Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• GITSIN... HEMDE ARKASINA BAKMADAN...

Kaptan yine döktürdüün... Biz ise günlerdir kaptan bizi birakmaz deyip etrafimizla kavga dövüs geçinip gidiyorduk.. Demekki biraz daha ince eleyip sik dokumali.. Hem biz neyimize güveniyoruzda boyumuzdan büyük açiklamalar yapiyoruz..''Yok Kaptan bizi birakmazmis''.. Simdi aldimmi agzimin payini.. Hemde fazlasiyla aldim.. Ha, bu arada iyiki yurtdisindamiyssin... Yok eger burda olsaydin demekki biz perisan olmustuk... Daha döner dönmez beni soke ettin.. Çok savunduk seni ama demekki yanlis yapmisiz.. Büyük futbolcusun ama hiçbir zaman Trabzonsporlu büyük Kaptan olarak anilmayacaksin...En azindan ben benim gibiler seni anmayacak...

Birde ben sunu tam anlayamadim,''Trabzonsporluyuz, Trabzonda dogduk ama kesinlikle Trabzonspordan ayrilacagim. Büyük ihtimallede yurtdisi olacak.'' Demekki küçük bir ihtimalde olsa yurt içide olabilir... Siz Trabzonsporluysaniz biz neciyiz bilmiyorum... Taniyorum sizleri ve sizin Trabzonsporlulugunuzuda iyi bilirim... 96 daki takim neden bu kadar basarili oldu biliyormusun Trabzonsporlu arkadasim... O takimda ne yazikki sizin gibi Trabzonsporlular degil benim tanidigim ve bildigim gibi Trabzonsporlular top kosturuyordu... Ünal, Osman, Orhan,..vb. disardan gelmislerdi.. Ama o ruh öylesine islemistiki onlara ben kendimi buluyordum onlarda... Son yetisen nesil futbolcularin Tarbzonsporlulugunu her platformda tartisirim.. O nedenle kimse kalkip bu bu kadar Trabzonlu demesin bana... (Futbolcu arkadaslarin bir kaçiyla muhabbet sansi bulmustum daha önce)...

Bu arada bu saatten sonra durma git... Hemde nereye gidersen git... Burda yönetimin aleyhine atip tutan arkadaslar... Yönetim bu adamin neresine güvensinde açiklama yapsin... Söylermisiniz bana...Biri anlatsin bunu bana...

Git belki takim oyunu oynamayi ögreniriz.. Nedir ya senelerdir 2-3 tane adam endeksli futbol oynuyoruz... Adamlardan 2-3 ü bir eksildi geçen dönemin basinda gördük halimizi... Buda bize zügürt tesellisi olsun bari...

Arkadaslar geceniz hayirli olsun bu arada... Benimki bir serzenisti... Kesinlikle bir tartisma konusu degil...
    ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• Fatih Tekke, ki kendisi tartismasiz Avni Aker'in gördügü en yetenekli kramponlarin ikisinin sahibidir, yanlis üstüne yanlis yapiyor. Bunlari söyleyince sanki adama bir garezim varmis gibi algilanmaktan rahatsiz olsam da "kayitsiz sartsiz Tekke" diyen arkadaslardan en azindan buranin bir forum oldugu gerçegine istinaden "anlayis" rica ediyorum.

Fatih Tekke Trabzonspor'lu falan degildir, olamaz. Zaten is ahlaki olan bir adam iseolmamalidir. O profesyoneldir. Trabzonspor'lu ise gidecegi takim günün birinde Trabzonspor'la karsilastiginda penaltiyi taca atmalidir. Bunu yapabilir mi? Yapamaz. Yapmamalidir. Çünkü o Trabzonspor'lu falan degildir, profesyoneldir. Bu isi para, kisisel tatmin için yapmaktadir. Tüm diger futbolcular gibi... Çikip "ben Trabzonspor'dan sikildim, profesyonelim, ayrilmak istiyorum" derse simdi "aslan Fatih" diyen kitlenin büyük bir bölümünün tepkisini çekecegini bildigi için demagoji yapmaktadir.

"Ben Trabzonspor'luyum, ayrilacagim, insallah Avrupa olur, bu kadar net!" Güler misin, aglar misin? Geçmiste BJK ile görüsmeye gittiginde üzerinde bordo-mavi forma mi vardi? Ne Trabzonspor'lulugu bu? Gitmek istemesini normal karsiliyor ve saygi duyuyorum. Ama benim de içinde bulundugum taraftar kitlesine salak muamelesi yaptigini düsündükçe de sinirleniyorum. Öyleyse ben de Trabzonspor'luyum, bu sene Kadiköy VIP'den kombine alip Tümer formamla fb'yi destekleyecegim, bu kadar net o zaman!

