fatih avrupaya devre arsinda gidecektim dedi zaten klüpte evetondu.ama zannedersem 3 milyon avro önermisler o yüzden gitmemis olabilir.ama bu yaz ve gelecek sezon fatihin trabzonspor formasi giyecegini düsünmüyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Rubin Kazan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
febe yi savunamam buna dilim varmaz ama baskanlari çok mantikli konustu biz teklifimizi trabzonspora ilettik dedi bunda abes bir olay yok ama o febe basini nasil oluyor da hala bu haberleri yazabiliyor anlamis degilim bu kadar mi tarafli olunur bu kadar mi yalan haber yapilir etik diye bir kavram bunlarin lugatlarinda yok mu fener sagsol ile ugrasacagina ben hatayi nerede yaptim da bu 17 kulüp bana düsman oldu diyecegine gazeteleri alsin usaklarinin yazdiklarina bir baksin hatayi nerede yaptigini bulur BU SABAH GRUBU KESINLIKLE VE KESINLIKLE FENERIN USAGIDIR...Kaptanim ugrastirma bizi çik at imzani uzat sözlesmeni biz seni avrupaya her zaman göndeririz trabzonsporla mukaveleni uzatmanin sana bir zarari olmayacagi gibi istedigin sey olacak kulübe para kazandiracaksin febe ve medyasinin sesini keseceksin TARAFTARINI SEVIYORSAN SÖZLESMENI UZAT KAPTAN...UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Sanki yeni bir seymis gibi medyanin tavrina sasiyorsunuz... Aziz yildirim bosuna mi spor müdürlerine passat marka arabalar aldi... Trabzonspor'lu bildiginiz spor yazari Futbol Extra dergisinin sahibi Mehmet Tahir Kum Aziz Yildirim yalakasidir Fenerbahçe sempatizanidir... Azizden ne almistir bilemiyorum ama bizim adamlar böyleyse varin gerisini siz düsünün....Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
Arkadaslar sabah grubuile olan hadiseyi tekrar hatirlayalim. Hangi gazete bölge temsilciligi kapatmak zorunda kalmisti? Selahattin Duman kisisi size neyi hatirlatir ? o olaydan sonra uzunca bir zaman "Trabzonspor" ismi sadecespor sayfasinin lig fikstüründe vardi. Ve ayni zihniyetin baska versiyonu sahnede...
kimin ne oldugunu ne olacagini az çok geçmis söyler bize.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Malesef bu yönetim de sinifta kalmistir.Fatih'i satmak için seçilmislerse aferin onlara.Istanbul kulüpleri kendi öz çocuklarini 10-12 yil oynatiyor , biz 3-5 yilda bikiyoruz.Bu lükse sahip degiliz.Fatihi satan ya da onun için zemin hazirlayan TRABZONSPOR düsmanidir.(buna Gökdeniz,Hüseyin,Ufukhan dahildir)2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Tüm TRABZONSPORLULARA sesleniyorum.Hami ye oynanan oyun simdi Fatihe oynaniyor.Eger FB ye satarlarsa o kulübü baslarina yikacagiz.Trabzonspor sahipsiz degil.Tüm taraftarlarimiz artik uyansin.Eger hedef sampiyonluk ise bu elindeki en iyi oyuncuyu satmakla olmaz...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Ben kongre üyesiyim.Sayin taraftarlar artik sesimizi duyuralim.Baska taraftarlar neler yapiyor biz daha Sabah Grubu ile ugrasiyoruz.O zaman benim baskanim çiksin canli yayinda bizim hele de FB ye satilacak topçumuz yok desin.Hala daha teklif varmis,yönetimle görüsecekmis YAHU adamlardan Tuncay Sanli yi iste bakayim seni ne yapiyolar.Sayin baskan ALBAYRAK, SN. Basbakan araciligi ile FB ye kiyak mi çekecek...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
TRANSFER ASKIDA
31 Mayis 2006 Çarsamba
<TABLE height=1 cellSpacing=1 cellPadding=1 width=1 align=left bgColor=#021134>
<T>
<TR>
<TD vAlign=center align=middle></TD></TR></T></TABLE>
Bugün ögleden sonra bazi internet siteleri ile haber ajanslarindan kamuoyuna yayilan haberlerde, Baskanimiz Aziz Yildirim?in Trabzonsporlu Fatih Tekke ile her konuda anlasarak el sikistigi yolundaki haberler üzerine, Baskanimiz Aziz Yildirim yurt disindan internet sitemizi arayarak açiklamalarda bulundu.
Baskanimiz Aziz Yildirim bugüne kadar Fatih Tekke ile bir araya gelmediklerini söyleyerek konuyla ilgili olarak su açiklamalari yapti: "Ikinci Baskanimiz Nihat Özdemir?in dün açikladigi gibi; Trabzonspor Baskani Sayin Nuri Albayrak?a Fatih Tekke için niyetimizi bildirdik. Kendisi yeni antrenörleri göreve basladiktan sonra Fatih Tekke konusunda karar vereceklerini bildirdi. Sözlesmesi bulunan bir oyuncu ile kulübünden habersiz pazarlik yapmak, kulübümüzün kurumsal yapisina aykiri oldugu gibi, FIFA?nin kurallari anlaminda da mümkün degildir. Bu kurallari bilmeyenler özellikle bu transfer konusunda gereksiz yayinlar yaptilar. Sayin Albayrak yeni hoca gelinceye kadar transferi askiya almak istediklerini ve hoca geldikten sonra karar vereceklerini söylemistir. Kulübümüz Trabzonspor?un kararini beklemektedir. Bunun disinda el sikismak, ön anlasma imzalamak veya transferin bittigini söylemek mümkün degildir"
fenerbahce.org...anti-klişe timi...
Yorum
Yorum