Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya fatih giderse neden ligden cekilecekmisiz !!!onu anlamadim Fatih trabzonspordan üstünde mi ligden cekilecegiz Trabzonspor Fatih olmadan vardi Fatih varken vardi Fatih gittikden sonra da olacak. Fatihin avrupaya gitmesine raziyim ama fenere giderse birdaha trabzonsporun menfatleri icin gittim diye trabzonsporu anmasin. INsallah yönetim dogru karar verir, hersey para olmamali, az cok onlarin forumlarini okuyorlarsa bu hainligi bize kimse yapmaz
    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• fatih ezige verecek yürek kimsede yok ben fenere vereceklerini sanmiyorum

Yorum

• Fatih Tekke'nin gitmesi ile ilgili düsüncelerimi paylasmistim. Gitmesinde bir mahsur yok. Hatta Fenerbahçe'ye de gidebilir demistim. Tabi daha iyisini alacaksa yönetim..

Iste burada çok ciddi soru isaretleri var. Trabzonsporlu olusuyla degil, vaadleriyle seçilen bu yönetim kurulunun su ana kadar ki icraatlari, herkesi oldugu gibi beni de tatmin etmiyor.. Gideni arar hale gelecegimizden endise ediyorum ki bunun örnegini bu sene yasadik.. Gönderdik 9 futbolcu devre arasinda, aldik yerine 5-6 futbolcu.. Defanstaki uzun arkadas disinda digerleri fos çikti.. Yazik..

Simdi benim istedigim baska bir sey var..Çok degil, bir kaç ay önce Kayserispor yönetimi açiklama yapti.. "Resmen Yattara'ya talibiz.. Kulübe teklifimizi ilettik, cevap bekliyoruz.."Peki biz neden Tuncay'a, Alex'e, Hasan Sas'a, ne bileyim mesela Tümer'e talip olmuyoruz. Neden çikip teklif götürmüyoruz.. Kamuoyuna neden basin açiklamasiyla duyurmuyoruz.. "Tuncay Sanli'ya talip oldugumuzu Fenerbahçe Kulübü'ne bildirdik, yanit bekliyoruz" seklinde ne için beyanatta bulunmuyoruz.. Bu tip girisimlerle taraftarin gönlünü fethedin.. Vay be, para var anasini satayim dedirtin.. Tamam para var.. Ama kulübün degil, baskanin.. Ne yapalim baskanin parasini biz.. Parasiz baskanlar Faruk Özak,Özkan Sümer ve Atay Aktug döneminde geldigimiz noktalara bakin, bir de parali baskanlarin, yani M.Ali Yilmaz ve Nuri Albayrak döneminde geldigimiz noktalara bakin..

Parali baskan, ticaret erbabidir.. Is adamidir.. Elindeki mali, ederinin üstünde bir fiyataalici buldu mu satar.. Biz yillarca afedersiniz kiçimizi yirtmadik mi parali baskan baskan diye.. Aha iste size parali baskan..

Son sözüm Tekke'ye; muhabir ters köse soru soruyor.. "Baskan, seni Fenerbahçe'ye sattik derse, ne yaparsin?" Fatih Tekke'nin cevabi; oturur, konusuruz..

Ben, Trabzonsporluluk kültürünü tasiyan, en azindan yönetimden daha Trabzonsporlu olduguna inandigim kaptandan su cevabi beklerdim; "Baskan öyle bir sey demez.."
        Fırtına olarak başladı, sahici bir ihtilâle dönüştü, uzun zamandır “sadece” bir efsane..

www.fikirbahcesi.net

Yorum

• Daha önce de söyledigim gibi, yönetimin Fatih'i Fener'e satacagina inanmiyorum. Ama bu dünya alem-i imkândir. Eger böyle bir sey olursa hazirlikli olmaliyiz. Her seyden önce Trabzonspor'un basinda bulunmanin kimseye keyfi davranma hakki vermedigini göstermeliyiz.

Papila ve Biçakçi federasyonuna karsi yaptigimiz protesto yürüyüslerini hatirlayiniz. Eger bu yönetim Fatih'i Fener'e satarsa, hazirliklarimizi tamamlayip daha büyük protestolar düzenlemeli ve yönetimi istifa etmek zorunda birakmaliyiz. Herkes Trabzonspor taraftarinin gücünü görmeli.