Bir söz de baskan "satmayi düsünmüyoruz, ama ilerde sartlar neyi gösterir bilemeyiz" dediginde is bilmezlikle, bos konusmakla suçlayan arkadaslara... Ne dersiniz, sartlar degismeye basladi mi?

Yorum

• Yeter artik ya giderse gitsin nereye isterse oraya gitsin artik trabzonspordan ayrilacagim diyen adamdan hiç bir sey beklemiyorum.ister avrupaya gitsin ister cehennemin dibine.Ama unutmasin onu Fatih Tekke yapan Tranzonspordur.Her defasinda trabzonsporlulugu ile övünülen fatih tekkeden ben dün su açiklmayi beklerdim.Trabzonspor benim vatanim evim herseyim hayatim avrupaya gidersem giderim ama gidemessem canim takiminda bos mukaveleye bile imza atarim demesiydi.Ama o ne yapti açik kapi birakti ve kesinlikle bu sezon trabzonspordan ayrilacam dedi.Ama avrupa olur ama baskasi dedi.O zaman baska söze gerek yok fatih efendi senin trabzonsporlulugun parayla satin aliniyor galiba ben bunu gördüm burdam.Hiç bir futbolcu ama hiç bir futbolcu trabzonspor takimindan büyük degildir.olamazda git. arkana bakmadan git.Avrupaya gidersen amenna ama yurtiçinden o malum takima gidersen seni bu taraftar siler.Hemde hiç yasamamis gibi siler.Bunu unutma Zaten ben inaniyorum ki sen trabzondan baska hiç bir yerde bu kadar el üstünde tutulmassin unutma

BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

• FatihIn açiklamalari kelimesi kelimesine
          "Fatih:Bana sormadan Yaziyorsunuz zaten 1 aydir
          gazeteci: duyduklarimizi Yaziyoruz
          fatih: Heee bulamayinca Yaziyorsunuz Yazacaksiniz yani
          gazeteci: Halkin gerçekleri ögrenmesi için
          Fatih : Yazdiktan sonra gerçekleri ögrenmeye gerek yok
          baska bir soru sorucaksaniz sorun biraz sonra gidicem hemen
          gazeteci:Baskanin bir açiklamasi var...
          Fatih: biliyorsun ali kemal abi yurdisindaydim 10 gündür yurtdisindaydim yeni geldim 1 aydir millet yazip çiziyor oynuyor benim SÖYLEDIGIM SEYLER HER ZAMANAYNI YINE TEKRAR EDIYORUM TRABZONSPORLUYUZ TRABZONDA DOGDUK AMA TRABZONSPORDAN AYRILACAGIM NET BU YURTDISI OLACAK ALLAH NASIP EDERSE

Burada da izlemek isteyenler için link:

SuperSpor Fatih videosu

Yorum

• üç perdelik komedi, iki perde indi simdi sira son perde de[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

• Bu konuyu kapatsak artik daha neyi konusacagizki.

Adam dedi diyecegini ve gitti.ama sunu soyleyeyim lafla trabzonlu olunmaz.Perhaps in dedigi gibi tabzonsporluyz ama gidip vipten feneri izleyecegiz bu kadar net.Bu mudur trabzonsporluluk.

Bakin olcagi soyleyeyim fatih baska bir takima gidebilir bu fenerde oabilir basarili olur yada olmaz, artik konusmak neyi getirir bilmiyorum.

Artik su inancimd kalmadi alt yapida oynayan cocuklarin hayalinin avni aker olmadigini dusunuyorum.belki simdi dusunuyolar ama ilk macta hemem hayalleri ya avrupa ya istanbul.

Galiba Trabzonluluk yada daha dogrusu Tarbzonsporluluk bizim bekledigimiz gibi olmuyo. bize sadece vasatlar kaliyo.parlayipta trabzonda kalan kac tane trabzonlu topcu var.Son yillarda.

Para her seyi siliyo.Hemsehriligi bile.

Yorum

• </STYLE>
                <DIV ="news_title">Tekke israrinin sirri çözüldü</DIV>
                <DIV ="news_title"></DIV>
                <DIV id=c&#111;ntent style="PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-LEFT: 10px; FONT-SIZE: 13px; PADDING-BOTTOM: 10px; COLOR: #000000; LINE-HEIGHT: 18px; PADDING-TOP: 0px; FONT-FAMILY: verdana, arial">Internetspor.com yazari Sedat Tunali parçalari birlestirdi ve Fenerbahçe'nin neden bu futbolcuda israr ettigini yazdi. Iste Tunali'nin yazisi...

