Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fb'yi tutuyor diye kızla çıkmamak, sevmemek, düşünmemek gibi saçma bir durum olamaz. Git abicim seviyorsan takımına falan bakma..

Yorum

• Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Bu günümüzü neden kadınların klasik yalan cümlelerine ayırmıyoruz ? Olur derseniz 1-2 örnek ile başlatabilirim.

İlişki tecrübelisi bir insan olmasam da iyi gözlem yaparım

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu günümüzü neden kadınların klasik yalan cümlelerine ayırmıyoruz ? Olur derseniz 1-2 örnek ile başlatabilirim.

Yalan değil de, kendisini seven veya hoşlanan birisine söyledikleri bahane mi denir yalan mı denir ne deniyorsa..
          - Seninle çok iyi vakit geçiriyoruz çok iyi anlaşıyoruz ama..
          - Seninleyken gülüyorum eğleniyorum ama..
          - Dertleşiyoruz, her şeyi paylaşıyoruz ama..
          Ama arkadaştan ileri göremiyorum.. Bunu diyen kızların kafa yapısını da anlamıyorum.. Ne bekliyorlar ne istiyorlar bilemiyorum artık.. En başında de ki istemiyorum, karşındaki adamın da hayatını mahfetme.. Yazıktır günahtır..
          Bu dertten başı yanan adamın da daha sonrasında birisini sevmesi değer vermesi zorlaşıyor işte.. Çıkıyorsun takılıyorsun ama o sevgiyi bulmak öyle kolay olmuyor..
          *Tabi bu örnek ilişki durumundan önceki bir örnek..
          En son Alper Beyazay tarafından düzenlendi; 25.07.2013, 16:26.

Yorum

• Benim en çok duyduğum:

"Bla bla bla .... ama böyle olması gerekiyo :'("
            En son alper* tarafından düzenlendi; 25.07.2013, 16:19.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Benim en çok duyduğum:

"Bla bla bla .... ama böyle olması gerekiyo :'("
              Bilmememiz gereken nedenler meselesi.Tercümesi : "Başkasıyla senin aranda gidip geldim,onda karar verdim" oluyor bence

Uzun süre konuşurlar, üstelik erkeğin durumunu biliyorken.Yapmadığın şey kalmaz, sonra bir mesaj gelir " Ya bana hiç kötülüğün dokunmadı, bundan sonra da dokunmaz ama" falan filan benzeri,belkide 50 kişiye yazdıkları şeyler. Birisine karar verince diğerini böyle siliyorlar işte. Kullanılmak böyle bir şey sanırım O kadar düşmedik çok şükür.

Onlar en başında kesin bir dille olmaz diyemiyor ah alıyorlar ama biz de nereye gidersen git,mutlu ol diyemiyoruz. O zaman hep beraber,yüksek sesle "Ne haliniz varsa görün,gidin mutlu olun" diyelim

Değişik örneklerinizi bekliyoruz.
              En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 25.07.2013, 16:38.

Yorum

• Genelde annelerinin lafını dinleyip terk ediyorlar

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Genelde annelerinin lafını dinleyip terk ediyorlar
                  Annelere ne diye aktarıyorlar bizi acaba. Özellikle senin ve benim yaşım manita olarak takılmak için fazlasıyla ileri

Komik olan ise , 22,23 yaş kadınların 25-26'ya vardıklarında fiziki olarak bir anda çökmeye başlamaları. Bunu anladıklarındaki depresyonlarını görüyoruz
                  En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 25.07.2013, 16:53.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yalan değil de, kendisini seven veya hoşlanan birisine söyledikleri bahane mi denir yalan mı denir ne deniyorsa..
                    - Seninle çok iyi vakit geçiriyoruz çok iyi anlaşıyoruz ama..
                    - Seninleyken gülüyorum eğleniyorum ama..
                    - Dertleşiyoruz, her şeyi paylaşıyoruz ama..
                    Ama arkadaştan ileri göremiyorum.. Bunu diyen kızların kafa yapısını da anlamıyorum.. Ne bekliyorlar ne istiyorlar bilemiyorum artık.. En başında de ki istemiyorum, karşındaki adamın da hayatını mahfetme.. Yazıktır günahtır..
                    Bu dertten başı yanan adamın da daha sonrasında birisini sevmesi değer vermesi zorlaşıyor işte.. Çıkıyorsun takılıyorsun ama o sevgiyi bulmak öyle kolay olmuyor..
                    *Tabi bu örnek ilişki durumundan önceki bir örnek..
                    Gayet iyi açıklamışsın durumu

Bu arkadaş olarak kalmayı tam anlamış değilim tam bir çin işkencesi

Biri bana şu cümleyi açıklayabilir mi?

