Eger bu sene hakikaten sampiyonluga oynayacaksak ve böyle bir tkim kuruluyorsa Fatih gönderilmemeli, ama görülüyorki Fatih avrupaya gitmek istiyor eger iyi para verilirse satilsin Milan Sheva için sitesinde veda ve tesekkür yazisi yayinladi biz de bu olgunlugu gerekirse göstermeliyiz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Rubin Kazan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
fatihi fenere veren yönetim yarin istifasini versin84 ruhunu geri getirecek yönetim buysa yaziklar olsun.eger fatih fenere giderse artik bu yönetimi tanimam.açikca sölesinler böle bir niyetleri varsa
ve azcik serefleri varsa yarin istifa ederler.22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim
Yorum
-
İlk olarak emre81 tarafından gönderildiEger bu sene hakikaten sampiyonluga oynayacaksak ve böyle bir tkim kuruluyorsa Fatih gönderilmemeli, ama görülüyorki Fatih avrupaya gitmek istiyor eger iyi para verilirse satilsin Milan Sheva için sitesinde veda ve tesekkür yazisi yayinladi biz de bu olgunlugu gerekirse göstermeliyiz
Dikkatinizi celp ederim Sheva,Chelsea'ye gitti.Inter'e gitseydi ayni tesekkür ve veda yazisi yazilirmiydi?Fatih, Fener'e giderse ona tesekkür edemem,üzülürüm.Yillardir verdigimiz mücadelenin bosuna olduguna karar veririm.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
FATIH'TEN KORKUYORUM
FUTBOL terörünü kendisini yönetici zannedip, rant pesinde kosan insanlarin çikardigini yineleyen Rüstü, 'Bu kisiler camialari birbirine düsürüyor. Onlari durdurmanin yolu yöneticilere belli vasiflar getirmektir. Bazi futbolcular da bunlara ayak uyduruyor. 3-5 tane böyle oyuncu var. Kellelerini koparmak lazim. Parasi olanlar gelip yöneticilik yapiyor. Avrupa'da böyle bir sey yok. UEFA kriterlerini hep erteledik. Çünkü uyusacak durumda degiliz' diye konustu. Tecrübeli kaleci 'Su anda kalecileri zor duruma düsürecek bir kisi var; o da Fatih Tekke. Karsisinda oynamaktan korkuyorum. Çünkü kalecileri her an madara edebilecek duruma düsürebilir' ifadesini kullandi.
arkdaslar rüsdünün yapdigi açiklamay bakarmisiniz[img]smileys/smiley36.gif[/img]22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim
Yorum
-
Kendisi de bir kaç defa madara oldu[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
yönetimin yapacagi tek sey fatih'i avrupa sevdasindan vazgeçirmek..baska da birsey yok..
fatih illa gidecegim derse ve fener avrupa kulüplerinden iki kat fazla para verirse fatih fenere satilir, satilmali..
4 milyon eur farktan söz ediliyor..trabzon kulübü 4 milyon euru elinin tersi ile itip ucuza avrupaya futbolcu verecek kadar enayi vezengindegildir..ne mi olur? yarim veya bir sezon sonra o avrupa kulübünden fatihi daha ucuza alir fener..daha da karli olur..zaten seneye bosta kaliyor fatih..belki de hiç para vermerden alir..
o yüzden fatih kalsa da mutlaka yeni sözlesme imzalatilmali..Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
Bu is neden bu kadar uzadi anlamak mümkün degil.Trabzonspor'lu Fatih için mukavele yenilemek bu kadar zor mu ?Sartli olarak uzatirsin mukaveleni gerçekten Avrupa'dan teklif gelirse degidersin.
Kazandigi ve aklini kullanirsa ileride muhtemel T.D.ile kazanacagi daha çok para var Trabzonspor'dan.
Eger profesyonel olarak düsünürse Senol Ustaömer gibi ezik fener camiasinin bir kenarina tutunarakeziklere köseyazarligi yada Ogün Temizkanoglu gibi camiadan olmasada taraftardan kopuk olarak Trabzonspor adina köeyazarligi yapar.Tercih Fatih'in ona yol gösteren bir agabeyi yok mu acaba ?Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Naim
Fenerin duvarina iseyen köp.ek lerden baska hiç bir fb li mevzuya tesekkür etmemiz gereksiz
ayrica bu olay bitmistir zannedersem
"Takimdaki hiç bir Türk oyuncu satilmayacak"
Trabzonspor'a 1 yil opsiyonlu toplam 3 yillik imza atan Brezilyali Teknik Direktör Lazaroni çok önemli bir açiklama yapti.
"Fatih ve Gökdeniz'in durumu ne olacak? Bu futbolcular hakkinda ne düsünüyorsunuz" sorusuna karsilik "Baskan ve baskan yardimcisi bana söz verdi. Kadrodaki hiç bir Türk futbolcu satilmayacak" cevabini veren Lazaroni, özellikle Fatih Tekke'nin Fenerbahçe'ye transfer haberlerine son vermis oldu.
Yorum
-
Biraz bos bir tartisma oluyor gibime geliyor.Fatih sadece Avrupa'ya teklif gelmesi halinde gidecegini söyledi.Biraz Türkçe bilen herkes bunu anlar.Fatih Türkiye'de Trabzonspor'dan baska bir takimda oynamaz.Açiklamasina bakin 'BEN SEREFSIZ DEGILIM.'
Fatih kendisinin Fatih yapan degerleri bilmektedir.Trabzonspor'un Fatih'e ihtiyaci var midir?Cevap:Her takimin Fatih'e ihtiyaci vardir.Dedigim gibi Fatih Trabzonspor'un menfaatleri dogrultusunda teklif gelmesi halinde AVRUPA'YA gider.BANA YAGMURDAN BAHSETME YAGDIR
Yorum
-
Klasik muhalefet baslamiistir. Önce bunlar Fatih'i yollayacaklar de, sonra taraftar baskisi yüzünden yollayamadilar olsun. Ortada fenerli medyanin yazdiklari var, Fatih'in, yönetimin, daha geleli 2 gün olmamis t.direktörün sözü var. Neyi görmek istiyorsaniz onu görürsünüz ama biraz mantikli olun, lütfen..
Naber?
Yorum
-
İlk olarak uslanmazlaz tarafından gönderildi
FATIH'TEN KORKUYORUM
FUTBOL terörünü kendisini yönetici zannedip, rant pesinde kosan insanlarin çikardigini yineleyen Rüstü, 'Bu kisiler camialari birbirine düsürüyor. Onlari durdurmanin yolu yöneticilere belli vasiflar getirmektir. Bazi futbolcular da bunlara ayak uyduruyor. 3-5 tane böyle oyuncu var. Kellelerini koparmak lazim. Parasi olanlar gelip yöneticilik yapiyor. Avrupa'da böyle bir sey yok. UEFA kriterlerini hep erteledik. Çünkü uyusacak durumda degiliz' diye konustu. Tecrübeli kaleci 'Su anda kalecileri zor duruma düsürecek bir kisi var; o da Fatih Tekke. Karsisinda oynamaktan korkuyorum. Çünkü kalecileri her an madara edebilecek duruma düsürebilir' ifadesini kullandi.
arkdaslar rüsdünün yapdigi açiklamay bakarmisiniz[img]smileys/smiley36.gif[/img]"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
Yorum