Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Simal yildizi abi
    elini öpeyim dert görmesin
    ne kabalaigi az bile yazmissin
    gerçek 3 in birinin resimlerini koysa idin yinede bunlara az olurdu

Yorum

• "gerçek 3 in birinin resimlerini koysa idin yinede bunlara az olurdu"
      +1

Yorum

• dün baskan ya da yönetimden birisi çikip dogru dürüst , satmiyoruz kardesim deseydi zamaninda ve kesin bir dille, bu haberler çikabilecek miydi?

suçu baskalarinda degil, ,içimizde arayalim.
        There is much fish in the sea than has ever come out of it

Yorum

• Adi heriflere bakin...

Tekke, başkanın evinde kalıyor!

Rahatsızlığı nedeniyle milli takımdan ayrılıp İstanbul?a gelen Fatih
          Tekke?nin, Aziz Yıldırım?ın evinde kaldığı iddia ediliyor. Golcü
          oyuncunun Fener ile 3 yıllık sözleşmeye imza attığı, Trabzonspor?un da
          8 milyon Euro?luk teklife ?evet? dediği ileri sürülüyor. Yıllık 2.5
          milyon Euro önerilen Tekke?nin, en geç bir hafta içinde resmi
          sözleşmeye imza atması bekleniyor.</font>
          Edited by: FatihTekke9
          Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

• Kardesler angut.com Tekke'nin fenere kesintransfer oldugunu ana sayfadan duyurdu bunun üzerine Kulubümüzün As Baskani Hasim Seyidoglu bu transferi yalanlayinca bu arkadaslar her zaman oldugu gibi cümle aleme rezil oldular.

Fakat gün dogmadan neler dogar demis atalarimiz bu sebeptendirki biz camiya olaraktavrimizi koruyalim,keser döner sap döner gün gelir hesap döner....Ben bu feneri zerre kadar taniyorsam Tekke'nin pesini birakmaz bunlar o yüzden söz gümüs sukut altindir.

Eziklerin eski basin sözcüsünden aldigim bilgi dogrultusunda fener 4 koldan baski kuruyor Trabzonspor'a bekleyelim ve görelim bakalim ne olucak.
            Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• abi bu fotomac resmen se ref siz ya,,,dünkü fatih in açiklamalarini nereye çekmisler gördünüzmü?bu kadar terbiyesizlik olamaz ya,forum kurallari olmasa ana avrat kayicam artik çok sinirlendim yaaa[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• @ coach

Güzel kardesim Fatih'in satilmasina müsaade edecekyönetim kurulu üyelerini daha Türkiye Cumhuriyeti sinirlari içindeanalar dogurmadi.Helede resmi sitedeki Fatih'in ve asbaskanin son olarakta baskanin NTV'deki açiklamalarindan sonra.

Bu yüzden artik bu konunun tartisilmasinin herhangi bir yarar saglayacagini düsünmüyorum.I..t.ler af ..kur .sun dursun.Son sözü Sevgili simal yildizi söylemis zaten.Bize sadece [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]düsüyor.
                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Bu s.e.r.e.f.s.i.z.l.e.r çizmeyi iyice asti midem iyice bulandi bunlar nekadar yüzsüz ne adi yaratiklarmis hergün açiklama yapiliyor ama onlar yine bildigini okuyor neymis Fatih 3 yillik anlasma yapmis mista falan filan, tamam hergün bunlara cevap verilmez ama bence yönetim yinede pasif kaliyor kardesim çikacaksin Fatihle tv ye diyeceksinki bunlar hadlerini astilar böyle birsey söz konusu degil Fatihin transferi ezikler disindaki takimlara olabilir sadece diyeceksin ve yalan haber yazanlari mahkemeye verecegini söyleceksin, baska yolu yok
                  KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                  Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi

düdüklere gitmesini istemiyorum, avrupada herhangi bir köy kasaba mahalle takimina gitmesine bile raziyim.

Metin Abi özlettin kendini araya uzun zaman girmesin lütfen[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                    Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

• ne mutlu seni s..... ............kk fenerbahçeeeeeee
                      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Fatih'imizin;

?Ben Trabzonspor?un kaptaniyim. Benim yapacagim her hareket Trabzonspor?un menfaatine olacak. Kimse benim Trabzonsporlulugumu tartismasin.''

?Trabzonspor sevdalilarini üzmem?

''Trabzonspor beni Fatih Tekke yapmistir.''

Sözleri herkese kapak olsun.Bizansauydurma haber yapmayin diyoruz ama bizans basini kaldigi yerden devam ediyor! Allah sizi nasil biliyorsa öyle yapsin!!!
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• @ thepatfhinder

Allah degil kardesim,O sonsuz merhamet sahibi onlara acir.Ben o na .mu.s yoksunlarini seytana havale ettim.Onlarin hakkindan ancak seytan gelir.
                          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

Arkadaslar, latifedeki kabalik için kusura bakmayin.

abi ellerine saglik

Yorum

• İlk olarak FatihTekke9 tarafından gönderildi
                              Adi heriflere bakin...

Tekke, baskanin evinde kaliyor!
                              Rahatsizligi nedeniyle milli takimdan ayrilip Istanbul?a gelen Fatih Tekke?nin, Aziz Yildirim?in evinde kaldigi iddia ediliyor. Golcü oyuncunun Fener ile 3 yillik sözlesmeye imza attigi, Trabzonspor?un da 8 milyon Euro?luk teklife ?evet? dedigi ileri sürülüyor. Yillik 2.5 milyon Euro önerilen Tekke?nin, en geç bir hafta içinde resmi sözlesmeye imza atmasi bekleniyor.

ya bu habere nasi gülecem bilmiyorum[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• bizans oyunlarinda üstlerine yok bunlarin bizans tiyatro ödüllerini versinler bunlara

Yorum

Çalışıyor...
                                X