Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Umut Bulut
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
.....
İlk olarak yakarcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşım gerçekler açıdır hiç yalan konuşmaya gerek yok umut oynadıgı sürece bu takımda gol sııkıntısı çekiyoruz bunu anlayın artık
Yorum
-
.....
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo l
UMUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BULUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Yorum
-
İnadına umut gollere devam! ilhan hocam katılıyorum sana editledimEn son Ahmet Karadeniz tarafından düzenlendi; 07.02.2010, 15:56.Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
Arkadaşlar birbirimize laf atacağız diye uğraşmayalım lütfen. Umut golleri atsın eminim herkes alkışlayacaktır. Mesela şu golü herkese alkışlamak düşer. Herhalde şu gole de bir kulp bulunmaz.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
çok güzel bir gol attı. beceri isteyen golleri atma sıklığı ve sayısının artması lazım diye düşünüyorum yine de. bu tip golleri daha çok izlemeliyiz.
ömer bu arada sen artık işin cılkını çıkarmaya başladın sen golleri bize kapak yapıyorsan ben de kaçırılanları sana kapak yaparım kapakları alacak yerin kalmaz o yüzden öyle kapak muhabbetine girme desteğini vereceksen ver öbür türlü isim vermeden laf çakmalara kalkma.
Yorum
-
.....
İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok güzel bir gol attı. beceri isteyen golleri atma sıklığı ve sayısının artması lazım diye düşünüyorum yine de. bu tip golleri daha çok izlemeliyiz.
ömer bu arada sen artık işin cılkını çıkarmaya başladın sen golleri bize kapak yapıyorsan ben de kaçırılanları sana kapak yaparım kapakları alacak yerin kalmaz o yüzden öyle kapak muhabbetine girme desteğini vereceksen ver öbür türlü isim vermeden laf çakmalara kalkma.
Neyse Umut u alkışlayalım.
Yorum
Yorum