Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• umut golcü değil ama gol pozisyonua iyi giriyor.son vuruşları teoya bırakması lazım.yani asist yapması lazım.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Penlatıyı kullanmaya Umut geçince atamayacak biliyordum diyenler atsa ne yapacaktılar çok merak ediyorum.

Penaltıda iki şık vardır. Ya atarsın ya atamazsın. %50 ye %50

Ben bu oranın dışına çıkan bir sizi biliyorum ya pes doğrusu...
      Bazı futbolcular vardır kullandıkları penaltıların %90'ından fazlasını gol yaparlar. Hami böyleydi işte; kariyeri boyunca kaçırdığı penaltı bir elin parmaklarını geçmez. Basketbolda da serbest atışta da senin mantığa göre %50 atar ya da kaçırır öyle mi bir oyuncu? Ama öyle değil işte; Rigaudeau diye bir basketbolcu vardı Fransa'da bilmem hatırlar mısın? Rigaudeau , bir Avrupa Şampiyonası'nda kullandığı yaklaşık 30 serbest atışın hepsini isabetli kullanmıştı. Milli basketçimiz Ömer Aşık da 30 atışın sadece 6-7 tanesini kullanabiliyor şu anki istatistiklerine göre.

Kısacası, Umut penaltı atabilecek bilek kıvraklığı, top tekniği ve futbol zekasına sahip değildir benim gözümde.

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Penaltı noktasına geldiği anda zaman dursa sorulsa tüm taraftara atar mı diye. Sonuç ne çıkardı sizce. Golcülükte, özellikle de penaltı atarken en önemli şey soğukkanlılık ve kendine güvendir bence. Umutta ikisi de yok.
        İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        onu penalti noktasinda gorunce atamayacagini bilmek cok kotu! gecen yilda aynisi olmustu, bir suru tartismaya yol acti, yine ayni sey..
        İlk olarak Seferoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        1 metreden atamayan, 11 metreden nasil atsin dedim babama penaltidan önce, nitekim öylede oldu.
        İlk olarak crazyman_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        penaltı atacak oyuncu mu kalmadı.
        umut deyince topun başında spiker şimdi atamaz bu.
        hırsına bişey diyecek yok ama Trabzon'un hedefi üst sıralarsa umut la olmaz ısrar etmesinler
        İlk olarak Y-DRMS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        penaltıyı kaçıracak dedim ve öyle oldu iyi has güzelde umut sen niye atıyorsun bu penaltıları geçen sene mi ne kayseri dede kaçırmıştın sen atma en iyisi umut boş ver o sorumluluğu başkası alsın zaten kaçırdığın goller bizi kahretmeye yetiyor ama yinede seviyorum seni hiç olmazsa bir şeyler başarabilmek için çaba harcıyorsun.
        İlk olarak Nazlı Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Penaltıyı kacıracağını hissetmiştim hatta izlerken arkamı bile döndüm, neden onun attığını da anlayamadım(kesin suanda o da cok üzgündür ama bu sonucu etkilemiyor) yinede onu desteklemeye devam ediceğim...
        İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        penaltıyı atamayacağını hissettim, umut penaltı çekemez keşke teo çekseydi...

maçta iyi olduğu söylenemez gerçi takım olarak kötüydük ibb lilerin bu kadar çirkef olabileceğini hiç düşünemezdim ama olsun böyle oynamak yakışmadı bize, yinede avantajlı skoru almasını bildik...
        İlk olarak LaZ_KoPaT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        penaltiyi kullanmadan kesin kaciracak dedim ve kacirdi teo atmaliydi penaltiyi bence
        İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Penaltıya bakmadım bile. Morali düzelecek diye Umut'a verildi diyeceğim ama moralide gayet yerinde olmalı..
        İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çok açıldı dedim kaçıracak ama olsun affettirdi kendini..Goldeki asist yine UMUT un harika sıçrayıp arkaya aktarmasından geldi...! hep olumsuzlukları görmeyelim lutfen....!
        İlk olarak Hüseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sanırım penaltı noktasında Umut'u görünce, maçı izleyenlerin çok büyük bir çoğunluğu atamayacağını biliyordu diyelim. Sadece bizim sahadakiler, ve teknik heyet bu konuda "umut" 'luydu galiba.

Neyse, bunu yazmak değildi niyetim; bu takımda kalması gereken oyunculardan. Yeri gelir ilk 11, yeri gelir yedek kulübesinde. Ama Trabzonspor'un Umut'a ihtiyacı var.

Giderse kaybeden de Umut Bulut olmayacaktır.
        İlk olarak Hqmi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bende Umut'un vuracağanı görünce sinirden duvarları tekmeliyordum.
        İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        penaltıyı atamayacağını biliyordum, şaşırmadım...
        İlk olarak Sessegnon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Topun başına geçtiğinde atamayacağını adım gibi biliyordum adam ceza sahası yayına kadar açıldı topa gidene kadar tüm enerjisi bitti zaten.

