Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O cümleye anlam verebilen erkek yok dünyada, ama eminim, o cümleyi söyleyen kadinlarin cogu o cümlenin anlamini kendileri bilmiyor. Genelde kadinlar istediklerini bilmiyorlar, ama biz erkeklerden bilmemizi bekliyorlar.

Bir kücük hikaye anlatayim: Bir kizla tanisiyorum, sali isden sonra onunla görüsüyorum beraber geziyoruz, carsamba idmanim oldugu icin zamanim olmadigi icin görüsemiyoruz, persembe yine isden sonra direk onunla bulusuyorum ve Cuma günü aynen bu mesaji gönderiyor bana: Ali sen bana yeterince zaman ayirmiyorsun. Beni gercekten istedigini yeterince göstermiyorsun.

Tam o an, kadinlarin mantigina inancimi kaybettim, fazla yoktu ama yinede
    Şunu da anlamıyorlar ; Ya hu "Seviyorum seni" diyoruz,hâla güvensizlik duyuyorlar. Kolun olmasa, ayakların tutmasa, türlü kusurun olsa bana ne ? Gelmişsek her şeyi kabullenmişizdir zaten Biraz haklılar tabii ki , fazlasıyla bozuk insan var ve biz de onların yanında yanıyoruz. Böyle çağda gerçek sevgiden şüphe etmeleri normal.
    En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 25.07.2013, 17:35.

Yorum

• "Ama"dan önceki her şey yalandır.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "Ama"dan önceki her şey yalandır.
        işin içine "Ama" girerse gerçekten öyle
        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
        ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          işin içine "Ama" girerse gerçekten öyle
          Amalardan önceki her şey yalansa kendimden daha kötü bir insan tanımıyorum bu Dünya'da

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir şarkıda ne diyor Ali Can " Yâr olamadık,dost nasıl kalacağız ? "

Arkadaş olarak kalmanın geleceğe de yatırımı var tabii ki. Öteki kişiler olmazsa sen yedeksin anlamında.
            Açıkçası bende öyle anladım, 2. bir şans anlamına gelebilir mi bu?

İleride belki deneriz
            ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yalan değil de, kendisini seven veya hoşlanan birisine söyledikleri bahane mi denir yalan mı denir ne deniyorsa..
              - Seninle çok iyi vakit geçiriyoruz çok iyi anlaşıyoruz ama..
              - Seninleyken gülüyorum eğleniyorum ama..
              - Dertleşiyoruz, her şeyi paylaşıyoruz ama..
              Ama arkadaştan ileri göremiyorum.. Bunu diyen kızların kafa yapısını da anlamıyorum.. Ne bekliyorlar ne istiyorlar bilemiyorum artık.. En başında de ki istemiyorum, karşındaki adamın da hayatını mahfetme.. Yazıktır günahtır..
              Bu dertten başı yanan adamın da daha sonrasında birisini sevmesi değer vermesi zorlaşıyor işte.. Çıkıyorsun takılıyorsun ama o sevgiyi bulmak öyle kolay olmuyor..
              *Tabi bu örnek ilişki durumundan önceki bir örnek..
              Dürtme yaramı Alper kötü şeyler dökülecek yoksa ağzımdan bu mesele yüzünden.
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Amalardan önceki her şey yalansa kendimden daha kötü bir insan tanımıyorum bu Dünya'da
                Sevenin "Ama" ları gerçektir, ben kursam cümleyi sevdiğime, gerçekten doğruları söylemişimdir

Ama () ayrılmak için bir bahane olarak kullanıldığı için kötü bir izlenim bırakıyor,
                sicili kabarık bu kelimenin
                ~Twitter ~

Yorum

• Durum buyken ve olay bitmişken biz yalanlardan dem vurunca ortaya twitterda orada burada, yani ona dahi yazmamışken alınmaları hakkında ne düşünüyoruz ? Asla yalan demedim gibi mevzular var ya ...

Yorum

Durum buyken ve olay bitmişken biz yalanlardan dem vurunca ortaya twitterda orada burada, yani ona dahi yazmamışken alınmaları hakkında ne düşünüyoruz ? Asla yalan demedim gibi mevzular var ya ...
                    Karşındaki kişi hala senin onu düşündüğünü sanıyor olabilir, acaba bana mı dedi diye cevaplamıştır

Ucu her iki tarafada açık, yapan kişi alınır ve inkar eder mantığıyla, yada gerçekten masum olma güdüsüyle cevap yazmış olabilir
                    ~Twitter ~

Yorum

Karşındaki kişi hala senin onu düşündüğünü sanıyor olabilir, acaba bana mı dedi diye cevaplamıştır

Ucu her iki tarafada açık, yapan kişi alınır ve inkar eder mantığıyla, yada gerçekten masum olma güdüsüyle cevap yazmış olabilir
                      Ben de böyle olunca sinirleniyorum işte Madem masumsun, şu bilmediğimiz,herkesin bilmemesi gereken nedenleri söyle . Öyle değil mi ?

Yorum

Ben de böyle olunca sinirleniyorum işte Madem masumsun, şu bilmediğimiz,herkesin bilmemesi gereken nedenleri söyle . Öyle değil mi ?

"Açık ve Net" olmak lazım, çocuk değiliz hiç birimiz

Karşıdakini kırmamak için, hala karşıdakine ufakta olsa sevgi yada merhamet etmeden dolayı yapılan bir şey bence, geçmişin hatırına da denilebilir
                        ~Twitter ~

Yorum

"Açık ve Net" olmak lazım, çocuk değiliz hiç birimiz

Karşıdakini kırmamak için, hala karşıdakine ufakta olsa sevgi yada merhamet etmeden dolayı yapılan bir şey bence, geçmişin hatırına da denilebilir
                          Bizi kullandıkları geçmiş Hatır değerli bir şey olsaydı onun hatrına öteki taraflardan bir şeyler feda edilirdi. Tek mesajla sizi hayatından silmezdi. Bence tabii ki
                          En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 25.07.2013, 18:13.

Yorum

Bizi kullandıkları geçmiş Hatır değerli bir şey olsaydı onun hatrına öteki taraflardan bir şeyler feda edilirdi. Tek mesajla sizi hayatından silmezdi. Bence tabii ki
                            Bu durumda sen haklı oluyorsun

Yüz yüze ayrılmak çok zordur, Allah hepimizi bu durumdan korusun
                            ~Twitter ~

Yorum

Bu durumda sen haklı oluyorsun

Yüz yüze ayrılmak çok zordur, Allah hepimizi bu durumdan korusun
                              Yüz yüze söylenmesini tercih ederim. En azından açık sözlüymüş derdim. Bundan dolayı kendisini kutlar,elini sıkar ,mutluluk dileyip ayrılırdım. Değer vermek sanal alemden yazıp oh bitti sonunda diyecek davranışlarda bulunmak değil.
                              En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 25.07.2013, 18:21.

Yorum

Yüz yüze söylenmesini tercih ederim. En azından açık sözlüymüş derdim. Bundan dolayı kendisini kutlar,elini sıkar ,mutluluk dileyip ayrılırdım.
                                Kesinlikle, senin dediğine göre kıyaslayınca yüz yüze en temizi
                                ~Twitter ~

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X