Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak halukozcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu adam gol atmaya çalışmasın yeter.
    Haluk abi, ne yapmasını istersin.?

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben Engine bir şey dedim mi ?
      Ömer ben sana demedim zaten..Genel olarak yazdım
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• Umut un penaltı atması anormal degil elbette. Kaciracagini bende hissettim. Ha ceyhun atsa bence isabette olurdu. Hic olmadi abanirdı.

Umut kacirdigi goller aslında tamamen heyecan. Yani heyecanlı oyuncu. o yuzden olup olmadik yerlerde cikiyor gol atiyor olmayacak golleri kaciriyor. O Yuzden pas vermesi gereken yerde bazen bilincli bazen gormedigi icin vermiyor. Cunku derdi deyirci ile barismak.
        Sogukkanlı olsa daha iyi olur elbette.

Umut teo forma girerse daha basarili olabilir. Sadece kendini ne buyuk ne kucuk gorecek. Teo atmıs ben atmısım modune girmeyecek.
        13 Vitor Hugo

Yorum

• dün maçtaydım, oyunun son dakkaları penaltı olduğuna sevindim ama topun başına umut geçince içimde bi tedirginlik hissettim ve sonuçta penaltıyı kaçırdık. Umut elinden gelen herşeyi yapmaya çalışıyor , koşuyor mücadele ediyor ama Trabzona geldiğinden beri kendini geliştirmiyor o son vuruşlardaki o gelişmeyi gösteremiyor. Elimde değil, gözlerimin önünden de Fatih Tekke geçiyor...

Yorum

• Bende Umut-Teo ikilisinin başarılı olacağına inananlardanım.

Yorum

• yahu gerçek söylüyorum niye stoper yapmıyoruz bu adamdan...

Yorum

• bir araba reklamı vardı,
                daha iyisini yapana kadar en iyisi bu!
                taraftarda umut için aynı mantığı gütsün artık,
                daha iyisini gelene kadar yalandan yere küfür etmeyelim .

Yorum

• İlk olarak ömürbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  dün maçtaydım, oyunun son dakkaları penaltı olduğuna sevindim ama topun başına umut geçince içimde bi tedirginlik hissettim ve sonuçta penaltıyı kaçırdık. Umut elinden gelen herşeyi yapmaya çalışıyor , koşuyor mücadele ediyor ama Trabzona geldiğinden beri kendini geliştirmiyor o son vuruşlardaki o gelişmeyi gösteremiyor. Elimde değil, gözlerimin önünden de Fatih Tekke geçiyor...
                  Bırakalım artık unutalım artık Fatih TEKKE meselesini hizmetlerine teşekkür edelim bu konu zarar vermeye başladı yeter diyorum o bizim değil Zenit,in Rubin,in topçusu yeter diyorum.
                  ASLA YANLIZ OLMAYACAKSIN

Yorum

• Ben Hami' den bu yana Trabzonspor' un kazandığı hiçbir penaltıda rahat değilim ona bakarsak..

Son derece yetenekli bir forvet olan Fatih Tekke' nin bile kullandığı penaltılar kaleye inleyerek giderdi..

Smart61..

Yahu o saydığın adamların herbiri (Engin hariç) Umut' dan daha yetenekli olabilir ama dikkat edersen her birinin de kendine göre çeşitli zaafları var. Yani öyle çok da kısıtsız falan da değiller, Yattara da dahil

Kiminin fizik gücü, kiminin profesyonelliği, kiminin disiplini, kiminin hava hakimiyeti, kimininse sürati ya da hırsı Umut' dan çok daha zayıf..
                    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Fatih Tekkeyi artık unutalım. Bende çok istiyordum gelmesini ama artık yok. Bir daha da oyuncu olarak geleceğini zannetmiyorum.

Şimdi elimizdekilere nasıl destek veririz onun hesaplarını yapalım bence...

Yorum

• Sonuçta penaltı ayrı bir konu kaçar örnek Maradona,nın dünya kupasında kaçırdığı penaltı kimler kimler kaçırmadıki lütfen futbolcularında insan olduğunu unutmayalım ve kalecide kurtarmak için çalışıyor,bu penaltıda birde çizgi ihlali vardı kaleci 3 metre ileri çıktı ama sahada hakem olmadığı için farketmez.
                        ASLA YANLIZ OLMAYACAKSIN

Yorum

• Ben hiçbir zaman penaltılara Oranlarla bakmam.

Ya atarsın ya atamazsın. Bundan öncekilerini attın diye bunu kesin atacaksın diyemeyiz. Bundan öncekilerini kaçırdı diye bunu kesin kaçıracak da diyemeyiz.

O yüzden yüklenmeyelim Umut a .

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Umut golcü değilse kim golcü ?

siz önce golcünün ne olduğunu biliyor musunuz da Umuta böyle bir şey söylüyorsunuz ?
                            Kelimenin icinde yaziyor GOLcü ne oldugunu.
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kelimenin icinde yaziyor GOLcü ne oldugunu.
                              Neymiş GOLcü? açıklar mısın ?

Sadece GOL atan mıdır ?

Yorum

• Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın takımı için ter döken her futbolcuya saygı duyarım....

Yalnız UMutun yeterli ölçülere sahip bir forvet olmadığını düşünüyorum...

Son vuruşlarda beceriksiz ve ayağında top tutamıyor eksi yönleri bunlar...

artısı ise rakip defası koşularıyla yorması ama bu benim için yeterli değil....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Yükleniyor...
                                X