-Saygideger okuyucu;

Bir konuyu açiklayarak baslamak istiyorum.

Birazdan okuyacaginiz yazida sözü edilenler, tamamen duyuma ve 20 yillik gazetecilik birikiminin destekledigi iliskiler ve sezgi gücüne dayanmaktadir.

Bu ülkenin gelmis geçmis en ünlü dolandiricilarindan birinin deyisiyle; ?rüsvetin belgesi mi olur pezevenk!? özdeyisi! gibi, asagida okuyacaklarinizin da belgesi yoktur, lütfen okurken isin bu tarafini da unutmayin. Ancak kulüplere yakinligi olanlar, kisisel iliskilerini kullanarak söylediklerimi kolayca teyit edebilirler.

Biliyorsunuz Fenerbahçe; Trabzonspor"un ve Türkiye liglerinin 1 numarali golcüsü, zor gollerin kolaycisi, Trabzon sehri ve takimiyla bütünlesip, minik taraftarlarin ?Fatih Tekke ve goooolll? civiltilarinin kaynagi Fatih Tekke"ye talip. Ve bunda sportif açidan bakildiginda anormal olan hiçbir sey de yok. Ayni sekilde Trabzonspor da Fenerbahçe"nin olmazsa olmazi Alex"e talip olabilir mesela, tutan mi var?

Daha lig devam ederken duydugum, ama yazilmasi için yeterince veri sahibi olmadigim bir konu son günlerde yine gizli gündeme girivermis. Lafi uzatmayalim!

Lig devam ederken Alex"e sözlesmenin uzatilmasini teklif eden Fenerbahçe yöneticileri Brezilya"li yildizdan su yaniti almislar: Türkiye"de bir sartla kalirim! Fatih Tekke"yi alip Anelka"yi gönderirseniz!

Sevgili okuyucu, bir kez daha yineliyorum. Bunlar sadece duyum. Ama pek çok Fenerbahçeli meslektasimdan benzer seyleri duydugum için yazmakta bir beis görmüyorum artik.

Devam edelim;

Simdi anladiniz mi Fenerbahçe yönetiminin Fatih Tekke konusunda neden bu kadar israrci oldugunu ve medya dahil tüm dezenformasyon kanallarini kullanarak Tekke"yi Trabzon"dan koparmak istedigini?

Futbol takimlarini sadece ?duygu gözü? ile degil, mantigini ve futbolun evrensel dogrularini da isin içine katarak izleyen her Fenerbahçeli, takim içinde Anelka"ya karsi bir ?sogukluk? oldugunu zaten biliyor.

Parçalari birlestirelim;

Takimda Brezilyali kligi oldugu açik, üstelik bu ille de kötüye de yorulmasi gereken bir sey degil. Aksine, yabani oyuncularin ayni ülkeden olmasi çogu zaman tercih edilesidir. Ama Brezilyalilarla Anelka arasinda , en azindan saha içinde bir ?uyum? oldugunu kim söyleyebilir?

Neymis;

Fenerbahçe, sahalarimizin gördügü en yetenekli yabancilardan biri olan Alex"in sözlesmesini uzatmak istiyorsa Fatih Tekke"yi transfer edip, Anelka"yi da göndermek durumundaymis!

Üstelik Anelka için en az 16 milyon yuro bonservis ücreti belirleyen Fenerbahçe yönetimi, Fatih Tekke"yi 8 milyon yuroya mal ederek bir tasla üç kus vurmanin hesabini da yapiyormus!

Trabzonspor"un en ?saglam? duruslu yöneticisi Ibrahim Haciosmanoglu"nun; ?Anelka 16 ise Fatih Tekke 32"dir? açiklamasi artik ?ironi? olmaktan çikmistir.

Zira futbolcularin degerini geçmisleri degil istatistikleri belirler. Fatih- Anelka istatistigi yapmamiza gerek yok, sayfanin bir yarisi bos kalir, malum.

Tüm bunlar bir yana, Alex"in ?kalmak? için öne sürdügü sartin ?Fatih Tekke? olmasi, hem kendi hem de Fenerbahçe adina en büyük talihsizliktir. Zira Alex nasil becermisse, Fenerbahçe"nin parayla ?satin alamayacagi? tek futbolcuyu bulmus ve kendi yönetimini sikintiya sokmustur.

Fenerbahçe yönetimi Alex"i Türkiye"de tutmak için baska formüller üretmek zorunda. Kendi adima Alex gibi bir ustanin ligimizde kalmasindan yanayim..Futbolun ?sanatçisi? kaç kisi var ki zaten..

