerine tezgahlar kurulmasa bu adamların yönettiği takımdan bile oralara giderdi. bir tarafta ismi sürekli kirlenen, en son olarak sağlığına kast edilen bir sporcu, öbür tarafta ise sürekli şans verilen bir sporcu var. ama buna rağmen umut anlattığın kadar ise bunun ölçüsü gerçekten çok basittir, yaşı da müsait, yerli oyuncu da zaten illaki 3 istanbul takımına gider çünkü benim bildiğim trabzonsporun forveti, 3 istanbul takımında oynayabielcek düzeyde olmalı ha baktınız o da olmuyor "iyi niyet"li umut un yanına ben size "hayırsever" bir iş adamı amca öneririm onu da alırız forvete.
haydi selametle
not: great white ın şahsına yazılmış bir yazıdır, kimse üstüne alınıp alıntı yapıp da tartışma çıkarma hevesine girmezse sevinirim. ama çıkıp umut'un kariyeri 20 gol ortalamalı olduğunu rakamlarla anlatan birisi olursa zevkle okurum
Yorum
-
İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla sezon başına 20 gol ortalaması nasıl buldun anlamış değilim, 2000 yılından beri top oynayan bir adam sadece bir kez 20 gol atmış ama sen ortalamasını 20 gol yaptın. nasıl bulduğunu sormayacam ama aritmetik ortalama olmadığı kesin.
dünyanın hiçbir toprak parçasında iyi forvet kabulü olarak gösterilmeyen "ön direk arka direk koşuları" "çapraz koşu" "defansı yormak" "iyi niyet" gibi laflarına rağmen ben sana gözün körleşmiş yada hezeyan (kullandığın kelimenin ağırlığını ne derece biliyorsun ondan da emin değilim ya) içindesin veya traş yapıyorsun demeyeceğim çünkü fikrini beğenmediğim adamın fikrine karşı çıkacağıma, senin gibi adama laf sokmaya kalkarsam sen ve senin türevlerinden farkım kalmaz.
sana ve senin zihniyetindekilere umut ile mutluluklar diliyorum, koşularını çok beğeniyorsanız alıp bağınızda bahçenizde de koşturabilir ve onu koşarken izleyebilirsiniz, hatta iki de direk dikersiniz ön direk arka direk koşar bir yandan da iyi niyetini sunar size.
yattaranın kaderiyle umutu bir tutmanla ilgili de sana sadece şunu diyorum, kendimi söylemiyorum yattara başlığına yazıları yazan great white sen isen (ki pek inancım yok), yani yattara senin takımının futbolcusu olsaydı şu an ingiltere, italya yada ispanyadaydı. hatta doğal akışına bırakılsa üzerine tezgahlar kurulmasa bu adamların yönettiği takımdan bile oralara giderdi. bir tarafta ismi sürekli kirlenen, en son olarak sağlığına kast edilen bir sporcu, öbür tarafta ise sürekli şans verilen bir sporcu var. ama buna rağmen umut anlattığın kadar ise bunun ölçüsü gerçekten çok basittir, yaşı da müsait, yerli oyuncu da zaten illaki 3 istanbul takımına gider çünkü benim bildiğim trabzonsporun forveti, 3 istanbul takımında oynayabielcek düzeyde olmalı ha baktınız o da olmuyor "iyi niyet"li umut un yanına ben size "hayırsever" bir iş adamı amca öneririm onu da alırız forvete.
haydi selametle
not: great white ın şahsına yazılmış bir yazıdır, kimse üstüne alınıp alıntı yapıp da tartışma çıkarma hevesine girmezse sevinirim. ama çıkıp umut'un kariyeri 20 gol ortalamalı olduğunu rakamlarla anlatan birisi olursa zevkle okurum...
Abi ben bir de şunu anlamıyorum '' iyi niyetli'' bunu ilk duyduğumda 10 dakika güldüm sanki cennete adam arıyoruz da niyetine bakıyoruz iyi mi kötü mü ??
İşin ilginç tarafı umut'u savunucak bir durumumuz da yok Umut'un tekniği yok denicek kadar az,sen 80 küsürlü dakika da ''PENALTI'' yı kaçırıyosan ve 90+2 de boş kale kaçırıyosan biz bu oyuncuyla bir yere varamayız,sonra faturayı Hocalarımıza keseriz..Umut'un yakaladığı pozisyonları iyi bir forvet yakalasaydı atıyorum Semih Şentürk bizde oynadığı 2 maçta gol krallığını garantilerdi... maç başına 5 tane %100 lük gol kaçırıyor..
Yorum
Yorum