Birlikte olmayacaksak,Tanrı neden karşılaşmamızı istedi?
                    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                    ~Twitter ~

Yorum

• Bir şarkıda ne diyor Ali Can " Yâr olamadık,dost nasıl kalacağız ? "

Arkadaş olarak kalmanın geleceğe de yatırımı var tabii ki. Öteki kişiler olmazsa sen yedeksin anlamında.

Yorum

Bu günümüzü neden kadınların klasik yalan cümlelerine ayırmıyoruz ? Olur derseniz 1-2 örnek ile başlatabilirim.

Sorun sende degil, bende
                        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sorun sende degil, bende
                          bu gizli sorunu öğrendiğim gün Dünya hayatımda hiçbir anlam kalmayacak. Allah'ım bunu öğrendim ya,yeter. Gelebilirim
                          En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 25.07.2013, 17:09.

Yorum

• -Hanımefendi ben sizi çok beğendim ve...
                            Türk kızı: Bana bak ben senin bildiğin kızlardan değilim anladın mı! Bunu o kalın kafana sok!

-Ama hanımefendi...
                            Türk kızı: Yeter kardeşim işine bak!
                            -Özür dilerim, peki...

1 yıl sonra aynı Türk kızı: Şu çocuk geçen sene teklif etti bana, reddettim. Aslında çok efendi çocuktu, pek de yakışıklıymış... Pişman oldum yaa...

-Madam tanişabilir miyik?
                            Rus kızı: Nema problema...
                            -La Arif çok kolay oldi la! Haman gabul etti... Ama bi pokluk var habunda, ben vazgeçiyrım, yapmayrım...

Bir yıl sonra aynı Türk erkeği: La Arif hau Nataşa'yı naşi gaçırdım la! Kafama siçayım...

Yorum

bu gizli sorunu öğrendiğim gün Dünya hayatımda hiçbir anlam kalmayacak. Allah'ım bunu öğrendim ya,yeter. Gelebilirim
                              O cümleye anlam verebilen erkek yok dünyada, ama eminim, o cümleyi söyleyen kadinlarin cogu o cümlenin anlamini kendileri bilmiyor. Genelde kadinlar istediklerini bilmiyorlar, ama biz erkeklerden bilmemizi bekliyorlar.

Bir kücük hikaye anlatayim: Bir kizla tanisiyorum, sali isden sonra onunla görüsüyorum beraber geziyoruz, carsamba idmanim oldugu icin zamanim olmadigi icin görüsemiyoruz, persembe yine isden sonra direk onunla bulusuyorum ve Cuma günü aynen bu mesaji gönderiyor bana: Ali sen bana yeterince zaman ayirmiyorsun. Beni gercekten istedigini yeterince göstermiyorsun.

Tam o an, kadinlarin mantigina inancimi kaybettim, fazla yoktu ama yinede

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                -Hanımefendi ben sizi çok beğendim ve...
                                Türk kızı: Bana bak ben senin bildiğin kızlardan değilim anladın mı! Bunu o kalın kafana sok!

-Ama hanımefendi...
                                Türk kızı: Yeter kardeşim işine bak!
                                -Özür dilerim, peki...

1 yıl sonra aynı Türk kızı: Şu çocuk geçen sene teklif etti bana, reddettim. Aslında çok efendi çocuktu, pek de yakışıklıymış... Pişman oldum yaa...

-Madam tanişabilir miyik?
                                Rus kızı: Nema problema...
                                -La Arif çok kolay oldi la! Haman gabul etti... Ama bi pokluk var habunda, ben vazgeçiyrım, yapmayrım...

Bir yıl sonra aynı Türk erkeği: La Arif hau Nataşa'yı naşi gaçırdım la! Kafama siçayım...
                                Bu bana bir arkadasin hikayesini hatirlatti. Kendisi de gurbetci, Trabzona izine gitti ve sahilde yürüyor. Bir mekani ariyor ama bulamiyor. Yol gecen bir bayana, normal bir sekilde, hanimefendi ben felanci mekani ariyorum, nerede oldugunu biliyormusunuz? Kadinin yaniti müthisti: Terbiyesiz, ben evli kadinim, nasil bana laf atarsin.(Kadinin küfürlerini yazmadim).

Halinize aciyorum arkadaslar

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X