Hasili;

Fenerbahçe Yönetimi daha ?gerçekçi? çözümler üretmelidir. Trabzon en büyük silahini, kaptanini, rakibine ?satacak? degil herhalde!!

Alex ille de Fatih Tekke ile birlikte oynamak istiyorsa bunun baska yollari da var üstelik!

Dimyat"a pirince gidenler evdeki bulgura son bir kez bakmayi unutmamali..</DIV>Kaynak: Internetspor Edited by: Emin
                Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
                M. Akif ERSOY

Yorum

• buradan basiretli yönetim ve baskani bir kez daha kutluyorum...

fatih'in mutlaka gitmeyi kafasina koydugunu, avrupa olmazsa fenere de gidecegini bildikleri için kesin konusup atip tutmadilar..futbolcular böyledir iste...sultan tekke de olsa..
                  Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• iste bu maalesef grknlmk kardes.bu gerçegi bir türlü kabullenemiyoruz ya da kabullenmek istemiyoruz.isin içine para girince ne memleket kaluiyo ne takim sevgisi ne idealler..simdiki topçularin derdi varsa yoksa para ve lüks yasam maalesef
                    t.akyildiz

Yorum

• Yar Saçlarin Lülelüle TRABZONSPORLU FATIH !?!![img]smileys/smiley11.gif[/img]sana güle güle

Ve Fatihten beklenen açiklama geldi ve gidecegini açikladiama tam adres belirtmedi insaallah avrupa olur dedi ya olmazsa sevgili fatih ya olmazsa...

Yorum

• 'Trabzon dan ayrilmak istiyorum. bu kadar basit' dedi.. bu kadar basit.. kaptan bizi birakmaz diyen milyonlara verdigi yanit buydu fatih'in.. bu kadar basit ne demek yahu!! biktim artik, gelmeyin ustume dercesine..

Yorum

• haftalardir anlatamadik bazi arkadaslara..yok satilamaz, yok bilmem ne..yok etik ilkeler yok silah verilir mi..bunlar bos seylerdi, simdi ortaya çikti..kral çiplak..

adam kafasina koymus gidecem de gidecem diyor..yönetim, senle devam etmek, sampiyonluk yasamak istiyoruz diyor o hala gidecem diyor..

o zamanda, mantikli, basiretli, gerçekçi kulübün menfaatini düsünen bir bir yönetim de en fazla parayi verene satar..olay bu kadar basittir..

Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Bu Kadar Basit!

ne güzel açikladi.bir cümle ile bu kadar basit.bu kadar basitmi gercekten birakip gitmek.bu kadar basit mi.

demekki basit futbolcu basitçe gidiyo.

bu kadar basit.

Yorum

• İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi

haftalardir anlatamadik bazi arkadaslara..yok satilamaz, yok bilmem ne..yok etik ilkeler yok silah verilir mi..bunlar bos seylerdi, simdi ortaya çikti..kral çiplak..

adam kafasina koymus gidecem de gidecem diyor..yönetim, senle devam etmek, sampiyonluk yasamak istiyoruz diyor o hala gidecem diyor..

o zamanda, mantikli, basiretli, gerçekçi kulübün menfaatini düsünen bir bir yönetim de en fazla parayi verene satar..olay bu kadar basittir..

o Kadar basit olmamali o is
                              Tamam fatih bu ve daha önceki açiklamalariyla Trabzonsporla olan fiili bagini koparmistir saygi duymasamda güle güle derim
                              ama fiyati çok verene satmak degildir basiretli olmak
                              Anelkayi satip ondan daha verimli fatihi koyacaksa yerine anelkaya verilen paradan daha çokunu vericek yok sa fatih matih yok
                              ana sayfa mesajinda yaziyor Fb nin transferleri sadece kendisini güçlendirmek çin degil rakibi de güçsüzlestirmek için
                              Fatihin febe ye satilmasinin hiç bir sekilde kabul edilebilir satis fiyati yoktur.
                              Neden Avrupa degilde fb ye vermek istiyor yönetim?
                              aradaki tekliflerde ki fiyat farkindan dolayi mi?
                              Ihtiyacimi var bu yönetimin?
                              madem paraya ihtiyaci vardi futbolcu satmak için bu mevkiye geldi yönetimi onu oraya getiren indirmesinide bilir
                              Olagan üstü kongre müessesesi kapi gibi duruyor allaha sükür

Yorum

• Fatih futbol hayatina avrupada devam etmek istiyor. Bu onun en dogal hakki. Bunda gücenecek darilacak hiçbirsey yok. Bize düsen ona basari dilemektir. Bir dip not.... Caninizi sikmayin Fatihin Fener ile isi olmaz...

Yorum

Çalışıyor...
                                X