Sevinsemmi ağlasammı kaptan golle başladı biz ilk maçımızda gol atamadık yinede Fatih'in orda gol atması hemde maçı kazandıran golü atması bana büyük gurur verdi inşallah devamı gelir..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Rubin Kazan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Gerçekten kendimi gitmek istedi yoksa parayı çok bulup bizimkiler balıklamamı atladı çok merak ediyorum. Türkiyenin en iyi forvetlerinden birinin rusyada 9. sırada olan bi takımda ne işi var ben hala anlayamadım. 10 milyon euro verseler arabistana yada katarada satardılar kaptanı...Uftin Karalardayım...
Yorum
-
İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih maçtan sonra hemen interneti olan bir yere gitmiştir sanırım.Acaba hakkımda ne yazıp çiziyorlar diye"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Fatihin ilk golü izleyebilirsinizftp://free.nevasport.ru/zenit/060807..._shinnik_3.wmvGökdeniz - Marcelinho - Yattara
DAHA İYİSİ YOK
ŞOV.....................BAŞLIYOR
Yorum
-
İlk olarak hakancan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatihin ilk golü izleyebilirsinizftp://free.nevasport.ru/zenit/060807..._shinnik_3.wmv"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKısmetli bir gol olmuş.Allah kısmetini daim eylesin..
Allah'ım nice gollerini izlemeyi nasip etsin bizlere. Allah yüzünü kara çıkarmasın kendisinin.
Yorum
-
İlk olarak corleone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegörüntü için teşekkürler arkadaşım...Gökdeniz - Marcelinho - Yattara
DAHA İYİSİ YOK
ŞOV.....................BAŞLIYOR
Yorum
-
İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKısmetli bir gol olmuş.Allah kısmetini daim eylesin..
Yorum
Yorum