umut geçen sezon biraz daha becerikli olsaydı şampiyonluk gelebilirdi.istanbuldaki fenerbahçe maçını hatırlayın..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Umut Bulut
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlker Tosun, sana aslında cevap yazmayı düşünmüyordum, zira son yazdığım yazıya da cevap vermek yerine gene kör değneğini bellercesine aynı şeyleri yazıp durmuşsun. Ama şu hezeyan mevzuusuna bir açıklama getireyim
Şimdi şu aşağıdaki garip söylemler kime ait?
"örneğin şu an umut kayserisporda da , bursasporda da forma şansı bulamaz ama burada kaptan"
"inşallah bir maç hakeme kafa falan atar da 10 maç falan ceza alır. bıktım artık."
İşte hezeyan derken bunları kastediyorum. Bunlar en hafif tabirle hezeyandır tabii ki. Daha kibar nasıl söylenir bilmiyorum. Kaldı ki daha niceleri var..
Anlaşılan Umut Bulut' a olan hamasetin seni öylesine etkilemiş ve muhtemen formunun yükseldiği son haftalarda attığı goller seni öyle rahatsız etmiş olmalı ki iyiden iyiye gemi azıya alarak bilinçsizce sallayıp duruyorsun..
Şimdi şu yukarıya döktüğüm söylemlerin bir kanıtı var mı? Yok. Mantığı ya da mesneti var mı? O da yok. İçeriğinde herhani bir zeka kırıntısı ya da seviye var mı? Hak getire..
Umut Bulut, senin gibiler ne derece karşı çıkarsa çıksın, buralarda çaresizce ne kadar vızırdarsa vızırdasın son 4 yılın Trabzonspor' daki en golcü ismidir. Her sezonu ligde 15, kupada ise 3-5 gol ortalamasıyla bitiren istikrarlı bir futbolcudur. Bari bu gerçeği bir şekilde sokuverin o kafanıza artık..
Neyse ki Teofilo geldi de ondan daha yetenekli bir santrfora kavuşma şansımız doğdu. Dua edin de Teo yeterli çıksın ve Umut' u kesebilsin. Yoksa daha çok kapak takar size Umut
Yorum
-
İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyakarcı hatırlar.. ne de olsa bu başlığın 2 hatrı sayılır anti Umutcularısınız
Yorum
-
İlk olarak tsburak08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyv. düşüncelerimi söylüyorum..
Ömer >>> Penaltı kaçıran forvet istemiyoruz... son 10 dakika da penaltı bulmuşsun kaçırıyosun bu adamla şampiyonluğa nasıl gidicez
1-1 ken boş kaleye kaçırdı,umut beceriksiz umut la bu gemi yürümez..
ASLA YANLIZ OLMAYACAKSIN
Yorum
-
.....
İlk olarak tsburak08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyv. düşüncelerimi söylüyorum..
Ömer >>> Penaltı kaçıran forvet istemiyoruz... son 10 dakika da penaltı bulmuşsun kaçırıyosun bu adamla şampiyonluğa nasıl gidicez
1-1 ken boş kaleye kaçırdı,umut beceriksiz umut la bu gemi yürümez..
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeo yeterli çıktı zaten. Ama hiçbir şekilde Şenol Güneş bu takımdan Umut'u kesmeyecek göreceksiniz.
Zira Şenol Güneş ofansif ortasaha kurgusunun önünde tek forvet ile oynamayı seven bir hoca..
Teofilo' yu da zaten iki üç maçtır yavaş yavaş kendisine daha fazla süre vererek ısındırmaya başladı. Benim ilk izlenimlerime göre Teofilo Umut' dan daha çok yönlü ve daha komplike bir forvet tipi.
Eğer formunu devam ettirirse ve (bazıları pek fazla önemsemiyor olsa da) yeterince hırslı ve istekliyse Umut' u kulübeye rahatlıkla yollayabilir Teo..
En azından benim Teo' dan beklentim bu şekilde.."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
ya git kardesin git siirt koy hizmetlerindemi oynarsın nerden oynarsın ama bizde oynama yonetim senle anlascak ama ben seni istemiyorum git benim gibi bir suru taraftar istemiyor git umut git bu takımı seviyorsan git allah askınabu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
Yorum
-
İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya git kardesin git siirt koy hizmetlerindemi oynarsın nerden oynarsın ama bizde oynama yonetim senle anlascak ama ben seni istemiyorum git benim gibi bir suru taraftar istemiyor git umut git bu takımı seviyorsan git allah askına
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlker Tosun, sana aslında cevap yazmayı düşünmüyordum, zira son yazdığım yazıya da cevap vermek yerine gene kör değneğini bellercesine aynı şeyleri yazıp durmuşsun. Ama şu hezeyan mevzuusuna bir açıklama getireyim
Şimdi şu aşağıdaki garip söylemler kime ait?
