GITSIN... HEMDE ARKASINA BAKMADAN...
Kaptan yine döktürdüün... Biz ise günlerdir kaptan bizi birakmaz deyip etrafimizla kavga dövüs geçinip gidiyorduk.. Demekki biraz daha ince eleyip sik dokumali.. Hem biz neyimize güveniyoruzda boyumuzdan büyük açiklamalar yapiyoruz..''Yok Kaptan bizi birakmazmis''.. Simdi aldimmi agzimin payini.. Hemde fazlasiyla aldim.. Ha, bu arada iyiki yurtdisindamiyssin... Yok eger burda olsaydin demekki biz perisan olmustuk... Daha döner dönmez beni soke ettin.. Çok savunduk seni ama demekki yanlis yapmisiz.. Büyük futbolcusun ama hiçbir zaman Trabzonsporlu büyük Kaptan olarak anilmayacaksin...En azindan ben benim gibiler seni anmayacak...
Birde ben sunu tam anlayamadim,''Trabzonsporluyuz, Trabzonda dogduk ama kesinlikle Trabzonspordan ayrilacagim. Büyük ihtimallede yurtdisi olacak.'' Demekki küçük bir ihtimalde olsa yurt içide olabilir... Siz Trabzonsporluysaniz biz neciyiz bilmiyorum... Taniyorum sizleri ve sizin Trabzonsporlulugunuzuda iyi bilirim... 96 daki takim neden bu kadar basarili oldu biliyormusun Trabzonsporlu arkadasim... O takimda ne yazikki sizin gibi Trabzonsporlular degil benim tanidigim ve bildigim gibi Trabzonsporlular top kosturuyordu... Ünal, Osman, Orhan,..vb. disardan gelmislerdi.. Ama o ruh öylesine islemistiki onlara ben kendimi buluyordum onlarda... Son yetisen nesil futbolcularin Tarbzonsporlulugunu her platformda tartisirim.. O nedenle kimse kalkip bu bu kadar Trabzonlu demesin bana... (Futbolcu arkadaslarin bir kaçiyla muhabbet sansi bulmustum daha önce)...
Bu arada bu saatten sonra durma git... Hemde nereye gidersen git... Burda yönetimin aleyhine atip tutan arkadaslar... Yönetim bu adamin neresine güvensinde açiklama yapsin... Söylermisiniz bana...Biri anlatsin bunu bana...
Git belki takim oyunu oynamayi ögreniriz.. Nedir ya senelerdir 2-3 tane adam endeksli futbol oynuyoruz... Adamlardan 2-3 ü bir eksildi geçen dönemin basinda gördük halimizi... Buda bize zügürt tesellisi olsun bari...
Arkadaslar geceniz hayirli olsun bu arada... Benimki bir serzenisti... Kesinlikle bir tartisma konusu degil...
Yorum