Vuruşuna tekniğini girmiyorum. Topa vurmadan önce neden böyle düşünüyoruz? Neden ben penaltı olunca foruma "goooooooooll" yazıp elim yanıt gönderde iken Umut'u görünce siliyorum?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak unique tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bazı futbolcular vardır kullandıkları penaltıların %90'ından fazlasını gol yaparlar. Hami böyleydi işte; kariyeri boyunca kaçırdığı penaltı bir elin parmaklarını geçmez. Basketbolda da serbest atışta da senin mantığa göre %50 atar ya da kaçırır öyle mi bir oyuncu? Ama öyle değil işte; Rigaudeau diye bir basketbolcu vardı Fransa'da bilmem hatırlar mısın? Rigaudeau , bir Avrupa Şampiyonası'nda kullandığı yaklaşık 30 serbest atışın hepsini isabetli kullanmıştı. Milli basketçimiz Ömer Aşık da 30 atışın sadece 6-7 tanesini kullanabiliyor şu anki istatistiklerine göre.

Kısacası, Umut penaltı atabilecek bilek kıvraklığı, top tekniği ve futbol zekasına sahip değildir benim gözümde.
          o zaman bu durumda kim şuçlu, Umut mu? , yoksa onu penaltı atacaklar listesine koyan Şenol Güneş mi?

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            umut golcü değil ama gol pozisyonua iyi giriyor.son vuruşları teoya bırakması lazım.yani asist yapması lazım.
            Umut golcü değilse kim golcü ?

siz önce golcünün ne olduğunu biliyor musunuz da Umuta böyle bir şey söylüyorsunuz ?

Yorum

Ben anlatamadım heralde. Oyuncunun yüzdesini yazmadım.

Herhangi bir oyuncu o topun başına geçerse ya gol atar ya gol kaçırır.

Umut kaçırdı. Kaçıracağını biliyorum diyenler müneccim mi şimdi ? Nerden bilirsin atıp atamayacağını. Onu demek istiyorum...

Yorum

• Az önce özetleri izledim maçı canlı izlerken pek dikkatimi çekmemişti...

Herkes topu sana atmak zorunda değil Umut, ikide bir onu bunu azarlayıp durma sanki yakaladıklarını atabiliyoırmuşsun gibi bide milleti azarlıyorsun...

Teo yakaladığı pozisyonu kaleye vurdu diye öyle bi bağırdıki sesi TV başındakilere kadar geldi, senin önünde de arkanda da adam vardı nasıl atsın sana kale önünde dururken hayret bişeysin.

Yeni gelmiş adamın moralini bozma, er yada geç tribün dersini verir sana Trabzon'da çünkü çok göze batıyorsun...
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Az önce özetleri izledim maçı canlı izlerken pek dikkatimi çekmemişti...

Herkes topu sana atmak zorunda değil Umut, ikide bir onu bunu azarlayıp durma sanki yakaladıklarını atabiliyoırmuşsun gibi bide milleti azarlıyorsun...

Teo yakaladığı pozisyonu kaleye vurdu diye öyle bi bağırdıki sesi TV başındakilere kadar geldi, senin önünde de arkanda da adam vardı nasıl atsın sana kale önünde dururken hayret bişeysin.

Yeni gelmiş adamın moralini bozma, er yada geç tribün dersini verir sana Trabzon'da çünkü çok göze batıyorsun...
                  O dediklerini her maç yapıyor maalesef.Bazen ofsaytta bekliyor hala oradan bağırıp çağırıyor arkadaşına niye pas atmadın diye.
                  Colmandante

Yorum

• Her zaman topu alıp gol atmak istiyorsun. Gerekirse arkadaşlarına bile kızabiliyorsun.

İşte keşke senin gibi bir kaç tane daha oyuncumuz olsaydı...

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      o zaman bu durumda kim şuçlu, Umut mu? , yoksa onu penaltı atacaklar listesine koyan Şenol Güneş mi?
                      Ben suçlu bulmak niyetinde değilim, Umut'un bana göre son vuruşlarda ve penaltılarda yetersiz olduğunu dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım.

Yorum

• bizi umuta mahkum eden yönetime sevgilerimi iletiyorum
                        Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Her zaman topu alıp gol atmak istiyorsun. Gerekirse arkadaşlarına bile kızabiliyorsun.

İşte keşke senin gibi bir kaç tane daha oyuncumuz olsaydı...
                          Yahu Engin her topu istiyor diye tepki görüyor umut istediği zaman hırs oluyor ruh oluyor
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

Ben suçlu bulmak niyetinde değilim, Umut'un bana göre son vuruşlarda ve penaltılarda yetersiz olduğunu dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım.
                            Renkdaş o zaman bunu Umut başlığında değil, Şenol Güneş başlığında dillendirebilirsin..

Umut dün çok kötüydü, ama hangi birisi çok iyi oynadı ki( Ömer hariç )

bu yüzden biraz daha dikkatli olmak gerekiyor.. şu an Colman' a gösterilen sabrın hepsini değil, beşte birini Umut'a gösterin yeter..

( bu söylediğim Unique ile ilgili değildir)

Yorum

• bu adam gol atmaya çalışmasın yeter.
                              FOREVER

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yahu Engin her topu istiyor diye tepki görüyor umut istediği zaman hırs oluyor ruh oluyor
                                Ben Engine bir şey dedim mi ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X