"örneğin şu an umut kayserisporda da , bursasporda da forma şansı bulamaz ama burada kaptan"
"inşallah bir maç hakeme kafa falan atar da 10 maç falan ceza alır. bıktım artık."
İşte hezeyan derken bunları kastediyorum. Bunlar en hafif tabirle hezeyandır tabii ki. Daha kibar nasıl söylenir bilmiyorum. Kaldı ki daha niceleri var..
Anlaşılan Umut Bulut' a olan hamasetin seni öylesine etkilemiş ve muhtemen formunun yükseldiği son haftalarda attığı goller seni öyle rahatsız etmiş olmalı ki iyiden iyiye gemi azıya alarak bilinçsizce sallayıp duruyorsun..
Şimdi şu yukarıya döktüğüm söylemlerin bir kanıtı var mı? Yok. Mantığı ya da mesneti var mı? O da yok. İçeriğinde herhani bir zeka kırıntısı ya da seviye var mı? Hak getire..
Umut Bulut, senin gibiler ne derece karşı çıkarsa çıksın, buralarda çaresizce ne kadar vızırdarsa vızırdasın son 4 yılın Trabzonspor' daki en golcü ismidir. Her sezonu ligde 15, kupada ise 3-5 gol ortalamasıyla bitiren istikrarlı bir futbolcudur. Bari bu gerçeği bir şekilde sokuverin o kafanıza artık..
Neyse ki Teofilo geldi de ondan daha yetenekli bir santrfora kavuşma şansımız doğdu. Dua edin de Teo yeterli çıksın ve Umut' u kesebilsin. Yoksa daha çok kapak takar size Umut
söylenenlere cevap vermekten kaçınanın kim olduğu açık.
bahsettiğin kadar ise, umut'un geleceği konumları hep birlikte izleyeceğiz. çünkü bu derecede övdüğünüz bir adamın futbol hayatının maksimumu trabzonspor olamaz.
her toplum nasıl hakettiği şekilde yönetilirse her taraftar da hakettiği kadar futbolcu görmeye mahkumdur, başka da bir şey demiyorum. Ama şöyle enteresan futbolcu değerlendirme kriterlerine sahip taraftar profilini gördükçe umut'a haksızlık ettiğimi düşünüyorum. çünkü umut dahi fazla
ben ilk günden beri basbas bağırıyrum bu takımın forveti olacak adam değil, ilk gün ne ise hala daha aynı yerde. Ve bu fikrim de değişmiyor.
Yorum
-
İlk olarak Abd.kalaycı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke kaç kez penaltı kaçırmış hatırlayanınız varmı gol kralı olduğu yıl kaç penaltı kaçırmış bir araştırın bakalım.Ayrıca kimse Fatih Tekke kaçırabilir, Umut kaçıramaz diye birşey demez heralde ..
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
@İlker ToSun
Umut Bulut bu takımın forveti olmaz diyorsun başka da hiçbirşey söylemiyorun, bir çözüm falan sunsana ama ne olur Fatih Tekke'den başka bir isim söyle.Öyle ya da böyle sen ne söylersen söyle Umut bu bu takımın son 4 sene içerisindeki en istikrfaralı ve en iyi oyuncusudur.Gol kaçırıyor mu evet her forvet oyuncusu gibi gol kaçırıyor.Ama ben iddia ediyorum hiçbir forvet oyuncusu da Umut kadar pozisyon bulmaz.Pozisyonların birçoğunu yaratan kişi de Umut'tur.Aynı kadro ile oynayalım bir başka forvet oyuncusu Umut kadar posizyon bulamaz.
Yorum
-
Pazar günü Umut Manisa'ya gol atar her şey düzelir merak etmeyin.
O yüzden burada yazılanlara pek itibar etmiyorum.
Forvet dediğinin her maçta 2 golü olacka bazı insanlara göre.
Öyle bir forvet de yeryüzünde olmadığı için bu böyle devam eder..teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
Hala anlayamıyorsunuz. Bu takım Umut'la da şampiyon olabilir ama sizin gibi taraftarlarla olamaz. Şunu anladığımız ve sabırla sevgiyle takımımızı desteklediğimiz zaman şampiyonluk çok yakın. Örneğin geçen sene taraftar profilimiz değişmeye başlamıştı fakat kötü sonuçların ardından taraftarımız yine eskiye döndü. Ve geçen sene şampiyonluğu kıl payı kaçırdık.
Yorum
Yorum