Tabii umudumuz odur ki tahminlerimizde haksiz çikmayalim ve Fatih'in Fener'e satilmasi gibi bir durumla asla karsilasmayalim. Yine umudumuz odur ki yönetim icraatlari ve beyanatlari ile "nasil da süphe ettik, ayip oldu" dememizi saglasin.
          "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

• bu konu durduk yere yine niy ealevlendi anlamadim. baskan böyle bi anlasma yok diyo. fatihin sadece avrupaya gitmek isterim dediginide biliyoruz. e yeni hoca geldi hiç bi yildizimi birakmam diyo. bütün bunlara ragman sanki fatihi sattilarda yeni bi açiklama yapmislar gibi bi hava var burda...
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• arkadaslar yönetimi vefatihe yüklenenlere söylüyorum yöntm. göndermicez diyo fatih gitmiyeceyim diyor bir bildiginiz varsa söyleyin
              y.QLQ 28+61& nbsp;& nbsp;ÖLÜMÜNE TRABZONSPOR

Yorum

• yav gökdeniz oalyini hatirladim birden o gitmeyecegim diyordu yönetim yollamayacagiz diyordu ne oldu sonra? imza atmadi mi fenere. sonra ne olduysa olmadi. biz fenere gicigiz ama tüm iyi futbolcualrimizin adi onlarla aniliyor. bu ne is böyle?
                Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• Gitmiyoooooooor.GIT- ME- ME- LI.
                  Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• SOK SOK SOK..!

Fatih Tekke konusunda haberler yapan Istanbul Medyasi hakliymis..!

Fatih son dönemlerde Fener'e 3 imza defa IMZA atmis. Iste belgeleri:

Imza 1

Imza 2

Imza 3

Fatih olayi dogrulamis ! [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                    Trabzonsporlu olmak...
                    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• üzülmemek alde degil[img]smileys/smiley4.gif[/img]

ellerine saglik[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• evet itiraf ediyorum benim bu imzadan haberim vardi [img]smileys/smiley18.gif[/img]

çok ama çok üzgünüm [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                        Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
                        BMN Tsira TRABZON

Yorum

• 1. imza çok güzel atilmis[img]smileys/smiley4.gif[/img]Bir imza da Lazaroni'den geldi. Son dakika imzasi[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

<TABLE cellSpacing=2 cellPadding=2 width="100%" align=center>
                          <T>
                          <TR>
                          <TD vAlign=top>
                          <H3>"Türk futbolu asama katetti"</H3>
                          <DIV id=metin>Trabzonspor teknik direktörü Lazaroni, dün Trabzon ile resmi sözlesme yapip, tesisleri ve sehri gezdikten sonra bugün Istanbul'a döndü.

Sabiha Gökçen Havaalani'nda sorularimizi yanitlayan Lazaroni, takimdaki yildiz oyuncularin hiç birinin satilmayacagini bir kez daha vurgulayarak "Hiç bir yildiz oyuncuyu sattirmam. Zaten yönetim de söz verdi. Takimdaki hiç bir yildiz oyuncu satilmayacak" diye konustu.

</DIV></TD></TR><? if ( 'videoo' == '' ) : ?>
                          <TR>
                          <TD></TD></TR><? endif; ?><? if ( 'var' == '' ) : ?>
                          <TR>
                          <TD></TD></TR><? endif; ?>
                          <TR>
                          <TD align=right>03.06.2006</TD></TR>
                          <TR>
                          <TD align=left>
                          Kaynak : DHA</TD></TR></T></TABLE>
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Ilk imza, Rüstü'nün yaptigi açiklamalarin resmidir. Madara ediliyor ya hani... iste onun resmidir bu imza. [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• Vay TEKKE vay ...Böyle imza kainatta yok bee. Helal olsun kaptan sana ..Bak bende üzüldüm simdi bu imzaya ..[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Bu arada Simal Yildizi her zamanki gibi ..yani bildigimiz Simal ...tesekkürler..

Özellikle birinci imza SÜPER[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• O zaman Rüstü'nün göbek adi MADARA olsun.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

Çalışıyor...
                                X