fb'yi tutuyor diye kızla çıkmamak, sevmemek, düşünmemek gibi saçma bir durum olamaz. Git abicim seviyorsan takımına falan bakma..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu günümüzü neden kadınların klasik yalan cümlelerine ayırmıyoruz ?Olur derseniz 1-2 örnek ile başlatabilirim.
İlişki tecrübelisi bir insan olmasam da iyi gözlem yaparım
- Seninle çok iyi vakit geçiriyoruz çok iyi anlaşıyoruz ama..
- Seninleyken gülüyorum eğleniyorum ama..
- Dertleşiyoruz, her şeyi paylaşıyoruz ama..
Ama arkadaştan ileri göremiyorum.. Bunu diyen kızların kafa yapısını da anlamıyorum.. Ne bekliyorlar ne istiyorlar bilemiyorum artık.. En başında de ki istemiyorum, karşındaki adamın da hayatını mahfetme.. Yazıktır günahtır..
Bu dertten başı yanan adamın da daha sonrasında birisini sevmesi değer vermesi zorlaşıyor işte.. Çıkıyorsun takılıyorsun ama o sevgiyi bulmak öyle kolay olmuyor..
*Tabi bu örnek ilişki durumundan önceki bir örnek..En son Alper Beyazay tarafından düzenlendi; 25.07.2013, 16:26.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim en çok duyduğum:
"Bla bla bla .... ama böyle olması gerekiyo :'("
Uzun süre konuşurlar, üstelik erkeğin durumunu biliyorken.Yapmadığın şey kalmaz, sonra bir mesaj gelir " Ya bana hiç kötülüğün dokunmadı, bundan sonra da dokunmaz ama" falan filan benzeri,belkide 50 kişiye yazdıkları şeyler. Birisine karar verince diğerini böyle siliyorlar işte. Kullanılmak böyle bir şey sanırımO kadar düşmedik çok şükür.
Onlar en başında kesin bir dille olmaz diyemiyor ah alıyorlar ama biz de nereye gidersen git,mutlu ol diyemiyoruz. O zaman hep beraber,yüksek sesle "Ne haliniz varsa görün,gidin mutlu olun" diyelim
Değişik örneklerinizi bekliyoruz.En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 25.07.2013, 16:38.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenelde annelerinin lafını dinleyip terk ediyorlar
Komik olan ise , 22,23 yaş kadınların 25-26'ya vardıklarında fiziki olarak bir anda çökmeye başlamaları. Bunu anladıklarındaki depresyonlarını görüyoruzEn son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 25.07.2013, 16:53.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalan değil de, kendisini seven veya hoşlanan birisine söyledikleri bahane mi denir yalan mı denir ne deniyorsa..
- Seninle çok iyi vakit geçiriyoruz çok iyi anlaşıyoruz ama..
- Seninleyken gülüyorum eğleniyorum ama..
- Dertleşiyoruz, her şeyi paylaşıyoruz ama..
Ama arkadaştan ileri göremiyorum.. Bunu diyen kızların kafa yapısını da anlamıyorum.. Ne bekliyorlar ne istiyorlar bilemiyorum artık.. En başında de ki istemiyorum, karşındaki adamın da hayatını mahfetme.. Yazıktır günahtır..
Bu dertten başı yanan adamın da daha sonrasında birisini sevmesi değer vermesi zorlaşıyor işte.. Çıkıyorsun takılıyorsun ama o sevgiyi bulmak öyle kolay olmuyor..
*Tabi bu örnek ilişki durumundan önceki bir örnek..
Bu arkadaş olarak kalmayı tam anlamış değilim tam bir çin işkencesi
Biri bana şu cümleyi açıklayabilir mi?
Birlikte olmayacaksak,Tanrı neden karşılaşmamızı istedi?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu günümüzü neden kadınların klasik yalan cümlelerine ayırmıyoruz ?Olur derseniz 1-2 örnek ile başlatabilirim.
İlişki tecrübelisi bir insan olmasam da iyi gözlem yaparım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorun sende degil, bendeEn son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 25.07.2013, 17:09.
- Alıntı
Yorum
-
DEEP BLUE
-Hanımefendi ben sizi çok beğendim ve...
Türk kızı: Bana bak ben senin bildiğin kızlardan değilim anladın mı! Bunu o kalın kafana sok!
-Ama hanımefendi...
Türk kızı: Yeter kardeşim işine bak!
-Özür dilerim, peki...
1 yıl sonra aynı Türk kızı: Şu çocuk geçen sene teklif etti bana, reddettim. Aslında çok efendi çocuktu, pek de yakışıklıymış... Pişman oldum yaa...
-Madam tanişabilir miyik?
Rus kızı: Nema problema...
-La Arif çok kolay oldi la! Haman gabul etti... Ama bi pokluk var habunda, ben vazgeçiyrım, yapmayrım...
Bir yıl sonra aynı Türk erkeği: La Arif hau Nataşa'yı naşi gaçırdım la! Kafama siçayım...
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu gizli sorunu öğrendiğim gün Dünya hayatımda hiçbir anlam kalmayacak. Allah'ım bunu öğrendim ya,yeter. Gelebilirim
Bir kücük hikaye anlatayim: Bir kizla tanisiyorum, sali isden sonra onunla görüsüyorum beraber geziyoruz, carsamba idmanim oldugu icin zamanim olmadigi icin görüsemiyoruz, persembe yine isden sonra direk onunla bulusuyorum ve Cuma günü aynen bu mesaji gönderiyor bana: Ali sen bana yeterince zaman ayirmiyorsun. Beni gercekten istedigini yeterince göstermiyorsun.
Tam o an, kadinlarin mantigina inancimi kaybettim, fazla yoktu ama yinede
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-Hanımefendi ben sizi çok beğendim ve...
Türk kızı: Bana bak ben senin bildiğin kızlardan değilim anladın mı! Bunu o kalın kafana sok!
-Ama hanımefendi...
Türk kızı: Yeter kardeşim işine bak!
-Özür dilerim, peki...
1 yıl sonra aynı Türk kızı: Şu çocuk geçen sene teklif etti bana, reddettim. Aslında çok efendi çocuktu, pek de yakışıklıymış... Pişman oldum yaa...
-Madam tanişabilir miyik?
Rus kızı: Nema problema...
-La Arif çok kolay oldi la! Haman gabul etti... Ama bi pokluk var habunda, ben vazgeçiyrım, yapmayrım...
Bir yıl sonra aynı Türk erkeği: La Arif hau Nataşa'yı naşi gaçırdım la! Kafama siçayım...
Halinize aciyorum arkadaslar
- Alıntı
Yorum
Yorum